maj vážit 8.1 kg,tak nevim,není možnost to zvážit.Panda píše:hele váží to fakt těch 7,5 kg nebo kolik? jináč, zajímalo by mně, jako rozteč mají ty ostatní díry...
Malilnkej facelilft
tak sem zase o neco cyhtrejsi a prej dou na 9"rafek i 195tkyDavidoff píše:lol 205tky na 9" rafek?otasTM píše:pěkný moc pěkný ale úzkýbtw. měl sem 205ky na 9*16 a nazout to šlo, jen nafouknout byl problem musel sem shánět servis kde maj "dělo" nebo jak tomu řikaj aby to nastřelili
tak to muselo bejt neco
nemas foto?

moooc velký černý letadlo 

- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mámvole, ale tahat je do třetího patra nebuduDavidoff píše:to nemas doma osobni vahu?Fáboš píše:maj vážit 8.1 kg,tak nevim,není možnost to zvážit.Panda píše:hele váží to fakt těch 7,5 kg nebo kolik? jináč, zajímalo by mně, jako rozteč mají ty ostatní díry...

bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
kůže líná hejbej se, celej den sedíš na prdeli v kancelářiFáboš píše:mámvole, ale tahat je do třetího patra nebuduDavidoff píše:to nemas doma osobni vahu?Fáboš píše: maj vážit 8.1 kg,tak nevim,není možnost to zvážit.![]()

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: Malilnkej facelilft
tak si přines tu váhu do přízemí, né? No to je myšlení, to fakt může vymyslet jen pražák 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

kujon píše:tak si přines tu váhu do přízemí, né? No to je myšlení, to fakt může vymyslet jen pražák

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
no ale me to taky nenapadloPanda píše:kujon píše:tak si přines tu váhu do přízemí, né? No to je myšlení, to fakt může vymyslet jen pražák![]()

moooc velký černý letadlo 

- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ne ještě neni, pořád nejsou schopný ho z německa dostatsem, ale mě to ani neva, chci to všechno naráz, chci klukůmco mi dělaj auto přinést, kola, gumy, svíčky, podvozek,vejfuk a přijítsi pro úplně jiný autovagi píše:fabo: moc pekny! jsem zvedavej jak to bude sedet na aute i s tim podvozkem. uz ho mas? kdy to budes davat dokupy?

ale když se ti to mění pod rukama, tak je to taky pěknej pohled neFáboš píše:ne ještě neni, pořád nejsou schopný ho z německa dostatsem, ale mě to ani neva, chci to všechno naráz, chci klukůmco mi dělaj auto přinést, kola, gumy, svíčky, podvozek,vejfuk a přijítsi pro úplně jiný autovagi píše:fabo: moc pekny! jsem zvedavej jak to bude sedet na aute i s tim podvozkem. uz ho mas? kdy to budes davat dokupy?![]()

hele koukni do sekce Karviná, Havířov, je tam téma auta z netu bo tak něco, a tam je Vento, který má 9,5x15 a má na tom 195/45 gumyDavidoff píše:lol 205tky na 9" rafek?otasTM píše:pěkný moc pěkný ale úzkýbtw. měl sem 205ky na 9*16 a nazout to šlo, jen nafouknout byl problem musel sem shánět servis kde maj "dělo" nebo jak tomu řikaj aby to nastřelili
tak to muselo bejt neco
nemas foto?

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Renatka jak si píská
chichi. Jen aby to nedopadlo pod tvym vedenim tak jako ty minulý gumy 

kujon píše:Renatka jak si pískáchichi. Jen aby to nedopadlo pod tvym vedenim tak jako ty minulý gumy

- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nojo vole až teď jsem si uvědomil, že jsem to říkal jenom Jardovi, ty jsi ale slepičí prdelka co?Panda píše:kujon píše:Renatka jak si pískáchichi. Jen aby to nedopadlo pod tvym vedenim tak jako ty minulý gumy
voe
![]()

počkat počkat, já právě přemejšlel, že o to vím jen já, tak jsem si říkal, žes to asi časem začal šířit dál...si nepamatuju, že bych to někomu říkalFáboš píše:nojo vole až teď jsem si uvědomil, že jsem to říkal jenom Jardovi, ty jsi ale slepičí prdelka co?Panda píše:kujon píše:Renatka jak si pískáchichi. Jen aby to nedopadlo pod tvym vedenim tak jako ty minulý gumy
voe
![]()
![]()
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
no řikals mě to 

me taky ne?Fáboš píše:nojo vole až teď jsem si uvědomil, že jsem to říkal jenom Jardovi, ty jsi ale slepičí prdelka co?Panda píše:kujon píše:Renatka jak si pískáchichi. Jen aby to nedopadlo pod tvym vedenim tak jako ty minulý gumy
voe
![]()
![]()

...