Ale pokud myslíš, že i tak to bude škoda používat každý den, tak to nemá cenu tunit...
Moje auti , co snim ?
Ty tu píšeš, že s tim bude škoda jezdit...ale musíš zase rozlišovat náročnost úprav...když na to dáš pěkný kola, snížíš to, dáš čirý blinkry a hodíš na to nějakej zajímavější lak, tak to auto můžeš používat normálně...
Ale pokud myslíš, že i tak to bude škoda používat každý den, tak to nemá cenu tunit...
Re: Moje auti , co snim ?
Co se tyce vzhledu, dal bych jen kola, zlehka snizil (zadnej extrem), zatmavil zadni svetla, a folie na okna. Vic bych se venoval motoru a podvozku, podvozek musi poradne sedet, motor nevim co tam mas, ale dal bych tam neco poradnyho, aspon 2,5 jestli se do toho delala, nebo VR6 z Golfa pokud tam pujde, proset neco takovyho. Mam rad takovej tuning, kdy ma auto to hlavni pod kapotou, a ne nic typu fabie 1,2htp, komplet ospoilerovana, na velkych kolech....
BMW 316i E30 -> BMW 320i E36
paveld:v podpisu má 1,6D
co tam zkusit dát třeba 1,9TDI
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Kdyz chci znizit podvozek musim menit jenom tlumice nebo i pruziny ?
1. Voklswagen Passat 1.6D kultkár
2. Audi 100 2.3E 136k/180Nm ( Treser parts )
3. Audi V8 (4,2) 285k/400Nm (S6 wheels)
4.Audi 90 2,3 20v netahne ale presto 125kw/220Nm
5. Audi Coupe 2.8 V6 Quattro
Stačí pružiny, když to nebudeš snižovat třeba o 100mmpiknik18 píše:Kdyz chci znizit podvozek musim menit jenom tlumice nebo i pruziny ?
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
do - 40mm stačí sériový tlumiče ale je jasný že se sportovníma to bude o něčem jinýmpiknik18 píše:Kdyz chci znizit podvozek musim menit jenom tlumice nebo i pruziny ?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Aha, to jsme prehlid, v tom pripade si to primo rika o lepsi motor, priznivce TDi nejsem, ale spatnej motor to taky neni, hlavne kdyz ma v podpisu diesel rulezz...BALI píše:paveld:v podpisu má 1,6D
tohle je super auto. hlavne na to nervat zadny tuningovy doplnky.
Passata b2 sem si chtel koupit taky, akorat sedana, ale az budou $$ tak pujdu do audi 80 b2 je to skoro to stejny.
Souhlasim s tim tam dat pekny kola, ale stylovy ne zadny 5-paprsky, chtelo by to drateny kola, snizit a udelat peknej interier.
Passata b2 sem si chtel koupit taky, akorat sedana, ale az budou $$ tak pujdu do audi 80 b2 je to skoro to stejny.
Souhlasim s tim tam dat pekny kola, ale stylovy ne zadny 5-paprsky, chtelo by to drateny kola, snizit a udelat peknej interier.
- Přílohy
-
- zz12ld.jpg (56.05 KiB) Zobrazeno 1137 x
-
- zz119-1963_IMG.jpg (96.78 KiB) Zobrazeno 1137 x
-
- zz013.jpg (117.04 KiB) Zobrazeno 1137 x
Jo takze muze byt takhle ? - pruziny - 40mm ,folie jenom dozadu(cerny ne uplne) , kola sou origo(takze to necham byt na lepsi zatim nemam , myslim ze ty na fotke od mobyze sou taky 14ky) , ´podle moznosti zahradka
, a muzu tam dat koncovku na vyfuk ? ne tlumic , jen koncovka . No , interier je v celkem dobrym stavu , jen musim vymenit tapec na strechu(poradte co tam:) ) Taky mozna tam pujde naka radicka (cerna kuze+chrom + to samy volant ). A taky dam udelat origo polepy . Jaky tam byli od vyroby . takovej cervenj pasik po boku tenkej . Bude to ok ?
//jo taky sem nasel naky doplnky ala Wolfburg edition ( jako ahlo na zamkani dveri nebo tak , myslim ze by se to celkem hodilo a bylo by to lepsi jako puvodni cerny bakelit
//jo taky sem nasel naky doplnky ala Wolfburg edition ( jako ahlo na zamkani dveri nebo tak , myslim ze by se to celkem hodilo a bylo by to lepsi jako puvodni cerny bakelit
jako podivej se, ja se rad odlisuju a kdyz rikam odlisovat se tak to myslim sakra vazne.
Kdyby bylo po mym tak to auto udelam takovy jaky u nas neni. Nikdy bych nesel do spoileru, nikdy bych si na auto nedal kridlo, neony, lity kola.. protoze to ma kazdej druhej.
Tech kultu u nas asi taky tolik nebude. dneska chce mit kazdej clean auto prötoze to frci v nemecku, ale my chceme neco extra, neco co neni ani tolik v nemecku. Proto zajdeme do extremu, bohuzel nemas sedana ale ma to zkosenej zadek, proto je to trochu experiment.
Ale co bych udelal ja: 17" chrom kola nebo drateny. podivej se na lexani.cz maj tam docela levny (stejna cena jako za normal alu)
a pak uz staci jen interier, nejaka kuze by se hodila, ale rozhodne nic obyc, nejlepsi by byly plameny na sedacka, vsechno v retro stylu samozrejme

