Škoda Rapid VR6 alias Rabit
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda Rapid VR6 alias Rabit
bože ty si blb napíšeš pětilitr a je jasný žes to myslel obrazně od 4 do 6-ti litrů fakt jsi masér - dál si ze sebe udělal idiota neb plácáš o spotřebě a ani nevíš kolik takový auta žerou -holt až budeš příště zas machrovat zjisti si nějaký fakta neb tu pak už budeš za totální jelito ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
for Shr3k: jo to je fakt asi nej co se dá sehnat, vždy nějakej mám po ruce:

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
aha takže to je to samý jako když o Felicii 1,3 napíšu že to je 2,0 viď .. vždyť je to pár decilitrů ...Jim píše:to se fakt chcete hádat o ty decilitry? Se prostě napíše pjetilitr a každej to pochopi, ale .. né, nemá cenu to řešítTermik píše:V tom případě ses špatně vyjádřil. A ta Felcka nebyl dobrej dovětek..D-E-J-V píše: budu ti to tet pomalu psát protože vím že ti trochu dýl trvá než to pochopíš...takže kdyby sis pořádně přečetl to co sem napsal tak VÍŠ že sem to myslel obrazně těch 5 litrů!!! To sem tam měl jako napsat 5,7 a 4,6 aby ti došla ta postata toho co sem ti chtěl napsat??a zase se mi líbí jak se k tobě kamarádi přidají a kecají bláboly a ani si nepřečtou pořádně to...co sis nepřečetl ty!!
- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
no sem rád že to aspon někdo pochopil co sem vlastně chtěl říctJim píše: to se fakt chcete hádat o ty decilitry? Se prostě napíše pjetilitr a každej to pochopi, ale .. né, nemá cenu to řešít

BMW Forever!!!
- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
a tet nechci slyšet od nejmenovaného že tu nadávám...at se první podívá na svoje kamarády....MarauderZ28 píše:bože ty si blb napíšeš pětilitr a je jasný žes to myslel obrazně od 4 do 6-ti litrů fakt jsi masér - dál si ze sebe udělal idiota neb plácáš o spotřebě a ani nevíš kolik takový auta žerou -holt až budeš příště zas machrovat zjisti si nějaký fakta neb tu pak už budeš za totální jelito ...
jelito si možná ty....kolik asi takový 5,7 litr(abys to pochopil) bude žrát?Určitě ne to co nějaký 3 litr ne? takže myslím že hodně...nebo máš přesnější informace....a nevykládej že takové auto jako máš ty jezdí za hubičku.....to nejezdí žádná amerika...v americe se hledí na výkon a ne na spotřebu!!a vím o čem mluvím...v americe byla skoro celá moje rodina a vlastnili tam různé auta tak vím vo co GO ..ANO?
BMW Forever!!!
- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda že sem tak někoho nazval...ale taky vem v úvahu to že oni nadávali taky ....a taky to že sem měl důvod jim tak říkat...Termik píše: Já osobně proti AZNP MB nemám skoro nic (všeobecně), ale jen mi vadily DEJVovi výroky že každý je debil, kokot, idiot apod. Prostě mě to vytočilo a možná jsem někde jednal v afektu () ale takovýhle věci mě prostě štvou.. Toť vše a teď už pls vážně šmitec
![]()
PEACE
obvzvlášt jednomu..nebudu jmenovat..
a taky bych chtěl říct aby se nikdo nemíchal do tohoto příspěvku a uspořádával tu něco..
je to můj příspěvek a jestli se tu někomu nelíbí co se tu píše
a že se tu třeba kecá o ničem tak at sem neleze a zdrží se komentářů
taky bych byl rád aby se tu mluvilo k tématu ale to se tu celkem daří
BMW Forever!!!
si to přečti ještě jednou.. nepsal vo tvejch autech..MarauderZ28 píše:aha takže to je to samý jako když o Felicii 1,3 napíšu že to je 2,0 viď .. vždyť je to pár decilitrů ...
a spis je to to samy jako by napsal že ho 10 rohlíků stálo dvacku, a ty se do něj opíral že tebe stáli 18,30kč ...

- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Hádate se tu o píčovinách. Kdyby sis radši vyzvedl ty americký disky na BMW co ti už rok doma schovávám a ty si tvrdil, že si je vemeš pifkoMarauderZ28 píše:aha takže to je to samý jako když o Felicii 1,3 napíšu že to je 2,0 viď .. vždyť je to pár decilitrů ...Jim píše:to se fakt chcete hádat o ty decilitry? Se prostě napíše pjetilitr a každej to pochopi, ale .. né, nemá cenu to řešítTermik píše: V tom případě ses špatně vyjádřil. A ta Felcka nebyl dobrej dovětek..
Škoda 130RS Turbo .... 12.9s
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
1, Ano budeš se divit ale ta 5,7 mrcha, žere příkladně naprosto stejně - možná míň jak 3,0 Supra
2, to STS co má 4,6 žere po Praze 13,6 což je těžce pod některejma 3,0 a dokonce i některejma 2,0 po dálnici je spotřeba ještě o dost nižší
takže pls nepíčuj tady naprostý volovony o Tvojí rodině co byla v USA a měla tam několik aut to je buď totální nesmysl a nebo jezdila autama ze 70 let ..
hrozně se mi líbí Tvoje hláška: "vím o co go" víš leda tak prd a neustále se do svejch keců jen zaplétáš a dokazuješ co jsi zač ...
2, to STS co má 4,6 žere po Praze 13,6 což je těžce pod některejma 3,0 a dokonce i některejma 2,0 po dálnici je spotřeba ještě o dost nižší
takže pls nepíčuj tady naprostý volovony o Tvojí rodině co byla v USA a měla tam několik aut to je buď totální nesmysl a nebo jezdila autama ze 70 let ..
hrozně se mi líbí Tvoje hláška: "vím o co go" víš leda tak prd a neustále se do svejch keců jen zaplétáš a dokazuješ co jsi zač ...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
si to přečti ještě jednou.. nepsal vo tvejch autech..Jim píše:MarauderZ28 píše:aha takže to je to samý jako když o Felicii 1,3 napíšu že to je 2,0 viď .. vždyť je to pár decilitrů ...
nepsal ? .....jj jasně každý tu bude mět auto s pětilitrovým obsahem jak ty
já myslím, že ano ...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Jim píše:MrauderZ28:![]()
víš co já kapku nechápu, že se zastává totálního mimoně co semele pátý přez devátý jen aby obhájil ty totální nesmysly co tu už nějakej čas plodí - jenže frajer opustil oblast škodnejch kterejm možná trošku rozumí (i když teda o nich mele neskutečný lži) a pustil se do oblasti o který ví už totální hovno, což mu nebrání dál plácat tuny píčovin, který podpuruje ještě většíma smyšlenkama, do který zakomponuju celou svojí rodinu protože pak má pocit, že tomu dodal na věrohodnosti, každopádně i člověku co je jen okrajově zběhlej v těhle věcech musí bejt jasný, že tenhle pohádkář to nemůže mít v tom kybliku co má na krku v pořádku ...
Jděte už s těma urážkama do háje, tohle téma je snad o tom rapidovi a ne o tom kolik žere 5,7 litr - nebo si to řešte přes SZ.
nezastávám se nikoho
jen sem napsal svuj názor ohledně toho obsahu. Je to slovíčkaření, jen aby se bylo furt o něčem hádat....
Když mu přestaneš odpovídat, aj ostatní, tak takhle diskuze skončí (sám se sebou si asi povídat nebude), což bude jedině dobře, pže to stejně nikam nevede.
Možná bych pro takovýhle lidi zaved speciální rank, at je hned videt o koho jde

jen sem napsal svuj názor ohledně toho obsahu. Je to slovíčkaření, jen aby se bylo furt o něčem hádat....
Když mu přestaneš odpovídat, aj ostatní, tak takhle diskuze skončí (sám se sebou si asi povídat nebude), což bude jedině dobře, pže to stejně nikam nevede.
Možná bych pro takovýhle lidi zaved speciální rank, at je hned videt o koho jde

- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
zase nadávášMarauderZ28 píše:1, Ano budeš se divit ale ta 5,7 mrcha, žere příkladně naprosto stejně - možná míň jak 3,0 Supra

Jo a bud tak hodný a konkretizuj jo...nějaké ty tvoje třílity a dokonce dvoulitry(prosimtě to si strč někam a ne sem tady ti to nikdo nesežere)
a 13,6 litrů je podle tebe(když sme u tuho žraní trávy u silnice) nic jo?
To je kurva spotřeba !!

