rainbow warrior - kam se poděl?
rainbow warrior - kam se poděl?
nevíte co je s ním? na žádným srazu jsem ho neviděl....

Re: rainbow warrior - kam se poděl?
jseš nějakej zvědavej ne 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Tommy-cupra
predelava se,neni to jeste dodelany,ale uz by to snad brzo melo byt,to jsem zaslechnul od kluku z kr nedavno
SEAT LEON CUPRA
tak to jsem teda zvědavej s čím přijde...Tommy-cupra píše:predelava se,neni to jeste dodelany,ale uz by to snad brzo melo byt,to jsem zaslechnul od kluku z kr nedavno
- Mr.Stilisimo
jj toi toi,sem si taky na něj nedávno vzpoměl,že sem ho od srpnový mimoně 2004 neviděl.tak jestli se předělává,tak to bude pecka,už tehdá to byla 

kdyz by s tou puvodni verzi prisel az ted takl by ho nejspis prekonal. takhle uz je to trochu okoukany ale furt supr. sem taky zvedavej jak bude vypadattoitoi píše:no tenkrát možná, ale dneska bude muset přijít s nějakou velkou bombou aby překonal žáka s TT
BA3 21044 ESPEX line 1.7i, r.v.1996
BA3 21061 БлацкЯцк 1.7i, r.v.1984
BA3 21061 БлацкЯцк 1.7i, r.v.1984
nemyslím si, dneska už frčí jinej styl bych řekl, právě ten co dělá K&Rmaysner píše:kdyz by s tou puvodni verzi prisel az ted takl by ho nejspis prekonal. takhle uz je to trochu okoukany ale furt supr. sem taky zvedavej jak bude vypadattoitoi píše:no tenkrát možná, ale dneska bude muset přijít s nějakou velkou bombou aby překonal žáka s TT
tak je jedno co frci at si kazdej dela co chce ze jo
)
ale je pravda ze tahle audina se mi kdysi docela libila aale ted uz skoro vubec
ale ve svy dobe to bylo opravdu nadcasový

ale je pravda ze tahle audina se mi kdysi docela libila aale ted uz skoro vubec

Touran BMM
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
přesně takamogh píše:tak je jedno co frci at si kazdej dela co chce ze jo)
ale je pravda ze tahle audina se mi kdysi docela libila aale ted uz skoro vubecale ve svy dobe to bylo opravdu nadcasový
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
jj já z ní tenkrát taky byl hotovej, dneska se mně sice taky líbí, ale upravil bych ji asi jinak, včera jsem viděl audi 80 cabrio, hustě snížený, mega kola a něco jak flipflop, vypadalo to na ten origo alfa lak jestli víte, tak nějak tímhle stylem bych do toho šel, fakt jsem zvědavej s čím majitel přijde....Fazeey píše:přesně takamogh píše:tak je jedno co frci at si kazdej dela co chce ze jo)
ale je pravda ze tahle audina se mi kdysi docela libila aale ted uz skoro vubecale ve svy dobe to bylo opravdu nadcasový
takhle jsem to nemyslel...jsem reagoval na něco co tam napsal někdo předemnou....Laconi píše:To jo prej se rozmejšlí jestli bude mít diamantový nebo křišťálový kola a pod kapotou W12 nebo motor z Veyrona protože pokud nepřekoná Žáka tak bude před celym světem za debilatoitoi píše:no tenkrát možná, ale dneska bude muset přijít s nějakou velkou bombou aby překonal žáka s TT
Jo v pohodě, já to myslel ze srandytoitoi píše:takhle jsem to nemyslel...jsem reagoval na něco co tam napsal někdo předemnou....Laconi píše:To jo prej se rozmejšlí jestli bude mít diamantový nebo křišťálový kola a pod kapotou W12 nebo motor z Veyrona protože pokud nepřekoná Žáka tak bude před celym světem za debilatoitoi píše:no tenkrát možná, ale dneska bude muset přijít s nějakou velkou bombou aby překonal žáka s TT