škoda favorit....první fotky
Re: škoda favorit....první fotky
no tak já bych se zapojil.celej srpen sem byl na brigádě v EOP HOKA takže kamionová autodoprava,byl sem tam v dílně a měl sem vejplatu kole 9tis ale nešlo mi ani až zas tolik o peníze jako o skušenosti.málo kdo se dostane k tahačům..
BMW 318 IS coupe
aha aha,tak dál mi už nic vysvětlovat nemusíš...tvé příspěvky už chápuFOG píše:Jelikož jsem student a neni mi 18 tak žádný auto nemám, jinak co to má společnýho s tím kolik se dá nebo nedá vydělat za prázdniny? Za prázdniny vyděláš spoustu peněz, jenom nesmíš bejt línej víš...lefi píše:FOG : a prosim tě co ty máš vlastně za káru když o prazdninách vydělaváš ty desetitisíce ???mě přijde že jsi zatim jenom děcko dost...

Milej, zlatej, o snaze to není. Můžeš makat jak totálně nasazený a konkrétně tady u nás z toho budeš mít tak leda natažený svaly... Já přišel na brigádu (arch. výzkum), první den jsem makal jak v Gulagu, majster si toho všimnul a skončil jsem s lopatou až do konce a kopal jsem ty největší objekty (prý, protože ostatním by to trvalo a oni nemají čas nazbyt) zatímco jiní si oprašovali pohodlně kosti a zuby štětečkem pro dětiFOG píše:Jelikož jsem student a neni mi 18 tak žádný auto nemám, jinak co to má společnýho s tím kolik se dá nebo nedá vydělat za prázdniny? Za prázdniny vyděláš spoustu peněz, jenom nesmíš bejt línej víš...lefi píše:FOG : a prosim tě co ty máš vlastně za káru když o prazdninách vydělaváš ty desetitisíce ???mě přijde že jsi zatim jenom děcko dost...

Ale nejde o prachy, jde o to, že ten kluk se snaží a ty ho kritizuješ, jakobys byl já nevím jak zkušený, přitom nějaká konstruktivní poznámka, rada.... =0 Kor třeba ty, jako člověk co káru nemá bys mohl projevit alespoň pochopení, že se snaží, jsem zvědav jak bude vypadat tvé první auto

Peace
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kubi : jeho první auto je jasny jak bude vypadat...holá serie jen aby se nijak nestrapnil před TF...maximalně nějaky decentní neviditelny detaily 

no on každej akorát mele co by udělal a sám nemá ještě ani auto...takový sou nejlepší
BMW 318 IS coupe
No tak nějaklefi píše:kubi : jeho první auto je jasny jak bude vypadat...holá serie jen aby se nijak nestrapnil před TF...maximalně nějaky decentní neviditelny detaily

olala:) tak co fotecky nejakej pokrok?:)
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
A já myslel, že právě od toho slouží ta věc, říká se jí lakPemaR píše:V nedeli vecer jsem videl hodne podobny projekt tady u nas ale bya to nehorazna skladacka kazdy plech jina barva a cele to bylo flekate. Zitra se tam zkusim stavit podiva jestli tam nestoji a kdyztak neco vyfotit

Takže když nemám vlastní auto a jak vy říkáte nic jsem nedokázal, tak nemůžu mít vlastní názor? Proč mi přijde, že se tady na TF musí jenom chválit? Jinak jak bude vypadat moje první auto, do toho ti lefi uplný kulový... a i když to bude sérivka, tak co? Spousta lidí na TF má sériovku, vadí ti to?
štyrykrátštyry tédéí
bla bla blaaa,samé kraviny.už mi tvé nazory nic neříkají,sám víš kulový a řikáš tu věci jako kdybys sežral Šalamounovo hovno.Mel si co chceš,ale většina lidí tě tu vážně nebereFOG píše:Takže když nemám vlastní auto a jak vy říkáte nic jsem nedokázal, tak nemůžu mít vlastní názor? Proč mi přijde, že se tady na TF musí jenom chválit? Jinak jak bude vypadat moje první auto, do toho ti lefi uplný kulový... a i když to bude sérivka, tak co? Spousta lidí na TF má sériovku, vadí ti to?