Takže bych tet poprosil Termika aby tady jmenoval i tebe co tu nadává at v tom nejsu sám!!! To není fér..já su za vola a tobě to projde!!
BMW Forever!!!
- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
prosimtě vzpamatuj se!!! ty si tady jeden z mála co má obsah větší než 5 litrů.....a myslím že Jim ti taky svím způsobem napsal že si trochu mimo ohledně toho s těma obsahama!!Sorry za to že sem ho musel jmenovat ale chci se proti jeho urážkám bránitMarauderZ28 píše:Jim píše:si to přečti ještě jednou.. nepsal vo tvejch autech..MarauderZ28 píše:aha takže to je to samý jako když o Felicii 1,3 napíšu že to je 2,0 viď .. vždyť je to pár decilitrů ...
nepsal ? .....jj jasně každý tu bude mět auto s pětilitrovým obsahem jak ty
já myslím, že ano ...

BMW Forever!!!
no nechci machrovat ale 14l mi žral i favoritD-E-J-V píše: zase nadáváš...zase podle tebe mluvím nesmysly a co tu hněteš ty?
Jo a bud tak hodný a konkretizuj jo...nějaké ty tvoje třílity a dokonce dvoulitry(prosimtě to si strč někam a ne sem tady ti to nikdo nesežere)
a 13,6 litrů je podle tebe(když sme u tuho žraní trávy u silnice) nic jo?

A u 200sx (1,8T) po který pokoukávám, počítám se spotřebou od 11 do 30l.. takže jestli ten pětilitr žere podobně

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
ano chytrolíne byl jsem v té americe
pokud umíš číst jmenoval jsem tam 3,0 litr a to Supru, ano vyjmenuju další - Mitsubishi 3000, Nissan 300 ZX, Opel Omega MV6, Fiat Coupe 2,0 litr, Mazda RX 8 (to je úplně jiná kategorie) Civic Type R - má víceméně shodnou spotřebu ... každopádně asi si nevzpomenu na nějakej 3,0 litr co by měl spotřebu po městě nižší než tu co sem tu uvedl já ...
a neber si mě pls do huby mezi náma je sakra rozdíl narozdíl od Tebe ve svejch postech sem nenapsal snad jeden jedinej blábol nebo lež, což se o Tobě bohužel říct nedá
a popravdě vždycky mě dostane když někdo na foru o tuningu se začne ohánět spotřebou - to je totiž maximálně trapná výmluva jak obhájit to, proč nemám výkon, jestli někomu přijde 13,6 litrů po městě - v kolonách neustálýho brždění a zrychlování při 305 HP moc tak by si měl šáhnout na čelo zda nemá horečku ...
pokud umíš číst jmenoval jsem tam 3,0 litr a to Supru, ano vyjmenuju další - Mitsubishi 3000, Nissan 300 ZX, Opel Omega MV6, Fiat Coupe 2,0 litr, Mazda RX 8 (to je úplně jiná kategorie) Civic Type R - má víceméně shodnou spotřebu ... každopádně asi si nevzpomenu na nějakej 3,0 litr co by měl spotřebu po městě nižší než tu co sem tu uvedl já ...
a neber si mě pls do huby mezi náma je sakra rozdíl narozdíl od Tebe ve svejch postech sem nenapsal snad jeden jedinej blábol nebo lež, což se o Tobě bohužel říct nedá

