Co se tyka vykonu, tak nebylo nic uvedeno, takze se neda posoudit. Co se tyka designu, silne mi tam chybi kridlo z US verze, je to bez nej nejaky moc holy...
Vzhledem k absenci prefromance specifikaci bych to presunul do stylingu.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Motor je série V6 2,5 se sáním pod autem. V plánu mám KL-ZE což je motor jen pro japonsko s 200 HP místo 165. Svody jsem zatím nedával protože mě láká turbo a pak jsou součástí kitu. Podvozek pružiny platimex - 4 cm a tuhostně stavitelný KONI. Kola 17" v plánu 18" a podložky. Výfuk je ze závodů do vrchu jen upravený aby nebyly vidět koncovky. Brzdy víceméně série. V plánu 4 pístky a 12" kotouče. Zatím nejsou hotový unašeče. Křídlo tam není schválně - věc osobního vkusu. Ze stylingu ještě černý folie a interiér do světlé kůže.
Logrus
Ford Probe 96
Lincoln Continental Coupe 71 - 400 hp
logrus píše:Motor je série V6 2,5 se sáním pod autem. V plánu mám KL-ZE což je motor jen pro japonsko s 200 HP místo 165. Svody jsem zatím nedával protože mě láká turbo a pak jsou součástí kitu. Podvozek pružiny platimex - 4 cm a tuhostně stavitelný KONI. Kola 17" v plánu 18" a podložky. Výfuk je ze závodů do vrchu jen upravený aby nebyly vidět koncovky. Brzdy víceméně série. V plánu 4 pístky a 12" kotouče. Zatím nejsou hotový unašeče. Křídlo tam není schválně - věc osobního vkusu. Ze stylingu ještě černý folie a interiér do světlé kůže.
To uz zni zajimaveji. Ty brzdy chvalim, to je nemoc Probe. Dokonce seriove predni kotouce Probe jsou mensi nez moje zadni. KL-ZE motor je urcite rozumna volba, s turbokitem by bezpecne mohl davat zhruba 250 koni, coz uz je zajimava hodnota. Ohledne kridla chapu osobni vkus, ale aspon ty modernejsi svetla by tomu sedly
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Kurna bobře jakto že sem toho proba u nás ještě neviděl, když podle SPZ musí bydlet někde poblíž Podle těch panel hausů co vidim na dalších fotkách bych si i tip kde
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
PJ píše:Kurna bobře jakto že sem toho proba u nás ještě neviděl, když podle SPZ musí bydlet někde poblíž Podle těch panel hausů co vidim na dalších fotkách bych si i tip kde
Tak to ja uz nevim, to uz je na tobe abys sledoval mistni provoz Kazdopadne otec drahe polovicky ma taky jednoho v garazi, zrovna s temahle svetlama a nevypada to zle.
Tak to co sem dal Beaver vypada z myho pohledu 100x lip.... jeste mi tam chybi kridlo origo a byla by to parada.Ale kazdej mame jinej vkus.... kazdymu se libi holt neco jinyho, od toho mame taky tolik veci na vyber.