co na to říkáte?
co na to říkáte?
Trošinku jsem si pohrál s předním nárazníkem a přes zimu bych chtěl vykouzlit něco takového. Původně RS předělán. Zaslepený zářez, protažen atd. Jaké jsou vaše názory? Nebo je druhé řešení: Svařit dvě série a tím prodloužit, a trochu upravit. Jinak jsem hodím ještě foto zadku, ať posoudíte, aby to ladilo.
díry budou normálně zakulacený jak jsou na RSu jen se ten nárazník protáhne, vymění za černý tahokov, vykytuje drážka a závar. díra pod SPZ bude stejná, a na krajích se zvětší o tu drážku, co je původně pod mlhovkama.
A další možnost je provést to samé ze dvou sérií, co jsem prvedl se zadkem
díry budou normálně zakulacený jak jsou na RSu jen se ten nárazník protáhne, vymění za černý tahokov, vykytuje drážka a závar. díra pod SPZ bude stejná, a na krajích se zvětší o tu drážku, co je původně pod mlhovkama.
A další možnost je provést to samé ze dvou sérií, co jsem prvedl se zadkem
- Přílohy
-
- a tohle je prdelka
- dddd.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1196 x
-
- fgfd.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1196 x
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty kraso to je tuning 

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Zadek dobrý, předek by taky mohl být zajímavý, ale bacha na MEGAotvory, ať to auto trochu "ladí". A hlavně ať to taky trochu jede a nepředjíždí tě každá blbá (třeba moje) Felicie

www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
ten predek jak tady mas na obrazku ma tusim tady z fora nekdo jmenem Laky nekde to mel i vyfoceny kdybys nevedel jak to vypada na zivo
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd