menší upgrade
- kucik
- Kontaktovat uživatele:
menší upgrade
Tak sem konečně doskládal předek podvozku.Je vyměněno co se dalo:tlumiče, pružiny(-4cm),čepy,tyčky stabíku,silentbloky ramen,pouzdra stabíku,zrepasované třmeny,...Bohužel přední kotouče a desky jsou zatím staré,protože nové se sekly v USA
.Ještě sem si nalakoval motorový prostor,vím,zvolil sem velmi praktickou barvu:-).

- Přílohy
-
- př.podběhy2.jpg (65.38 KiB) Zobrazeno 1312 x
-
- př.podběhy3.jpg (40.92 KiB) Zobrazeno 1312 x
-
- př.podběhy5.jpg (83.99 KiB) Zobrazeno 1312 x
upgrade
No jedníím slovem KRÁSA, BARVIČKY PROSTĚ žeruuuuuuuu
Máš to moc hezký

AIRLESS PRIDE
Past : Xsara VTS 2.0 16v http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=216&t=179162
Now : GIV 1.6i http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=78&t=135054
Past : Xsara VTS 2.0 16v http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=216&t=179162
Now : GIV 1.6i http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=78&t=135054
Re: upgrade
čím si láknul brzdiče?
Taky sem teď repasoval a hameritka moc dobře nekreje, mám tam už 3 vrstvy a pořád to není ono
dík
Taky sem teď repasoval a hameritka moc dobře nekreje, mám tam už 3 vrstvy a pořád to není ono
dík
hlavně se neposrat...
GTI-->VTS-->GTI-->GTI-->TDI
- kucik
- Kontaktovat uživatele:
Re: menší upgrade
Je to všechno dělané alkytonem,je to skoro stejné jak hammerite,je divné,že by ti nekryl-musíš dávat silnu vrstvu,je to tam přímo napsané na plechovce
mazda MX-6 coupe GD 2.0 16v - summer car
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily
no právě sem dával silnou vrstvu a ona stekla, ničím sem to neředil a stejně to moc nekryje.
Ale zase sem ty brzdiče dost důkladně okartáčoval, skoro až na holý železo, přece jen je to antikorozní a měla by se nanášet na rez, nevim no, ale stejně mi to kola schovaj
Ale zase sem ty brzdiče dost důkladně okartáčoval, skoro až na holý železo, přece jen je to antikorozní a měla by se nanášet na rez, nevim no, ale stejně mi to kola schovaj
hlavně se neposrat...
to nechce nazouvat plecháčefredh píše:no právě sem dával silnou vrstvu a ona stekla, ničím sem to neředil a stejně to moc nekryje.

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- kucik
- Kontaktovat uživatele:
Na rez bych v životě nic nenanášel,já to dal komplet vše opískovat a co ne,tak ocelákem na flexe až na čistý kov do hladka
mazda MX-6 coupe GD 2.0 16v - summer car
asi tak.... na rez neco davaj jep rasarna nejvetsi. hele prosimte ztvrdnul ti ten alkyton? me se porad zda mekej jako svina kdyz do toho reba rejpnu nehtem... a uz je to asi rokkucik píše:Na rez bych v životě nic nenanášel,já to dal komplet vše opískovat a co ne,tak ocelákem na flexe až na čistý kov do hladka

3x Renault Safrane Hartge Biturbo
asi tak nějak... taky jsem na to cetl samou chvalu a docela me to zklamalo. ale zase by to asi melo vic vydrzet proti kaminkum treba, kdyz je to takovy mekcikucik píše:Neztvrdnul,taky jakmile do toho něčím praštím,tak je dole.Stříkat tím motorový prostor nebyl asi nejlepší nápad.Na tu barvu sem četl samou chválu,ale pro mě teda zklamání,při montáži se musí dávat pozor jak sviňa.Snad to aspoň v provozu něco vydrží,nechtěl bych to zase celé rozebírat znova
nemyslel sem přímo nějak na rez, tam píšou obrousit odlupující se rez, nebo tak nějak, ale dal sem to i na lehce orezlou podlahu v autě pod kobercem a na tom to drží fest. Teď jezdím bez koberce a ikdyž po tom šoupu nohama tak drží a v tom autě i ztvrdla. Když sem natíral tu podlahu v autě, tak tejden potom stálo na slunku na docela pařáku a asi kvůli tomu to ztvrdlo- 2 vrstvy.
Právě ty brzdiče sem obrousil do hladka tím ocelákem a prostě to pořád stejká, jinak barva je měkká taky pořád
Právě ty brzdiče sem obrousil do hladka tím ocelákem a prostě to pořád stejká, jinak barva je měkká taky pořád
hlavně se neposrat...
hm tak prorezlou podlahu bych urcite natrel barvou...fredh píše:nemyslel sem přímo nějak na rez, tam píšou obrousit odlupující se rez, nebo tak nějak, ale dal sem to i na lehce orezlou podlahu v autě pod kobercem a na tom to drží fest. Teď jezdím bez koberce a ikdyž po tom šoupu nohama tak drží a v tom autě i ztvrdla. Když sem natíral tu podlahu v autě, tak tejden potom stálo na slunku na docela pařáku a asi kvůli tomu to ztvrdlo- 2 vrstvy.