Škoda Rapid VR6 alias Rabit

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

Panda píše:
jim.vw píše:
Rihanna celým jménem Rihana Robin Fenty odstartovala vskutku dobře. Hvězda RnB a soulové scény, se narodila na Barbadosu v roce 1987. Jako teenager zpívala svým kamarádům a rodině jen pro zábavu. Jednoho dne ji její kamarád představil hudebnímu producentovi Evanu Rogersovi v New Yorku. Rogers byl velmi překvapen, jaký velký talent se v Rihanně ukrývá. Nahrál s Rihannou demo s 20 songy, hitem Pon de replay, které pak všechny poslaldo vydavatelství Def Jam Records. A vyšlo to.Její singl Pon de replay obletěl rádiacelých Spojených států. Stejné úspěchy slavilo i její album Music of the sun, které bylo vydáno 30.srpna 2005. Rihanna
aha.. čekal sem něco duchaplnějšího, ne jen křoví ve videoklipu :?:
i tak je to úspěch 8)
taky si myslim , nez byt zalezlej v tehle minizemicce (neboli prdelakove),budou videt i jinde...

Vetsina ostatních si o tom muzou nechat zdaaaaaaat... :alien:
jinak: rekla bych ze je to OBROVSKEJ uspech. nez se placat jen tady na srazech ... :wink: takova rekla bych odmena za vsechno,at uz jim to auto delal nekdo nebo sami, proste jsou Nej.
Naposledy upravil(a) Katy dne 28 kvě 2007 15:57, celkem upraveno 2 x.
moje šPunto, muj život

Oncek
Kontaktovat uživatele:

Re: Škoda Rapid VR6 alias Rabit

Příspěvek od Oncek »

na Rihanu bych se sel mrknout :)
"Pesimista vidí v tunelu tmu. Optimista vidí světlo na jeho konci. Realista vidí světlo blížícího se vlaku a strojvůdce vidí tři idioty na kolejích."

Mr.Bean

Příspěvek od Mr.Bean »

To jako fakt bude v rajaninym klipu? Tak to je teda mazec, nemate nekdo nejaky blizsi info? A jaky jeste auti tam budou?
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

Mr.Bean píše:To jako fakt bude v rajaninym klipu? Tak to je teda mazec, nemate nekdo nejaky blizsi info? A jaky jeste auti tam budou?
vybrat je mel Petr Matous - organizator Tuning cupu,kdo nezna... takze verim ze ty nejlepsi. :)
a moje info je vycerpano.
moje šPunto, muj život

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

->Katy: Mimochodem...když se tu takhle oháníš jménama, tak s těma lidma ses aspoň jednou v životě viděla nebo si to vyčetla někde na netu a chceš bejt zajímavá?
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

Katy píše: taky si myslim , nez byt zalezlej v tehle minizemicce (neboli prdelakove),budou videt i jinde...

jinak: rekla bych ze je to OBROVSKEJ uspech. nez se placat jen tady na srazech ... :wink: takova rekla bych odmena za vsechno,at uz jim to auto delal nekdo nebo sami, proste ajsou Nej.
tak nezavid ze tam taky nejsi :wink:
(pet let zpatky-to ja si treba vzdy prala tancovat ve videoklipu protoze jsem tancila od mala... rnb a disco... takze to vidim takhle jinak :?: )

btw: by me zajimalo co je podle tebe Duchaplnejsi vic nez tohle....... :wink:
nezávidim, mam jiný priority, ale taky ti nebudu nádavat do omezenejch blbečků, jen proto že mam jinej názor :oops:
k tomu ostatnímu se ani nemá cenu vyjadřovat :D

já jen myslel, když se už mluvilo o tom barrandovu, že se třeba točí něco jako autosalon, nedávno tady bylo téma že se chystá něco takovýho, nebo aspoň nějakej film a né že před nima bude hopsat nějaká $$ slepčika a oni se na sekundu objeví v nějakym záběru. :idea:
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

Brutus píše:->Katy: Mimochodem...když se tu takhle oháníš jménama, tak s těma lidma ses aspoň jednou v životě viděla nebo si to vyčetla někde na netu a chceš bejt zajímavá?
:shock: jako myslis tim "lidma" Petra ???
sry, ale delal mi muziku do auta a tenkrat jeste premyslel jak u nas TC rozjet, atd. atd... jo znam ho , letos treti rok.
jine jmeno jsem tady nepouzila a to ze mu volali at sezene auta vim od jednoho cloveka co to vi primo od nej.. ;)
ja si nepotrebuju vymyslet :?:
moje šPunto, muj život

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

jim.vw píše:
Katy píše: taky si myslim , nez byt zalezlej v tehle minizemicce (neboli prdelakove),budou videt i jinde...

jinak: rekla bych ze je to OBROVSKEJ uspech. nez se placat jen tady na srazech ... :wink: takova rekla bych odmena za vsechno,at uz jim to auto delal nekdo nebo sami, proste ajsou Nej.
tak nezavid ze tam taky nejsi :wink:
(pet let zpatky-to ja si treba vzdy prala tancovat ve videoklipu protoze jsem tancila od mala... rnb a disco... takze to vidim takhle jinak :?: )

btw: by me zajimalo co je podle tebe Duchaplnejsi vic nez tohle....... :wink:
nezávidim, mam jiný priority, ale taky ti nebudu nádavat do omezenejch blbečků, jen proto že mam jinej názor :oops:
k tomu ostatnímu se ani nemá cenu vyjadřovat :D

já jen myslel, když se už mluvilo o tom barrandovu, že se třeba točí něco jako autosalon, nedávno tady bylo téma že se chystá něco takovýho, nebo aspoň nějakej film a né že před nima bude hopsat nějaká $$ slepčika a oni se na sekundu objeví v nějakym záběru. :idea:
tak to je huste receno.... :smich:
no ja jsem jen tema smajlikama od Brutuse nepochopila co tim chtel jako "basnik rici"... at se nauci psat normalne.

