Rihanna celým jménem Rihana Robin Fenty odstartovala vskutku dobře. Hvězda RnB a soulové scény, se narodila na Barbadosu v roce 1987. Jako teenager zpívala svým kamarádům a rodině jen pro zábavu. Jednoho dne ji její kamarád představil hudebnímu producentovi Evanu Rogersovi v New Yorku. Rogers byl velmi překvapen, jaký velký talent se v Rihanně ukrývá. Nahrál s Rihannou demo s 20 songy, hitem Pon de replay, které pak všechny poslaldo vydavatelství Def Jam Records. A vyšlo to.Její singl Pon de replay obletěl rádiacelých Spojených států. Stejné úspěchy slavilo i její album Music of the sun, které bylo vydáno 30.srpna 2005. Rihanna
aha.. čekal sem něco duchaplnějšího, ne jen křoví ve videoklipu
i tak je to úspěch
taky si myslim , nez byt zalezlej v tehle minizemicce (neboli prdelakove),budou videt i jinde...
Vetsina ostatních si o tom muzou nechat zdaaaaaaat...
jinak: rekla bych ze je to OBROVSKEJ uspech. nez se placat jen tady na srazech ... takova rekla bych odmena za vsechno,at uz jim to auto delal nekdo nebo sami, proste jsou Nej.
Naposledy upravil(a) Katy dne 28 kvě 2007 15:57, celkem upraveno 2 x.
->Katy: Mimochodem...když se tu takhle oháníš jménama, tak s těma lidma ses aspoň jednou v životě viděla nebo si to vyčetla někde na netu a chceš bejt zajímavá?
Katy píše:
taky si myslim , nez byt zalezlej v tehle minizemicce (neboli prdelakove),budou videt i jinde...
jinak: rekla bych ze je to OBROVSKEJ uspech. nez se placat jen tady na srazech ... takova rekla bych odmena za vsechno,at uz jim to auto delal nekdo nebo sami, proste ajsou Nej.
tak nezavid ze tam taky nejsi
(pet let zpatky-to ja si treba vzdy prala tancovat ve videoklipu protoze jsem tancila od mala... rnb a disco... takze to vidim takhle jinak )
btw: by me zajimalo co je podle tebe Duchaplnejsi vic nez tohle.......
nezávidim, mam jiný priority, ale taky ti nebudu nádavat do omezenejch blbečků, jen proto že mam jinej názor
k tomu ostatnímu se ani nemá cenu vyjadřovat
já jen myslel, když se už mluvilo o tom barrandovu, že se třeba točí něco jako autosalon, nedávno tady bylo téma že se chystá něco takovýho, nebo aspoň nějakej film a né že před nima bude hopsat nějaká $$ slepčika a oni se na sekundu objeví v nějakym záběru.
Brutus píše:->Katy: Mimochodem...když se tu takhle oháníš jménama, tak s těma lidma ses aspoň jednou v životě viděla nebo si to vyčetla někde na netu a chceš bejt zajímavá?
jako myslis tim "lidma" Petra ???
sry, ale delal mi muziku do auta a tenkrat jeste premyslel jak u nas TC rozjet, atd. atd... jo znam ho , letos treti rok.
jine jmeno jsem tady nepouzila a to ze mu volali at sezene auta vim od jednoho cloveka co to vi primo od nej..
ja si nepotrebuju vymyslet
Katy píše:
jinak: rekla bych ze je to OBROVSKEJ uspech. nez se placat jen tady na srazech ... takova rekla bych odmena za vsechno,at uz jim to auto delal nekdo nebo sami, proste ajsou Nej.
tak nezavid ze tam taky nejsi
(pet let zpatky-to ja si treba vzdy prala tancovat ve videoklipu protoze jsem tancila od mala... rnb a disco... takze to vidim takhle jinak )
btw: by me zajimalo co je podle tebe Duchaplnejsi vic nez tohle.......
