soiuhlasamogh píše:me nezbejva jeste nez rict
ze komu se nelibi, tak nepochopil o co jde
řekl bych to podobně...je to takovej povednej miš-maš....retro and součastnostF.N.T (Jergi) píše:Řek bych že to nemá bejt žádnej styl, prostě je to takovej exot, kterej se nikam neškatulkuje a mě osobně se to líbí
prosimte uvedom si ze to auto dela clovek stejne jako si ty nebo jajarda píše:zase mám takovej pocit že tady někteří říkají že se jím to líbí, páč ví že je takovejch většina![]()
amogh: o co jde sem pochopil, má to bejt retro styl i když některý prvky moc retro nejsou, ale stejně se mně to nelíbí
dobrá tedyamogh píše:prosimte uvedom si ze to auto dela clovek stejne jako si ty nebo jajarda píše:zase mám takovej pocit že tady někteří říkají že se jím to líbí, páč ví že je takovejch většina![]()
amogh: o co jde sem pochopil, má to bejt retro styl i když některý prvky moc retro nejsou, ale stejně se mně to nelíbí
takze auto nevznika tak ze si rekno bude to retro a zacnu delat retro ani nevim kde si prisel na to ze radek rekl ze to je retro a nic jinyho
a delam si auto tak jak me se libi a davam tam veci ktere se mi libi
tady je jasne videt ze majitel je ovlivnen ceskou skodvkarkou historii, nemeckym cult stylem, retro stylem a rekneme i "normalnim stylingem"
ani ani nevim proc furt tak vysouvas na povrch ten retro styl, zas tak mi to opravdu nepripadne ... osobne bych vyznam slova retro videl jeste trochu jinak
takze neskatulkujme
to jeka kdyby tebe nekdo osocoval ze davas k protazenym naraznikum Luma prahy ze to je jinej styl a bla bla bla
proste v tom mnozstvi preplastovanejch skodovek je tohle pecka, ktera zaujme, ktera je jina a u ktere se i posumeju a zaroven poklonim klobouk nad zpracovanim ma technickym stavem