Škoda Rapid VR6 alias Rabit
Re: Škoda Rapid VR6 alias Rabit
na jinem foru typovali ze tam budou svetla z nejake nove scanie
tak si vyberte 

wanted: dead or alive :wanted
to mi vubec nepripadneMr.Stilisimo píše:tak prej světla budou z nové octavie
Touran BMM
No každopádně to bude nádhera!! To napasování kol fakticky vykutil....
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
hmmm... hodně zajímavá práce... a ty kola.. hmmmm... docela slintám..

- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ty svetla z oktavky na vejsku nevim nevim, precejen ty svetla sou delany aby nejak svitili a kdyz se tam hodej jinak tak to asi nebude to pravy orechovy
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
No Volvo Globettroter má takovýhle světla.)) (nákladák)
jinak auto asi bude fajn, na pohled...jinak to nemá co dělat na silnici. A kamenujte si mě jak chcete....inženýři trávěj dost času vývojem. A to co si kdo spíchne v garáži i když to bude mooc pěkný, sladěný, vkusný a pecka...tak na silnici ne. Můj názor.
Uplně stejně jako revilo je bez TP. Proč by ho mělo mít.
jinak auto asi bude fajn, na pohled...jinak to nemá co dělat na silnici. A kamenujte si mě jak chcete....inženýři trávěj dost času vývojem. A to co si kdo spíchne v garáži i když to bude mooc pěkný, sladěný, vkusný a pecka...tak na silnici ne. Můj názor.
Uplně stejně jako revilo je bez TP. Proč by ho mělo mít.
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars
+ some daily cars
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
no nevim, myslim že ze světel použije jenom obal a vnitřek bude stejně xenon čočka takže bude egal jak je to světlo postavený, ten vnitřek si našteluje..PJ píše:No ty svetla z oktavky na vejsku nevim nevim, precejen ty svetla sou delany aby nejak svitili a kdyz se tam hodej jinak tak to asi nebude to pravy orechovy
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
to ma celkem i smysl 

..:: MB C-Klasse ::..
Nebo Volvo rady FH.Romik píše:myslel jsem ze tam budou svetla z renault magnum, ale tvar nesedi...jinak kdyby tam byly tak by to vypadalo hodne dobre...zda se mi ze je na te kare moc plechu...bude zrejme moc tezke...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hmmmm smekám,sem zvedavej az to bude hotovy,pokud to pujdu takhle dal,tak to bude moc povedeny..
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
líbí se mi moc zadní blatník a ta linie přez dveře to je hezký ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
jen dotaz mimo mísu kapku tohle si ten člověk dělá sám nebo to někomu zadal neb pokud zadal musí to stát strašnou řepu ne ? Já jen že v dohledný době potřebuju pořešit taky nějakýho šikulu klempíře ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
taky by mě to zajímalo ale myslím že to dělá sám, teda podle toho když jsem viděl fotky z přestavby toho golfa, tak tam většinu krom laku dělal nejspíš sámMarauderZ28 píše:jen dotaz mimo mísu kapku tohle si ten člověk dělá sám nebo to někomu zadal neb pokud zadal musí to stát strašnou řepu ne ? Já jen že v dohledný době potřebuju pořešit taky nějakýho šikulu klempíře ...

strasne se mi to libi, bude to masakr!! jen doufam ze to nezpizdi nejakym flipflop lakem, todle by chtelo spis nejaky ostrejsi barvy.. ale jako fakt se mi to strasne libi uz ted
Looking for some car....
to lukas:odpovídals už dřív že se naparuju...:c)))s tím že je dám....počkej na poprázdninový mimoňský války...jestli tam budou...tak si s něma rád sprint dám...prohraju prohraju...podám jim ruku omluvímse a hotovo...ale já je porazím....konečně tenhle "klub" dostane na prdel....už mě nebaví jak plní stránky časákůa přitom u nás je mega moc hezčích aut o kterejch nejni slyšet....viz "Vorlův golf " z Vw club...kterýho nechtěli pustit na plochua le jen na parkoviště prej že to nejni leštěnka....he he aspon to nevypadá jak čínskej velkoseriovej angličák....
Ne ne to dělá jeden šikovnej zámečník/karosář ze Starého Města. Adamovi předtím dělal třeba ty elektrický dveře, Pavlovi s Civicem zase lambo doors...MarauderZ28 píše:jen dotaz mimo mísu kapku tohle si ten člověk dělá sám nebo to někomu zadal neb pokud zadal musí to stát strašnou řepu ne ? Já jen že v dohledný době potřebuju pořešit taky nějakýho šikulu klempíře ...
Gr33N MoNsT3R
No tak tohle bude urcite peknej rapid, hlavne ty zadni linie jsou nadherny, moc se mi libi i jako celek, skoda toho top-chopu akorat....
500 0,9T
nedela to sam vsak uz to tu psal cooper o par stranek driv staci cist 

Touran BMM