nezávidim, mam jiný priority, ale taky ti nebudu nádavat do omezenejch blbečků, jen proto že mam jinej názor
k tomu ostatnímu se ani nemá cenu vyjadřovat
já jen myslel, když se už mluvilo o tom barrandovu, že se třeba točí něco jako autosalon, nedávno tady bylo téma že se chystá něco takovýho, nebo aspoň nějakej film a né že před nima bude hopsat nějaká $$ slepčika a oni se na sekundu objeví v nějakym záběru.
tak to je huste receno....
no ja jsem jen tema smajlikama od Brutuse nepochopila co tim chtel jako "basnik rici"... at se nauci psat normalne.
no a k tomu toceni.......me se to zda nejak rychle no (nebo se to ke me dostalo pozde: ))) , tak treba se jeste toci neco jineho, ale to by asi Petr byl v Myte na TC...
Brutus píše:->Katy: Mimochodem...když se tu takhle oháníš jménama, tak s těma lidma ses aspoň jednou v životě viděla nebo si to vyčetla někde na netu a chceš bejt zajímavá?
sry, ale delal mi muziku do auta a tenkrat jeste premyslel jak u nas TC rozjet, atd. atd... jo znam ho , letos treti rok.
Myslim mimochodem i jeho...nebudu procházet celý tohle téma, ale zdaleka nejni jedinej
Myslim mimochodem i jeho...nebudu procházet celý tohle téma, ale zdaleka nejni jedinej
no asi tak, nesedim jen u netu za monitorem ale treti rok uz jezdim po srazech,svym autem-aby sis nemyslel ze se vozim a delam chytrou, a lidi neznam zrovna malo
tkaze myslim ze muzeme ukoncit tuhle debatu uz o nicem a navic , od zacatku sem stejne neprispivam... takze bys moc dlouho necetl : )))) na TF chodim jen kdyz se v praci nudim nebo je tu nejake zajimave tema....jinak mam na to tady svuj nazor
Rihanna celým jménem Rihana Robin Fenty odstartovala vskutku dobře. Hvězda RnB a soulové scény, se narodila na Barbadosu v roce 1987. Jako teenager zpívala svým kamarádům a rodině jen pro zábavu. Jednoho dne ji její kamarád představil hudebnímu producentovi Evanu Rogersovi v New Yorku. Rogers byl velmi překvapen, jaký velký talent se v Rihanně ukrývá. Nahrál s Rihannou demo s 20 songy, hitem Pon de replay, které pak všechny poslaldo vydavatelství Def Jam Records. A vyšlo to.Její singl Pon de replay obletěl rádiacelých Spojených států. Stejné úspěchy slavilo i její album Music of the sun, které bylo vydáno 30.srpna 2005. Rihanna
aha.. čekal sem něco duchaplnějšího, ne jen křoví ve videoklipu
Mr.Bean píše:To jako fakt bude v rajaninym klipu? Tak to je teda mazec, nemate nekdo nejaky blizsi info? A jaky jeste auti tam budou?
vybrat je mel Petr Matous - organizator Tuning cupu,kdo nezna... takze verim ze ty nejlepsi.
a moje info je vycerpano.
Petr je nevybíral jen dohodil info (za to mu moc děkujem) o autech, pak si to už jen vybrali sami amíci
jen rikam "co mi bylo receno"
ale nevymyslim si !!!!! nakonec na tom neco pravdy je-vlastne je to podobne a prozradis kdo byl jeste " na seznamu" ? jestli vis teda...
.... nevím kdo tam byl další, Petr mi ve středu volal, že si mě vybrali amíci pro točení (křoví ) a dal mi kontakt na chlápka od filmu co měl na starosti rekvizity no a ten se se mnou pak domluval kdy a kam se mám dostavit a že tam bude AK-47 páč amíci zněj byli paf
to je úspěch,myslim že AK47 bude hodně kosmopolitní teďka,zejména po tom videoklipu.Já to vidim že bude i ve filmíku začíná se mi to autí líbit
jinak pořád nevim kterej z nich je FUFU
Takeshi píše:to je úspěch,myslim že AK47 bude hodně kosmopolitní teďka,zejména po tom videoklipu.Já to vidim že bude i ve filmíku začíná se mi to autí líbit
jinak pořád nevim kterej z nich je FUFU