no a k tomu toceni.......me se to zda nejak rychle no (nebo se to ke me dostalo pozde: ))) , tak treba se jeste toci neco jineho, ale to by asi Petr byl v Myte na TC...
moje šPunto, muj život

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Katy píše:
Brutus píše:->Katy: Mimochodem...když se tu takhle oháníš jménama, tak s těma lidma ses aspoň jednou v životě viděla nebo si to vyčetla někde na netu a chceš bejt zajímavá?
sry, ale delal mi muziku do auta a tenkrat jeste premyslel jak u nas TC rozjet, atd. atd... jo znam ho , letos treti rok.
Myslim mimochodem i jeho...nebudu procházet celý tohle téma, ale zdaleka nejni jedinej :wink:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

Brutus píše:
Katy píše:
Myslim mimochodem i jeho...nebudu procházet celý tohle téma, ale zdaleka nejni jedinej :wink:
no asi tak, nesedim jen u netu za monitorem ale treti rok uz jezdim po srazech,svym autem-aby sis nemyslel ze se vozim a delam chytrou, a lidi neznam zrovna malo ;)
tkaze myslim ze muzeme ukoncit tuhle debatu uz o nicem a navic , od zacatku sem stejne neprispivam... takze bys moc dlouho necetl : )))) na TF chodim jen kdyz se v praci nudim nebo je tu nejake zajimave tema....jinak mam na to tady svuj nazor :?:
moje šPunto, muj život

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

jim.vw píše:
Rihanna celým jménem Rihana Robin Fenty odstartovala vskutku dobře. Hvězda RnB a soulové scény, se narodila na Barbadosu v roce 1987. Jako teenager zpívala svým kamarádům a rodině jen pro zábavu. Jednoho dne ji její kamarád představil hudebnímu producentovi Evanu Rogersovi v New Yorku. Rogers byl velmi překvapen, jaký velký talent se v Rihanně ukrývá. Nahrál s Rihannou demo s 20 songy, hitem Pon de replay, které pak všechny poslaldo vydavatelství Def Jam Records. A vyšlo to.Její singl Pon de replay obletěl rádiacelých Spojených států. Stejné úspěchy slavilo i její album Music of the sun, které bylo vydáno 30.srpna 2005. Rihanna
aha.. čekal sem něco duchaplnějšího, ne jen křoví ve videoklipu :?:

Rabit hraje hlavní roli ve videoklipu :P

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

Katy píše:
Mr.Bean píše:To jako fakt bude v rajaninym klipu? Tak to je teda mazec, nemate nekdo nejaky blizsi info? A jaky jeste auti tam budou?
vybrat je mel Petr Matous - organizator Tuning cupu,kdo nezna... takze verim ze ty nejlepsi. :)
Petr je nevybíral jen dohodil info (za to mu moc děkujem) o autech, pak si to už jen vybrali sami amíci :)

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

:shock: no tak fakt ze jo........ fufu to rozsekl :)
hustyy... kdy budeo videoklip,vis ?
gratulace 8)
moje šPunto, muj život

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

... tak to bohužel nevím :mad:

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

fufu píše:
Katy píše:
Petr je nevybíral jen dohodil info (za to mu moc děkujem) o autech, pak si to už jen vybrali sami amíci :)
jen rikam "co mi bylo receno" ;)
ale nevymyslim si !!!!! nakonec na tom neco pravdy je-vlastne je to podobne ;) a prozradis kdo byl jeste " na seznamu" ? jestli vis teda...
moje šPunto, muj život

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

fufu píše:
jim.vw píše:...
Obrázek
.slow Obrázek
head&shoulders power...

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

.... nevím kdo tam byl další, Petr mi ve středu volal, že si mě vybrali amíci pro točení (křoví :D ) a dal mi kontakt na chlápka od filmu co měl na starosti rekvizity no a ten se se mnou pak domluval kdy a kam se mám dostavit a že tam bude AK-47 páč amíci zněj byli paf :)

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

jim.vw píše:
fufu píše:
jim.vw píše:...
Obrázek
:potlesk:
moje šPunto, muj život

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

->Katy: OK :wink:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

A jak se bude menovat ten klip??
Peugeot 206 1.4Hdi
Škoda Favorit 136

http://www.tsrcustom.com/

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

Shut Up and Drive Obrázek
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

prosim pány: jim.vw, Brutus a paní Katy aby si pro příště odpustili osobní výlevy a věnovaly se tématu. Děkuju. :twisted:
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

A hele, Tráboš se aspoň ukázal jako charakter a naznačil nám, kdože tu provádí tu cenzuru :?:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

to je úspěch,myslim že AK47 bude hodně kosmopolitní teďka,zejména po tom videoklipu.Já to vidim že bude i ve filmíku 8) začíná se mi to autí líbit :o)
jinak pořád nevim kterej z nich je FUFU :twisted:

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Brutus píše:A hele, Tráboš se aspoň ukázal jako charakter a naznačil nám, kdože tu provádí tu cenzuru :?:
ano byl jsem to já, nechci aby to tady končilo jak většina témat, že se to stočí úplně do OT a k osbním urážkám a výlevům. Děkuju, že to respektujete. :twisted:
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Takeshi píše:to je úspěch,myslim že AK47 bude hodně kosmopolitní teďka,zejména po tom videoklipu.Já to vidim že bude i ve filmíku 8) začíná se mi to autí líbit :o)
jinak pořád nevim kterej z nich je FUFU :twisted:
ten skaredej :lol: :lol: (joke)
Audi Coupe Quattro

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

..... přesně tak :?:

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »