škoda favorit....první fotky
Re: škoda favorit....první fotky
nepřemýšlel jsi o trochu větším otvoru v tom nárazníku? kdyby se zvětšil tak o polovinu nebo možná jednou tolik tak si myslim že by to vypadalo líp, ale počkám si na lak..
jinak když si chtěl dávat malý kola tak si myslim zes nemel tak prodluzovat narazniky k zemi ale dat gumy s nižším profilem a jen to šoupnout vic k zemi
jinak když si chtěl dávat malý kola tak si myslim zes nemel tak prodluzovat narazniky k zemi ale dat gumy s nižším profilem a jen to šoupnout vic k zemi
TDI
Zepředu to vypada jako rysujici se showcar ale když se kouknu na tu poslední fotku tak z boku to vypada jako TUZING 

http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi 

no na fotkách to možná nelícuje protože to je přece jenom z mobilu ale jinak to pasu jak má.světlo nižší není protože oba držáky jsou udělaný stjně.no a názor o tuzingu je věc názoru...myslim že to s tuzingen namá nic společnýho ale jak řikám věc názoru
pokud je tady někdo kdo si hraje s photoshopem skuste to dodělat??pokus se vám chce..mohlo by to bejt zajímavý..abych měl třeba jinou inspiraci
-
- Kontaktovat uživatele:
nemohl by si vyfotit detail tach svetel jak to mas udelany a jak to licuje s kapotou a blatnikama? myslim ze to zajima vic lidi,
dik
dik
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
tedka se mi to decánko skomplikovalo s dílnou takže lak jen tak nebude...ale hodim sem ještě fotky s hotovým nárazníkem na kterým tedka pracuju
jo jasně až bude možnost se ktomu dostat tak jo
tak nevím, z těch fotek ta třeba zase tak nevypadá, ale u mě spíš né, ale jinak zbytek auta hodně dobrej
butcho ty seš fakt chytrej...nakoupit si ty věcí umí každej,ale vyrobit si je už zas né.jdu ze špatný strany?co je podle tebe dobrá strana?machrovat s običejným fáčkem na kterým není nic výjmečnýho?jinak to co máš ty sem si mohl udělat taky ale co na tom je?neřikám že to je hnusný ale nic zvláštního
-
- Kontaktovat uživatele:
butcho favo je uzasny uz jen proto ze sedi tak nizko i bez airride, me se to butchovo hafo libi 
p.s. butcho si narazniky urcite nekupoval

p.s. butcho si narazniky urcite nekupoval
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
on je rozdíl, bejt vyjímečný a vyjímečný..pro mě třeba butchovo fávo je vyjímečný, ať už kvuli snížení nebo právě kvůli tomu že z toho fáva nechce udělat něco co není udržel origo tvary atd...to tvoje možná vyjímečný bude, ale na úkor kráse a to myslim není ten správný směr...a to jestli si to člověk udělá sám nebo mu to někdo udělá neni podstatný..já si to radši nechám od někoho udělat kvalitně než abych to měl hnusný...nitram... píše:butcho ty seš fakt chytrej...nakoupit si ty věcí umí každej,ale vyrobit si je už zas né.jdu ze špatný strany?co je podle tebe dobrá strana?machrovat s običejným fáčkem na kterým není nic výjmečnýho?jinak to co máš ty sem si mohl udělat taky ale co na tom je?neřikám že to je hnusný ale nic zvláštního
VW GOLF III
Butcho má hlavně jednu věc kterou vy potsrádáte a to je dobrej vkus. Neni výhra splácat doma na koleni nárazníky a dát na to jiný světla, když se tam nehoděj. Pak je to sice výjmčený, zvláštní, ale v tom špatnym slova smyslu........nitram... píše:butcho ty seš fakt chytrej...nakoupit si ty věcí umí každej,ale vyrobit si je už zas né.jdu ze špatný strany?co je podle tebe dobrá strana?machrovat s običejným fáčkem na kterým není nic výjmečnýho?jinak to co máš ty sem si mohl udělat taky ale co na tom je?neřikám že to je hnusný ale nic zvláštního

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Richma ma v tomhle uplnou pravdu
No jinak kdyz jsem se podival o par stranek dal tak ten predni naraznik bude pekna divocina i co se tyka si sopasovani toho k tem svetlum a tak no drzim palce

No jinak kdyz jsem se podival o par stranek dal tak ten predni naraznik bude pekna divocina i co se tyka si sopasovani toho k tem svetlum a tak no drzim palce
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
no jo bude to výjímečný, bude to vyjímečnej hegeš hehe
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
on se k němu ale přibližovat nechce. každý je úplně jiný, srovnání nelze provést jednoznačně a už vubec ne když to eště neni hotový
butcho zaser to tady trochu tvym favem chci ho videt posli naky fotky 

http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi 

já se mu rozhodně vyrovnat nehodlám.a jak už sem několiktá řek když se vám to tak strašně nelíbí taki to stačí sem napsat jednou.nejsem zvědavej na nějaký trapný keci.a to že mi světla vylejzaj z blatníků bych chtěl vidět kde.ale věc názoru a ten svůj nikomu necpu