no, ale furt lepší, než si postavit přeplácanej tuzing, někdy méně znamená vícelefi píše:kubi : jeho první auto je jasny jak bude vypadat...holá serie jen aby se nijak nestrapnil před TF...maximalně nějaky decentní neviditelny detaily

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ano neřikám že ne,ale od kluka kterej nic nedokázal poslouchat nějaky stupidní nazory mi přijde fakt ubohý.A kecat tu něco o tom jak na brigadě vydělává 10titisíce když neví kolik stojí jen obyčejnej provoz staršího auta je fakt důkaz že prostě nic neví!Rudi píše:no, ale furt lepší, než si postavit přeplácanej tuzing, někdy méně znamená vícelefi píše:kubi : jeho první auto je jasny jak bude vypadat...holá serie jen aby se nijak nestrapnil před TF...maximalně nějaky decentní neviditelny detaily
lefi: Souhlas.
Bodlefi píše:ano neřikám že ne,ale od kluka kterej nic nedokázal poslouchat nějaky stupidní nazory mi přijde fakt ubohý.A kecat tu něco o tom jak na brigadě vydělává 10titisíce když neví kolik stojí jen obyčejnej provoz staršího auta je fakt důkaz že prostě nic neví!Rudi píše:no, ale furt lepší, než si postavit přeplácanej tuzing, někdy méně znamená vícelefi píše:kubi : jeho první auto je jasny jak bude vypadat...holá serie jen aby se nijak nestrapnil před TF...maximalně nějaky decentní neviditelny detaily

zdravim opět,koukám že toužíte po nějakejch fotos takže zejtra sem hodím fotky nárazníků který tedka dělám,je na nich sice montážní pěna ale aspon budete viděl linie.
BMW 318 IS coupe
nové foto
tak je to sice jenom na montážce ale bylo tady hodně ohlasů o nové foto.takže takle na tom pracuju
- Přílohy
-
- tak ještě přední
- PICT0059 2.JPG (81.62 KiB) Zobrazeno 2472 x
-
- zadní..taky na montážce
- PICT0057 2.JPG (69.88 KiB) Zobrazeno 2474 x
-
- přední...ještě značně v začátcích
- PICT0058 2.JPG (82.37 KiB) Zobrazeno 2473 x
BMW 318 IS coupe
zajimave pockam si na pozdejsi foto jen tak dal
tvůj názor kterej ti nebudu rozmlouvat.co máš vůbec ty za auto?hod sem taky foto!!
BMW 318 IS coupe
mno jestli ta otázka směřovala ke mě,tak auto nemám,a ve svých letech ho ani nechcu,protože by to nemělo smysl.....Martas píše:tvůj názor kterej ti nebudu rozmlouvat.co máš vůbec ty za auto?hod sem taky foto!!
Navíc chci motorku,a ne auto,což si myslim ze v 17 letech kdy nevydelavam je rozumější...

Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
věc názoru.ale jak už tady padlo podle mě je blbost něco řikat když sám máš tak akorát kolo.já motorku mám taky a co jako?aspon si v klidu můžu dělat auto a pak už jenom vyjet
BMW 318 IS coupe
Martas píše:věc názoru.ale jak už tady padlo podle mě je blbost něco řikat když sám máš tak akorát kolo.já motorku mám taky a co jako?aspon si v klidu můžu dělat auto a pak už jenom vyjet
a já mam opravdu jen názor a svoje kolo...
jenže já bych řekl,ze ty udelas sice (možná) hezkej bodykit,ale co z toho,podle mě to auto nikdy nedotáhneš ke konci kvalitním podvozkem,dobrými koly atp....
ale samozrějmě ti držím palce,aby se ti to poadřilo...
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
podvozek a kola na to dám,ale až budou peníze.dá se říct že už je i zasáhnuto do motoru takže to taky nejede jak obyčejný fá.a nechápu tyhle řeši že mě někdo soudí co udělám neudělám když mě nikdo nezná
BMW 318 IS coupe
tady nejde o peníze ale o to jak seš vynalézavej.nemusíš mít peníze na všecko aby to bylo pěný.koupit to umí každej blbec.
BMW 318 IS coupe
no jasně blatníky sou neokoukaný,proto tam sou taky udělaný takle
BMW 318 IS coupe