ty voe... kamos chtel kdysi davat mlhu jak je na diskach na auto tohle by mu bodlo
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
heh, to zase soudruzi s necim prisli....
abysme se pak na sraze v te mlze nasli vseci az se to "rozmnozi"
-akorat nevim jestli to zaradit do sekce "tuzing"nebO" tuning"....asi podle toho na jake auto to prijde.
takže jestli jsem dobře pochopil tak mi bude z nárazníku stříkat aromatizovaná nemrznoucí kapalina z ostřikovačů kterou mi bude "rozprašovat" vzduch v pneumatice a když budu potřebovat postříkat okno či náhodou píchnu, tak jsem v prdeli protože jsem "navoněl" chudáky chodce jdoucí vedle mojeho auta...
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
No Z toho videa neni moc videt jak velkej to ma rozptyl do stran a jak je to v realu efektni, co se tyce treba v ramci nejaky noční show by to mohlo být zajímavé. Dnes v soutežích nočního tunigu se už pára a podobný veci používají vcelku běžně. Ale tyhle souteže se začali spíš ubírat kdo tam toho narve víc, než jak to je celkově esteticky sladený.
Náhodou to jr vostrý..to musim doma nějak vymyslet na stříkání bab u nás ve vesnici dlouhou hadičku se šroubovánim na ventilek a baňku na rozprašovač princip je stejnej, proudící vzduch z rezervy udělá podtlak v nádobě a vysaje vodu..pak další hadičku s rozdvojkou a v blatníku vývod se sítken na rozprášení..SIMPLI akorát vymyslet to spuštění nějak
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.