a popravdě vždycky mě dostane když někdo na foru o tuningu se začne ohánět spotřebou - to je totiž maximálně trapná výmluva jak obhájit to, proč nemám výkon, jestli někomu přijde 13,6 litrů po městě - v kolonách neustálýho brždění a zrychlování při 305 HP moc tak by si měl šáhnout na čelo zda nemá horečku ...
Boha jeho, ty jsi ale kokot.D-E-J-V píše:
a tet nechci slyšet od nejmenovaného že tu nadávám...at se první podívá na svoje kamarády....
jelito si možná ty....kolik asi takový 5,7 litr(abys to pochopil) bude žrát?Určitě ne to co nějaký 3 litr ne? takže myslím že hodně...nebo máš přesnější informace....a nevykládej že takové auto jako máš ty jezdí za hubičku.....to nejezdí žádná amerika...v americe se hledí na výkon a ne na spotřebu!!a vím o čem mluvím...v americe byla skoro celá moje rodina a vlastnili tam různé auta tak vím vo co GO ..ANO?

Když se dospělí bavěj o věcech, kterejm nerozumíš, tak máš dřepět v koutě a šoupat nohama, ne se s nima hádat o tom, kolik žerou JEJICH auta. Ale aspoň jsem se zasmál, bude se mi líp pracovat

No můj pětilitr jezdí tak za 11-20l ... Třicet by se asi dalo taky, ale na to tu jaksi nemáme silnice ...Jim píše:no nechci machrovat ale 14l mi žral i favoritD-E-J-V píše: zase nadáváš...zase podle tebe mluvím nesmysly a co tu hněteš ty?
a 13,6 litrů je podle tebe(když sme u tuho žraní trávy u silnice) nic jo?![]()
A u 200sx (1,8T) po který pokoukávám, počítám se spotřebou od 11 do 30l.. takže jestli ten pětilitr žere podobně

ja nevim proc to dale rozebirat, ja sem pro to udelat hlasovani a to neco ve smyslu : Kdo si mysli ze D-E-J-V je uplnej kokot a mele tady totalni piiiiiicoviny a nebo jsem taky kokot
))) jako moznost cislo 2 

- D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
hlasuju pro 2....seš taky kokot
a s tou spotřebou...brácha má BMW E36 316i...1,6 obsah...a taky mu ta spotřeba vyletí na 30 litrů když tomu šlápne ale v průměru se to drží u 8 a mín litrů....a to mu to celkem žere....když si vezmeme nového BMW 330i tak si to vezme v průměru 9.5litru.....ale u tvého auta máš pravdu ...na to že je to takový obsah tak si to vezme ještě málo..
a s tou spotřebou...brácha má BMW E36 316i...1,6 obsah...a taky mu ta spotřeba vyletí na 30 litrů když tomu šlápne ale v průměru se to drží u 8 a mín litrů....a to mu to celkem žere....když si vezmeme nového BMW 330i tak si to vezme v průměru 9.5litru.....ale u tvého auta máš pravdu ...na to že je to takový obsah tak si to vezme ještě málo..
BMW Forever!!!
´Kessler píše:No...já to myslel tak že na Rapida patří původní náprava z Rapida a podobně...prostě že jich je moc málo na to aby se mohly tak brutálně tunit...
Zkus trochu přemýšlet - máš před sebou kastli z Rapida a vedle leží na paletě VR6. Otázkou je, proč tam nechávat původní nápravu, zesilovat ramena, měnit poloosy a vymýšlet mezikus na převodovku Škoda a motor kvůli tomu dávat za zadní nápravu, když může použít kompletní motor s převodovkou VW a přední nápravou k tomu. Řekl bych že použít osvědčené komponenty je v tomto případě nejschůdnější cesta.
Gr33N MoNsT3R
jezis zase jsi to nepochopil, zkus si to precist znovu a pomaleji, pokud ani to nepomuze tak to zkousej porad dokolaD-E-J-V píše:hlasuju pro 2....seš taky kokot

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Kolik má ta VR6 HP v základu?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
podle toho zda to je 2,8 nebo 2,9 ... mám dojem že něco mezi 170-190 HP, ale to asi zodpoví nějakej VWkujon píše:Kolik má ta VR6 HP v základu?
dobrý povídání je i zde http://en.wikipedia.org/wiki/VR6, sem nevěděl, že motor v Golfu R32, je vlastně taky VR6 a existuje i 3,6 VR6 co má 280 HP ...
jj vikipedia je super