glanza se dá sehnat i s levostranným řízením..viděl jsem jich pár v řecku a tam dole v evropě,ale je to šílené rare. Hodně se cení..pravostranka se pohybuje cenově do 150tkč..
Mno jinak pokud máš 1.3efi 16V(2nejvýkonnější,pak už je jen glanza) tak se to dá upravit..a budeš mít brutus výkon,ale je to hodn náročné..
Smostatný motor glanza stojí kolem 30tkč..koukal jsme se..
Ne mám dá se říct přdchudce glanzi mám daihatsu charade 1.0 GTti twincam. Je to tříválec ze čtyřventylovým rozvodem přplňovaný turbem IHI. V serii má 101 koní a 130Nm já mám motor po GO takže ho zajíždím na 0.5bar takže cca 85 koní až bue zajetej planuju 1 bar a nějaký drobnosti nechci do toho moc sipat , takže cca 110 až 120 koní.
Toyota vlastní daihatsu a ti vyrabí menší auta a pár teréních modelů.
elviiis píše:Ne mám dá se říct přdchudce glanzi mám daihatsu charade 1.0 GTti twincam. Je to tříválec ze čtyřventylovým rozvodem přplňovaný turbem IHI. V serii má 101 koní a 130Nm já mám motor po GO takže ho zajíždím na 0.5bar takže cca 85 koní až bue zajetej planuju 1 bar a nějaký drobnosti nechci do toho moc sipat , takže cca 110 až 120 koní.
Toyota vlastní daihatsu a ti vyrabí menší auta a pár teréních modelů.
žóva tak to joo..jsme plánoval koupit daihatsu jako 2hé auto..hmm a když to má pod palcem toyota,tak mě to v rozhodování pomohlo..jinak na 1.0l obsah 120 koní ...tolik na tak malý obsah...týjo.. ..myslím že bych se do toho auta zamiloval..musí to být rachlost tlak atd..hm hm hm ..nemáš foto..nahoď
No zatím nejni co k vydění njeni sice zhnilej i když je to 87rok. ale ja tokovej oťukanej ale o vákendu něco nahodím. V létě se bude lakovat aby to byl fešák. No jinak má něco mezi 850 a 900kilo takže to umí jet. Ale je jich málo a většinou jsou dost drahý a když je levnej tak většinou chycenej na klice ale dá se koupit i 1.3EFI to je 4válec á má 90koní a ten jede taky dost dobře na 1.3.
JouiCZ píše:aha hehe..ale tak co se dá dělat.. ....jinak snad až se to nějak blíže upraví tak ty pruhy vyniknou
no když to pročteš celý, tak zjistíš že už se na tom tak zlehka pracuje. dneska jsem dostal skvělou zprávu. že mi dorazil podvozek, tak půjdu -40 mm, pak dolakovat zbytek aby to peobíhalo. schánim nějaký decent lízátko, dodalět nějaký detaily(maska matná celá atd... a budu mít skoro hotovo.
JouiCZ píše:aha hehe..ale tak co se dá dělat.. ....jinak snad až se to nějak blíže upraví tak ty pruhy vyniknou
no když to pročteš celý, tak zjistíš že už se na tom tak zlehka pracuje. dneska jsem dostal skvělou zprávu. že mi dorazil podvozek, tak půjdu -40 mm, pak dolakovat zbytek aby to peobíhalo. schánim nějaký decent lízátko, dodalět nějaký detaily(maska matná celá atd... a budu mít skoro hotovo.
elviiis píše:No zatím nejni co k vydění njeni sice zhnilej i když je to 87rok. ale ja tokovej oťukanej ale o vákendu něco nahodím. V létě se bude lakovat aby to byl fešák. No jinak má něco mezi 850 a 900kilo takže to umí jet. Ale je jich málo a většinou jsou dost drahý a když je levnej tak většinou chycenej na klice ale dá se koupit i 1.3EFI to je 4válec á má 90koní a ten jede taky dost dobře na 1.3.
Jo jo je na prodej, už víc než rok neb za ni che až moc myslím že kolem 900tisíc ikdyž je to velice good car ,tak cena je mimo!
Ty jsi v ni jel, ze rikas, ze je to good car?
Pokud je v top stavu, tak ta cena je normalni. Tezko nekdo bude konkurovat cenou autu, ktery ma 200k km najeto a je pred smrti autu, ktery je v nejlepsim stavu...
napr. tahle Supra stala jeste vic... cim to? Ze by stavem auta a to je uplne v serii
Přílohy
5Supra rot 6 Gg 2 Motor Seite.JPG (171.11 KiB) Zobrazeno 1409 x
2Supra rot 6 Gg 2 front rechts 5.JPG (145.37 KiB) Zobrazeno 1411 x
1Supra rot 6 Gg 2 front links 3.JPG (140.84 KiB) Zobrazeno 1412 x
Naposledy upravil(a) Bordel dne 23 bře 2007 19:29, celkem upraveno 1 x.
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
pěkný supry pěkný,mno jo,ale kdyby ta cena byla níže..ale slyšel jsem že toyota vymyslela nějkaý new sporťák tak by se to mohlo snížit..časem..ale mega za to ,že je to 94 RV je celkem dost
Pokud je ta supra z opavy..tak pak mám na ní dotaz..copak dělá její majitel 7.4?