škoda favorit....první fotky
Re: škoda favorit....první fotky
neotsuzuji žadnou upravu každej ma svou přectavu ale ZA TENHLE HLINÍKÁČ BYCH BRAL ROVNOU OPČANKU
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
www.revilohifi.cz
ja si ze zacatku myslel ze je to jenom samolepka
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
já jen čumím, jakejch hrůz sou lidi schopný, to by jeden blil...
hlavně se neposrat...
GTI-->VTS-->GTI-->GTI-->TDI
GTI-->VTS-->GTI-->GTI-->TDI
chudák škodovka....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
však já vím nee, se škodulí jsem se toho taky dost nalítalspyker píše:i kdyby to měl 500 koní tak žádnej nepotřebuje pač vzádu má dost velký závažíBIGPAPA píše:však to není zas tak hrozný![]()
![]()
![]()
jinak by mě zajímalo jak velkej má ten vůz výkon, že potřebuje tak brutální přítlak na zadní nápravu
![]()
![]()
![]()
![]()
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Nezasirejte mu to tady... MARTAS jak pokracujes ?
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Fota pls... ani nemusej bejt kvalitni, klidne mobilem a je to
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
- krulis
- Kontaktovat uživatele:

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
nezdá maj to jako koniček
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
www.revilohifi.cz
www.revilohifi.cz
Konec témata bude, protože už sem asi nic nehodí jak to tak vypadá.
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
Buď se na to vysral nebo se na nás vysralPustil píše:Konec témata bude, protože už sem asi nic nehodí jak to tak vypadá.

Nosce te ipsum - know thyself
Tak myslim, že už to měl v takovym stádiu že by to mohl dodělat. Takže verze b-vysral se na náskubi píše:Buď se na to vysral nebo se na nás vysralPustil píše:Konec témata bude, protože už sem asi nic nehodí jak to tak vypadá.Nebo oboje
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pustil píše:Tak myslim, že už to měl v takovym stádiu že by to mohl dodělat. Takže verze b-vysral se na náskubi píše:Buď se na to vysral nebo se na nás vysralPustil píše:Konec témata bude, protože už sem asi nic nehodí jak to tak vypadá.Nebo oboje
Jestli se na to vysral,tak je tupec.......
Jestli se vysral na nás,tak se za to stydí

mn jinak mi oprijde hodne ubohy napsat dam fotky,a nedat nic..

Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
Banda pitomcu co si tady pisou na dobrou noc a resi sracky tykajicich se jinych aut tady koukam uz zaplnila tak 70 stranek....
To vam to neni trapny to tady takhle zasirat zbytecnejma kecama? Pulka lidi do nej akorat prudi a pritom tak sedi doma u kompu a honi si pero misto toho aby neco delalo...
A vubec nejde o nejaky svetla z Fabie ke kterym jsem se taky vyjadril ze se me nelibi a jiny veci ale to se nadhodi svetla z fabie a najednou se to resi sracky na 20 strankach.
Vubec bych se nedivil kdyby se na to vysral a uz sem zadnou fotku nedal....
To vam to neni trapny to tady takhle zasirat zbytecnejma kecama? Pulka lidi do nej akorat prudi a pritom tak sedi doma u kompu a honi si pero misto toho aby neco delalo...
A vubec nejde o nejaky svetla z Fabie ke kterym jsem se taky vyjadril ze se me nelibi a jiny veci ale to se nadhodi svetla z fabie a najednou se to resi sracky na 20 strankach.
Vubec bych se nedivil kdyby se na to vysral a uz sem zadnou fotku nedal....
Jednoduche reseni - at si najde nekdo z adminu sekce STYLING 15 minut casu a krome jeho prispevku s fotama vsechny ostatni smaze.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
Beaver píše:Jednoduche reseni - at si najde nekdo z adminu sekce STYLING 15 minut casu a krome jeho prispevku s fotama vsechny ostatni smaze.

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
no prokopat se 70ti strankama by asi nezabralo 15min, ale je fakt, ze by to bylo o necem jinem, fotek tu opravdu moc neni, se sam divim, ze se nasbiralo 70stranBeaver píše:Jednoduche reseni - at si najde nekdo z adminu sekce STYLING 15 minut casu a krome jeho prispevku s fotama vsechny ostatni smaze.

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
čauves..někdo se mi dostal na profil a všecko změnil proto sem nic nepsal a navíc sem meziu tim byl nemocnej můj nick je tedka nitram... místo martas ale sem to pořád já.
fotos
je to sice z mobilu ale tedka sem na tom asi takle
- Přílohy
-
- .
- Obrázek(149).jpg (72.16 KiB) Zobrazeno 1512 x
-
- ...
- Obrázek(153).jpg (92.55 KiB) Zobrazeno 1513 x
-
- asi tak..
- Obrázek(151).jpg (90.3 KiB) Zobrazeno 1513 x