Škoda 120 LS BLASEN :-)

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

nalepky,pridavny svetla pryc, a je to bomba 8) 8) libi se mi to 8)
Audi Coupe Quattro

amogh

Příspěvek od amogh »

me nezbejva jeste nez rict

ze komu se nelibi, tak nepochopil o co jde :D
Touran BMM

provocation
Kontaktovat uživatele:

Re: Škoda 120 LS BLASEN :-)

Příspěvek od provocation »

amogh píše:me nezbejva jeste nez rict

ze komu se nelibi, tak nepochopil o co jde :D
soiuhlas 8)

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

zase mám takovej pocit že tady někteří říkají že se jím to líbí, páč ví že je takovejch většina :(
amogh: o co jde sem pochopil, má to bejt retro styl i když některý prvky moc retro nejsou, ale stejně se mně to nelíbí
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Řek bych že to nemá bejt žádnej styl, prostě je to takovej exot, kterej se nikam neškatulkuje a mě osobně se to líbí 8)
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

F.N.T (Jergi) píše:Řek bych že to nemá bejt žádnej styl, prostě je to takovej exot, kterej se nikam neškatulkuje a mě osobně se to líbí 8)
řekl bych to podobně...je to takovej povednej miš-maš....retro and součastnost 8) a nejen to se mi na tom líbí :)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC »

nápad perfekt, ale nechal bych to trošku víc retro

(PS: žiju na přelomu 70tejch a 80tejch let, tady sem jen na návštěvě)
Shark Racing team

amogh

Příspěvek od amogh »

jarda píše:zase mám takovej pocit že tady někteří říkají že se jím to líbí, páč ví že je takovejch většina :(
amogh: o co jde sem pochopil, má to bejt retro styl i když některý prvky moc retro nejsou, ale stejně se mně to nelíbí
prosimte uvedom si ze to auto dela clovek stejne jako si ty nebo ja

takze auto nevznika tak ze si rekno bude to retro a zacnu delat retro ani nevim kde si prisel na to ze radek rekl ze to je retro a nic jinyho

a delam si auto tak jak me se libi a davam tam veci ktere se mi libi
tady je jasne videt ze majitel je ovlivnen ceskou skodvkarkou historii, nemeckym cult stylem, retro stylem a rekneme i "normalnim stylingem"

ani ani nevim proc furt tak vysouvas na povrch ten retro styl, zas tak mi to opravdu nepripadne ... osobne bych vyznam slova retro videl jeste trochu jinak

takze neskatulkujme

to jeka kdyby tebe nekdo osocoval ze davas k protazenym naraznikum Luma prahy ze to je jinej styl a bla bla bla

proste v tom mnozstvi preplastovanejch skodovek je tohle pecka, ktera zaujme, ktera je jina a u ktere se i posumeju a zaroven poklonim klobouk nad zpracovanim ma technickym stavem
Touran BMM

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

amogh píše:
jarda píše:zase mám takovej pocit že tady někteří říkají že se jím to líbí, páč ví že je takovejch většina :(
prosimte uvedom si ze to auto dela clovek stejne jako si ty nebo ja

takze auto nevznika tak ze si rekno bude to retro a zacnu delat retro ani nevim kde si prisel na to ze radek rekl ze to je retro a nic jinyho

a delam si auto tak jak me se libi a davam tam veci ktere se mi libi
tady je jasne videt ze majitel je ovlivnen ceskou skodvkarkou historii, nemeckym cult stylem, retro stylem a rekneme i "normalnim stylingem"

ani ani nevim proc furt tak vysouvas na povrch ten retro styl, zas tak mi to opravdu nepripadne ... osobne bych vyznam slova retro videl jeste trochu jinak

takze neskatulkujme

to jeka kdyby tebe nekdo osocoval ze davas k protazenym naraznikum Luma prahy ze to je jinej styl a bla bla bla

proste v tom mnozstvi preplastovanejch skodovek je tohle pecka, ktera zaujme, ktera je jina a u ktere se i posumeju a zaroven poklonim klobouk nad zpracovanim ma technickym stavem
dobrá tedy 8) a luma prahy nemám:)
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Rapid05
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rapid05 »

amogh: "ani nevim proc furt tak vysouvas na povrch ten retro styl"
Obrázek :lol:

jinak to je zajímavý auto, ale myslim, že před pár lety když s tim byl na Štilci a nebylo na tom tolik věcí tak to vypadalo lip 8)

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

stromečkář v kvalitní podobě...
:D

BTW: ty vejce s sebou vozí všude?
MSG

amogh

Příspěvek od amogh »

@jarda - tak kopii :D

@rapid 05 - ja vim ze tam ma ten napis :D
Touran BMM

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

ja kdyz sem ji videl poprvy na autoshow...to uz je davno...tak sem si rikal, no fuj, co to je? A ted v lete v mimoni? MAZEC NEJVETSI!!! 8)8)8)

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

TROY píše:rapid
....a MSG ty si hled svýho votuzu
:smich:
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

Kdyby nebylo přídavných světel, kopice kravin alá mustangovýho koníčka v masce, tang, vajíček, miliardy samolepek a jiných hovadin, tak by z toho byla nádherně zachovalá krásná škodovka. Takhle je to jen přeplácaný auto. Už chybí jen svítící kostičky na zrcátko.

Proč proboha tak hezký auto zkazil tolika zbytečnýma (výše zmiňovanýma) kravinama?
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím :)

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

..........kde je hranice stromečkářství a takových výtvorů jako tahle škodovka nebo některý kousky od hovad?
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

"Proč proboha tak hezký auto zkazil tolika zbytečnýma (výše zmiňovanýma) kravinama?"

"...kde je hranice stromečkářství a takových výtvorů jako tahle škodovka nebo některý kousky od hovad?"

LOL, pánové... :D Toje krásná ukázka typu tzv. řečnických otázek, jaké mi často pokládá moje přítelkyně.
Gr33N MoNsT3R

amogh

Příspěvek od amogh »

no a ty mas teda jakej nazor?? :D

ja osobne radsi tuhle skudku nez hovada :-) ale hovada mi nijak extra taky neva
Touran BMM

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

To auto mi přijde pěkně zrenovované a udržované, a z těch doplňků je vidět, že majitel má smysl pro humor a ironii. A rozhodně myslím, že jejich výroba resp. shánění bylo mnohem náročnější, než nákup plastových atrap v Baumaxu.

Neodkážu posoudit, jestli jsou lepší Hovada, nebo tato Škoda. Každopádně oboje jsou originály. Když se podíváš na Hovada zblízka, najdeš taky nějaké ty chyby a když navíc víš, jakou improvizací co vznikalo, nemůžeš se tomu ani divit.

Každopádně vím, co mají tato auta společné, je to jakýsi nadhled, prostě "bytí nad věcí".

A nic na tom nezmění ani křečovité prudění "záklávesníků úskočných", kteří často nemají zameteno ani před vlastním prahem... :D Prudění, rýpání, urputnost totiž vždycky byla, je a bude k smíchu.
Gr33N MoNsT3R

amogh

Příspěvek od amogh »

tak to je hezky receno, ja vlastne souhlasim a myslim si to same

jinak ten smysl pro ironii a humor se mi moc libi
Touran BMM

Komár 1981
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Komár 1981 »

Majitel LSka ma srdce na spravnem miste - vzadu nad hnaci napravou :) a auto ma velice specificky a ojedinely design.

:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!
::

Obrázek

Shaity

Příspěvek od Shaity »

Tohle je at si říká kdo chce co chce nejhezčí schade u nás:c))prsotě pecka...majitel je asi pěknej blázen:c)))))))

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“