Olcit Club 11
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně si myslim, že je to povětšinou spíš samodomo udělaný, ikdyž některý spoilery se tam dost opakují, tak nevim.
Jinak když už teda opravdu upravovat, tak bych šel spíš cestou decentu, nějaký pěkný menší límcáky, nějak pořešit podvozek třeba...
Ale nepřemýšlel jsi o jiným vozítku?
edit - takže vlastně to samý jako Fáboš
Jinak když už teda opravdu upravovat, tak bych šel spíš cestou decentu, nějaký pěkný menší límcáky, nějak pořešit podvozek třeba...
Ale nepřemýšlel jsi o jiným vozítku?
edit - takže vlastně to samý jako Fáboš
Nešlo by použít něco z Citroenu Visa GTi ?Olcit vychází s Visy.Ale kde to v ČR sehnat to nevím.
Taky mám ale pochybnosti o účelnosti tohoto počínání
jestli je opravdu tak zachovalej,zavřel bych ho někam do suchý stodoly,bude to perspektivní youngtimer,vzhledem ke "kvalitám" tohohle povozu jich moc nepřežije. 

-
AdieuD
- Kontaktovat uživatele:
Re: Olcit Club 11
olcit je nahodou husto kara
Ale tuning bude asi svepomocny...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
no ja jak sem tak koukal na to videjko..tak asi bych vybral naky narazniky na feldu nebo spis favo.. a ty bych dopasoval 
Toyota Corolla RR ... still in progress 
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop
- Hans231
- Kontaktovat uživatele:
joo olcáč to s tim sme zazili kopec srandy. Muzes se inspirovat nasim funny tuzingem. doporucuju procist recenzi kterou napsal kamos.
http://moje.auto.cz/assasin-cz/olcac.html
http://moje.auto.cz/assasin-cz/olcac.html
BMW 535i
pokud uz se to rozhodnes upravit taky bych se vypad cestou snizeni, malych sirokych kol, ladaku a to je tak vse- nejvic me kdysi dostalo ze to nema na predku brzdy u kol ale u motoru
nebude to tim ze se tam spis opakujou autaChamelion píše:Já osobně si myslim, že je to povětšinou spíš samodomo udělaný, ikdyž některý spoilery se tam dost opakují ....
podle me na tohle spojlery nesezenes,ale jestli fakt nejaky chces,tak si vyber na jakykoliv auto a dopasuj to...
VW Passat Variant 1,8 T
Hlavně jsem zvědavej, kde na to budete shánět kola vzhledem k atypickému uchycení třema šroubama.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Třídíry mají skoro všechny malý francouzský auta od 60tých do 90tých let, takže kol bude na výběr dost.Třeba tady (akorát ty cenyBeaver píše:Hlavně jsem zvědavej, kde na to budete shánět kola vzhledem k atypickému uchycení třema šroubama.
http://www.superkola.cz/alu-disky/?sort=title Anebo natřít plecháče načerveno a na gumy namalovat bílý boky,to tedˇletí.
- Hans231
- Kontaktovat uživatele:
souhlasimDOEMIXXX píše:misto spoileru zainvestuj do kol, podvozku a lepsi brzd....udelej si z nej RAT style nebo nejakej peknej cult a myslis si, ze budes v CR jediny co by to mel a to za uvazeni stoji
chromovy siroky kola,co nejniz,nerez vyfuk,precalounit,rezavou kapotu,zahradku na strechu a podobny vychytavky...
BMW 535i
to je jasny, takhle bych to videl ja, kdyby jsem tohle mel i treba jako winter carHans231 píše:souhlasimDOEMIXXX píše:misto spoileru zainvestuj do kol, podvozku a lepsi brzd....udelej si z nej RAT style nebo nejakej peknej cult a myslis si, ze budes v CR jediny co by to mel a to za uvazeni stoji![]()
chromovy siroky kola,co nejniz,nerez vyfuk,precalounit,rezavou kapotu,zahradku na strechu a podobny vychytavky...
http://www.facebook.com/djdoemixx
Jenom trochu.Sova píše:To si děláš prdel néJose85 píše:jestli je opravdu tak zachovalej,zavřel bych ho někam do suchý stodoly,bude to perspektivní youngtimer
Tyhle auta ubývají velmi rychle,protože je to za pár šupů a když se rozbijou tak jdou do šrotu,nadšenců bude velmi málo (spíš nikdo
K těm podložkám,myslím že podložky na změnu ze třídíry na čtyřdíru rozumně udělat nepůjdou,některý díry vyjdou moc blízko u sebe a tím že to bude nesymetrický to nebude vyvážený,ale jsem laik mohu se mýlit
A nemá náhodou Smart stejnou rozteč,na něj nějaký kola budou,bud´repliky továrních nebo nějaký "tuning" a kdyby to byla jiná rozteč tak podložky ze třídíry na třídíru jiný rozteče by neměly být problém.
Nějaký plasty jsou tady,vypadá to jako tovární výroba.

To auto je samo o sobě takový hrozný (viz poslední fotka)...
Myslim že z toho nic krásnýho bejt ani nemůže, i ty na tom videu mi přišly strašný. Je to něco jak žigul, taky hrůza...
Myslim že z toho nic krásnýho bejt ani nemůže, i ty na tom videu mi přišly strašný. Je to něco jak žigul, taky hrůza...
- xander..cage
- Kontaktovat uživatele:
roztec tam je 3x113, jestli se opravdu chces pustit do toho, tak se priprav na mnoho prace, vsechno si budes muset udelat sam, a co se dilu tyce, tak u nas je za rozumnou cenu sehnat je uz taky problem - pokud budes mit nejake dotazy, tak se mi ozvi, s cim budu vedet rad ti poradim 
BMW e46 Touring Dieselmaschine 
OLDA // Français //
OLDA // Français //
Voyager píše:To auto je samo o sobě takový hrozný (viz poslední fotka)...
- Přílohy
-
- hrozný žígo :-)
- 1722.jpg (216.6 KiB) Zobrazeno 1856 x