Přední čirý Angel Eyes z ANGLIE
- jamie.thomas
- Kontaktovat uživatele:
Přední čirý Angel Eyes z ANGLIE
Nemáte někdo zkušenosti ze světlama z Anglie?? Mám teď možnost koupit čirý optiky z Anglie, ale svítí trochu víc doleva.
Nevíte někdo, jestli se s tim dá něco dělat, aby svítili jako normální evropský světla a neoslňovali protijedoucí auta?? Nebo nevíte čím to je?? Jestli, když tam dám pak xenon, jestli už to bude svítit normálně??
Díky moc za radu.
Nevíte někdo, jestli se s tim dá něco dělat, aby svítili jako normální evropský světla a neoslňovali protijedoucí auta?? Nebo nevíte čím to je?? Jestli, když tam dám pak xenon, jestli už to bude svítit normálně??
Díky moc za radu.
porat ti to bude svitit blbe,pac evropsky auta jezdi po jiny strane silnice, tak si vic nasvecujou krajnici vpravo,v angliji se jakznamojezdipo spatny strane,tak si nasvecujou z naseho pohledu stred silnice, takze jestli je tam nejaka cocka, tak ji jeduíne vymenit za "evropskou" a jestli je tam "jen"parabola,mas smulu,bud budes prase a normalne s tim jezdit, a nebo to proste nekupuij
- jamie.thomas
- Kontaktovat uživatele:
Takže tim,že tam dám místo toho základního světla xenon to nevyřešim??máca píše:porat ti to bude svitit blbe,pac evropsky auta jezdi po jiny strane silnice, tak si vic nasvecujou krajnici vpravo,v angliji se jakznamojezdipo spatny strane,tak si nasvecujou z naseho pohledu stred silnice, takze jestli je tam nejaka cocka, tak ji jeduíne vymenit za "evropskou" a jestli je tam "jen"parabola,mas smulu,bud budes prase a normalne s tim jezdit, a nebo to proste nekupuij
- jamie.thomas
- Kontaktovat uživatele:
- F.l.a.n.e.l.
Re: Přední čirý Angel Eyes z ANGLIE
málem mi to roztrhlo monitor 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

mám 22" a nevešlo seF.l.a.n.e.l. píše:málem mi to roztrhlo monitor

SEAT TOLEDO 1L1Z2 1.9 TDi PRODÁNO : (
k 01.02.08 najeto krásných 338 926 km
----------------------------------------------------
Honda Integra Type-R DC2 B18C6 : )
k 01.02.08 najeto krásných 338 926 km
----------------------------------------------------
Honda Integra Type-R DC2 B18C6 : )
jsme na tom stejně...DEJF píše:mám 22" a nevešlo seF.l.a.n.e.l. píše:málem mi to roztrhlo monitor
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily