Pomc při výběru spoileru
Re: Pomc při výběru spoileru
horší je že za těma blinrovejma lištama je oko pro tažení auta....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
tak ta druha fotka je hodne luxusni
ale prd ale má to fakt skoro každej golf, a už je to nuda, nebo se třeba koukni do aktualního čísla TM do inzerce škodovek, kolik jich tam má tu kopii tuším carzone původně na peugeotaF.N.T (Jergi) píše:Jojo, Rieger je kvalitka, Jardu jenom sere, že nedělá taky na panduYANEK píše:no vono asi to bude tim že kopie rígra má na autě každej jouda ukažte mi kolik lidí má originály a mě rígr neva mám od něj zadek a sem spokojenej a kvalita zpracování je uplně někde jinde než ty lamino kopyta
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji všem za rady!!Hoďte sem třeba nějaké odkzy na ty spoilery co byste tam dali§Dík moc!!
4 FOX-RADEK: muj tip uz znas 
4 jarda: diky,uz jsem se totiz lekl,ze jsem tady snad jedinej,kteremu se to libi

4 jarda: diky,uz jsem se totiz lekl,ze jsem tady snad jedinej,kteremu se to libi
tjn když si s tím každej jezdí po nějaký vesnici kde je sám ale jak se tyhle auta pak sejdnou na nějakým srazu tak se není na co koukatamogh píše:tak carzone je hnus i kdyby ho melo jenom jedno auto![]()
to je uplne jedno ze ma riegera kazdej, dulezity je ze to na to auto pasne a podtrhne jeho linie
pak uz jenom peknej a napaditej lak a kola, dobre snizeno a uspech je zarucenej

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi mám vybráno!Půjdu do toho 2 obrázku na té druhé stránce.Přijde mi to velice luxusní a krásné!!Ale neumím si to představit na svém golfu?
je pěknej ale k tvýmu nevím jak se bude hodit to bys musel třeba i zavařit ty lišty na boku, zamračit nějak dokulata kapotu a tak si myslím aby bylo celý auto kulatýFOX-RADEK píše:Asi mám vybráno!Půjdu do toho 2 obrázku na té druhé stránce.Přijde mi to velice luxusní a krásné!!Ale neumím si to představit na svém golfu?
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak to už tedy nevím co stím autem idělám.Pošlu ho tedy ze skály když je tak hnusný!!jarda píše:je pěknej ale k tvýmu nevím jak se bude hodit to bys musel třeba i zavařit ty lišty na boku, zamračit nějak dokulata kapotu a tak si myslím aby bylo celý auto kulatýFOX-RADEK píše:Asi mám vybráno!Půjdu do toho 2 obrázku na té druhé stránce.Přijde mi to velice luxusní a krásné!!Ale neumím si to představit na svém golfu?

není hnusný jen si myslím že ten předek co sis vybral k tomu nebude sedět chápeš? teda pokud chceš mít auto sladěný aby vypadalo a ne každej pes jiná ves jak je to často k viděníFOX-RADEK píše:No tak to už tedy nevím co stím autem idělám.Pošlu ho tedy ze skály když je tak hnusný!!jarda píše:je pěknej ale k tvýmu nevím jak se bude hodit to bys musel třeba i zavařit ty lišty na boku, zamračit nějak dokulata kapotu a tak si myslím aby bylo celý auto kulatýFOX-RADEK píše:Asi mám vybráno!Půjdu do toho 2 obrázku na té druhé stránce.Přijde mi to velice luxusní a krásné!!Ale neumím si to představit na svém golfu?
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo bude tam tedy tendle!Musím vymslet jak ho tedy zahladit!!
pokud jde o ty boční lišty a jejich návaznost na přední nárazník, tak jsem i viděl že se ta linka po boku nárazníku táhla až v přední části se pomalu utopila v tom zahlazení, to je taky žešení, z boku to navazuje a zepředu získá punc decentnosti, kterej se na VW hodí....zkusim to najít....tady jedna ukázka, to enni ten případ, ale ukazuje to to zahlazení....

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
- Kontaktovat uživatele:
Krasavec ale tu spz bych hodil níž jako by do toho tahokovu víš...
ty vole ale protoze ji nekteri prohlasovali za fabii no.1...chapes ten rozdil?Jim píše:hlavně že ste se tady malem porvali kuli ty zeleny fabce, že má axoňáckej bodykitamogh píše: to je uplne jedno ze ma riegera kazdej, dulezity je ze to na to auto pasne a podtrhne jeho linie
pak uz jenom peknej a napaditej lak a kola, dobre snizeno a uspech je zarucenej![]()
![]()
muj názor taky znáš
Touran BMM
-
- Kontaktovat uživatele:
Nato nejsou love!!
pokud budes delat neco s naraznikama (podle me to neni treba, tvuj G vypada moc pekne), tak kup nejakej jetej origo a ten var, hlavne ne ten tvuj v laku (mozna je to pro nekoho samozrejmost, ale pro jistotu) 

wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
Nech origo ty hnusný laminátový jebky co se dělají jsou o ničem.. Tvůj golfík je výjmečný a hlavně decent 

Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem rozhodnutej nechám si tam ten originál!!Ale upravým ho.Teď jen sehnat kdo mi to udělá!!