Zdravím,
zajímalo by mě kolik cm od země je ještě "použitelné" pro naše prasečí cesty díky
Tak pište vaše míry a zkušenosti
EVERBODY LIES
Škoda Felicia 00' 1,3MPi - daily car
Aprilia RSV 1000 02' - for fun > Ducati M900i.e. (NA PRODEJ)
Husaberg FE 450e - žiju svůj sen
+ Hyundai H100 - nesmrtelný pracant a služebník (NA PRODEJ) > Fiat Ducato maxi 2.8D
Mám právě nachystaný komplet bodykit, včera jsem montoval podvozek s -40mm a po přiměřeení to vychází tak cca na 10cm vpředu i vzadu... nevím jestli nechat nárazníky zkrátit?
EVERBODY LIES
+ Hyundai H100 - nesmrtelný pracant a služebník (NA PRODEJ) > Fiat Ducato maxi 2.8D
je to teda trošku na takový vlnce,ale i tak nic moc.. musím dávat bacha akorát když parkuju u obrubníku
jinak jsem to na našich super silnicích nikde neodřel..
toto tema je jak stvorene pro "palacinkare"... oni se urcite ozvou a ukazou nazorny priklad snizeneho auta s pevnym podvozkem, s kterym jde v ČR jezdit
jak to sleduju tak asi zmenšovat je nenechám kolik máš na oktávce na zadku?
Kolega na renckovi má podle foto zadek docela vysoko, mě to vycházi nízko jak na předku...
možná má vliv standartně naložených 100kg v kufru (audio + bat. )
EVERBODY LIES
biker píše:jak nemam rad renolty, tak tenhle je tak perverzni,ze bych v tom jezdil myslim tu cernou devatenactku... je maximalne f gutn lůku
tak kdyz je nemas rad tak jeste jeden nizkej
takhle sem na tom byl pred rozebranim auta, cca 10cm, a jeste k tomu dost velkej previs, ale ten naraznik byl dost provesenej, az bude rovne tak bude uprostred tak 3-4cm vejs... jinak zkusenosti asi takhle: kazdou chvili sem nekde skrtal, treba nekde na zizkove v praze sem jednou prehlidl vyvysenej prechod a nalit tam asi v 80 a myslel jsem ze sem naraznik nechal za sebou jaka to byla slupka
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
NeviM píše: treba nekde na zizkove v praze sem jednou prehlidl vyvysenej prechod a nalit tam asi v 80 a myslel jsem ze sem naraznik nechal za sebou jaka to byla slupka
NeviM píše: treba nekde na zizkove v praze sem jednou prehlidl vyvysenej prechod a nalit tam asi v 80 a myslel jsem ze sem naraznik nechal za sebou jaka to byla slupka
nejsou vidět děfky co stejnej problem
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
na žižkově se nejezdí 80
jezdi se podle situace bez ohledu na to kde sem, jaky cisla jsou na plackach kolem silnice jaky cary jsou kolem me nacmarany, vzdy ma prednost dana situace... a nepamatuju si kde to bylo a jestli to bylo vubec uplne na zizkove, ale jestli sem tam jel 80, tak to znamena ze v tu chvili tam byli podminky k tomu aby se tam dalo jet bezpecne 80, jasny?
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Tak já momentálně nemám u sebe fota, ale vana je 10 cm od silnice. Nárazník zatim cca 12 ale už mám připravenej nějakou dobu GSi a ten je nižší plus je pod ním malý plastový lízátko, takže počítám že se zastavim někde na těch 8-10ti cm i s nárazníkem. A to mám podvozek Vmaxx -55/-35 mm, jsem čekal že si to sedne víc, podle měření mám výsledný snížení cca -30/-10 mm, ale možná to bude tim že už byly předchozí komponenty unavený a sedělo to níž už před výměnou.
Naposledy upravil(a) Pustil dne 03 lis 2008 12:36, celkem upraveno 1 x.
nevím kolikmám nárazník od země,ale nejnižším bodem mýho auta jsou svody a olejová vana..tj nějakých 6cm...minulej tejden jsem pod tím lez a asi budu dávat sáňky,protže vana má pěkně namláceno...nárazník je o nějaký 2-3cm vejš..