no pak i nejaky airbrush, sachovnice v zajimavych barvach je dobra.
Je to samozrejme jen o penezich a vkusu
Kdyby bylo po mym tak to auto udelam takovy jaky u nas neni. Nikdy bych nesel do spoileru, nikdy bych si na auto nedal kridlo, neony, lity kola.. protoze to ma kazdej druhej.
Tech kultu u nas asi taky tolik nebude. dneska chce mit kazdej clean auto prötoze to frci v nemecku, ale my chceme neco extra, neco co neni ani tolik v nemecku. Proto zajdeme do extremu, bohuzel nemas sedana ale ma to zkosenej zadek, proto je to trochu experiment.
Ale co bych udelal ja: 17" chrom kola nebo drateny. podivej se na lexani.cz maj tam docela levny (stejna cena jako za normal alu)
a pak uz staci jen interier, nejaka kuze by se hodila, ale rozhodne nic obyc, nejlepsi by byly plameny na sedacka, vsechno v retro stylu samozrejme

no pak i nejaky airbrush, sachovnice v zajimavych barvach je dobra.
Je to samozrejme jen o penezich a vkusu
jo o penezich 
V tom mas pravdu, ale ty jsi tim chtel rict co?Laconi píše:Řekl majitel 316ipaveld píše:To bude motor z nejaky sekacky
mno a kdyz nechces snizovat kvuli vyssi tvrdosti, tak co se zamerit spis na interier a udelat si nejaky ten luxus a vyhrat si s elektronikou, kdyz je technicky stav dobry a neni potreba auto nejak opravovat (jako treba u me
), tak se rovnou vrhni na LCDcka, DVDcka, radia a bedynky a kdyz rikas, ze budes menit tapec, co rovnou tam hodit kuzi 
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
když vw tak jedině cult ;o)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Re: Moje auti , co snim ?
jak sem rikal, jedine 17" chrom kola a retro kozenej interier staci 
156 f benzinu na letnich drifto dost
A navenek nějakou béžovkumobyz píše:jak sem rikal, jedine 17" chrom kola a retro kozenej interier staci
co znamena ta 76? u nas to ma jeden borec na Forduu Taunus svitive zelena metaliza
ja nechci mit kult, jen nevim co znamena 76
nekdo chel dalsi obrazky

Mno - zitra se bude montovat nove audio - zadnej zazrak 6x9 na zadni plato a dopredu taky ovaly ale menis znacky rainbow , radio na mp3 clarion.
- taky sem nasel celkem peknou koncovku nerez (znacka YED) navarovaci ak snad se to podari uz zitra a taky originalni polepy. teda dvojity cerveny prouzek po bocich .
- no a vstredu novy tapo na strechu

Mno - zitra se bude montovat nove audio - zadnej zazrak 6x9 na zadni plato a dopredu taky ovaly ale menis znacky rainbow , radio na mp3 clarion.
- taky sem nasel celkem peknou koncovku nerez (znacka YED) navarovaci ak snad se to podari uz zitra a taky originalni polepy. teda dvojity cerveny prouzek po bocich .
- no a vstredu novy tapo na strechu