tak tahle škodovka je úplně drsná !!! sem zvědavej jak tobude vypadat ve finále. jinak zatím to vypadá na bezkonkurenční tuning škodovky co sem kdy viděl.!!! všechna čest !!
motor je V6 že ? 2.8 bude to mít náhon na zadek ? nebo 4x4 ? dalo by se s tím i driftovat ne ?
Hepa píše:tak tahle škodovka je úplně drsná !!! sem zvědavej jak tobude vypadat ve finále. jinak zatím to vypadá na bezkonkurenční tuning škodovky co sem kdy viděl.!!! všechna čest !!
motor je V6 že ? 2.8 bude to mít náhon na zadek ? nebo 4x4 ? dalo by se s tím i driftovat ne ?
hmm to asik ne,to bude leštěnka jak křišťál,ani ten motor se pořádně neprotáhne
čau lidi,
myslim že tenhle rapid se může buď někomu líbit nebo ne, to záleží na vkusu a stylu kterej přreferujete. Já rozhodně uznávám čistou práci a dokonalé zpracování. Rád si tohle auti prohlídnu na živo, ikdyž tak starý škodovky nemusím.
jurajko píše:čau lidi,
myslim že tenhle rapid se může buď někomu líbit nebo ne, to záleží na vkusu a stylu kterej přreferujete. Já rozhodně uznávám čistou práci a dokonalé zpracování. Rád si tohle auti prohlídnu na živo, ikdyž tak starý škodovky nemusím.
no tohle je ale čistá práce NE ? tohle je do detailu vymyšleny a zrealizovany, no já na škodovky taky nějak extra nejsem, krom teda těch novejch.. felda, fabia, oktávia.........
ale u týhle škodovky udělám vyjímku a myslím že to bude titulka na spoustě časopisů a na hodně fotkách ...až to vyjede na sraz ! kdy je předpokládaný FINISH ? jako kdy by to mohlo být viděno na sraze ?
ale u týhle škodovky udělám vyjímku a myslím že to bude titulka na spoustě časopisů a na hodně fotkách ...až to vyjede na sraz ! kdy je předpokládaný FINISH ? jako kdy by to mohlo být viděno na sraze ?
jinak poklona !! seš dobrej !
na jejich strankach z klubu pisou ze uz v koprivnici bude
Fazeey píše:tunynk pyčo ne, nezáleží jak to jede, jak to sedí, ale na tom, jak to vypadá
mc-otka píše:uplná krása :O) a když už někdo napíše že se mu to nelíbi tak by určitě nemněl an to to postavit to jsou taový ti remcálci :O)
nevim proc musi byt ekvivalence mezi skvele odvedenou praci a libivym autem, to, ze nekdo neco vymysli, pak to bezchybne udela, prece neznamena, ze se to musi kazdymu libit
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
mc-otka píše:uplná krása :O) a když už někdo napíše že se mu to nelíbi tak by určitě nemněl an to to postavit to jsou taový ti remcálci :O)
sedni si do rohu a šoupej nohama i kdybych na něco takovýho měl,tak to nepostavim protože se mi to nelíbí a rozumnej člověk věci který se mu nelíběj nedělá
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
jurajko píše:čau lidi,
no tohle je ale čistá práce NE ? tohle je do detailu vymyšleny a zrealizovany, no já na škodovky taky nějak extra nejsem, krom teda těch novejch.. felda, fabia, oktávia.........
jinak poklona !! seš dobrej !
no jasný jako já to myslel na tohle auto že je to čistá práce a jak říkáš dotažená do detailů.
Takže respekt k majiteli
sedni si do rohu a šoupej nohama i kdybych na něco takovýho měl,tak to nepostavim protože se mi to nelíbí a rozumnej člověk věci který se mu nelíběj nedělá
he ty si sedni do roha a tam sed mně se zase nelibijou ty světla chceš nebo co.schválně jsem napsal co jsem napsal a čekal kolik lidí se ozve :O)
ale nesouhlasim s nazorem že kdyby se mi to nelibilo tak nemužu řict že se mi to nelíbí,protože ja to nedokážu taky.
když mi zedník postaví špatně barak tak mu nesmím řict že je to hnus a na ho*no,protože ja barak postavit neumim???
Se mi strašně líbí, jak jsem si teď četl příspěvky ze začátku tématu. Tak 70% lidí psalo že je to hnus a že to nikdy nepojede.. Naras se to včeckym libi .. Ti vyspělejší psali, že si počkají na výsledek... Se pozná kvalitní materiál, no..
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Ozzy_Vita píše:Se mi strašně líbí, jak jsem si teď četl příspěvky ze začátku tématu. Tak 70% lidí psalo že je to hnus a že to nikdy nepojede.. Naras se to včeckym libi .. Ti vyspělejší psali, že si počkají na výsledek... Se pozná kvalitní materiál, no..
Ahojík,jsem mezi váma novej,ale musím povědět že to auto je SUPER a vyděl jsem video z testovací jízdy.Už se těším až bude mít svojí premieru na nějakém sraze. [/b]
Naposledy upravil(a) peda17 dne 18 dub 2007 20:24, celkem upraveno 3 x.
peda17 píše:Ahojík,jsem mezi váma novej,ale musím povědět že to auto je SUPER a vyděl jsem vydeo z testovací jízdy.Už se těším až bude mít svojí premieru na nějakém sraze. [/b]
vYdeo
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
peda17 píše:Ahojík,jsem mezi váma novej,ale musím povědět že to auto je SUPER a vyděl jsem vydeo z testovací jízdy.Už se těším až bude mít svojí premieru na nějakém sraze. [/b]
Katy píše:NEchci Vam kazit radost ale Rabitt se KOPRIVNICE nezucastni. mam to z hodne dobreho zdroje. vice neprozradim !
A nevis, jestli pojede do Vyskova?
Tak se objevi jinde.. radeji peclive a dokonale poskladat a naladit.. nez rychle a na neco zapomenout ... kdyz uz se to auto dela pres ROK. tak par tydnu je jen malickost
Katy píše:NEchci Vam kazit radost ale Rabitt se KOPRIVNICE nezucastni. mam to z hodne dobreho zdroje. vice neprozradim !
A nevis, jestli pojede do Vyskova?
Tak se objevi jinde.. radeji peclive a dokonale poskladat a naladit.. nez rychle a na neco zapomenout ... kdyz uz se to auto dela pres ROK. tak par tydnu je jen malickost