JJ fakt pekny auticko aj to mysle tak ze na mem motoru ten neni nic krasneho co by se dalo fotit krome noveho sportovnio filtru
jeste musim nak vysperkovat motor no ale jeste porad nevim jak sakra asi jen natru no na vic ted nejsou finance.
NiTrosak píše:JJ fakt pekny auticko aj to mysle tak ze na mem motoru ten neni nic krasneho co by se dalo fotit krome noveho sportovnio filtru
jeste musim nak vysperkovat motor no ale jeste porad nevim jak sakra asi jen natru no na vic ted nejsou finance.
Hodně udělá umytí a taky trocha chromu nebo nerezu..Decentně zakrytovat ajeto
NiTrosak píše:umyti no tak to bych mel zkusit treba wapkou a ten chrom myslis ve spreji???
hele nevim jestli jsi to uz nepsal ale kdo ti delal ten bodykit? nerikej ze vsechno sam? chtel bych udelat kopii carlos sainz narazniku protoze original je moc drahej
NiTrosak píše:umyti no tak to bych mel zkusit treba wapkou a ten chrom myslis ve spreji???
nééé sprej ne..na ten zapomeň..je to na H*****
Raději si to nechej pochromovat..nějakýsi ten šroubek..nebo vřele doporučím nerez..pěkně vypadá a není tak moc drahý..a lesk je skoro zoživotní ..taky se na to chystám..někdy..
Cau nebudu se chlubit cizim perim nejsam tak dobrej abych si udelal takovej bodykit sam delal to firma revolution a par veci sem si dodelaval ja no Pochromovat joui nato nebudu mit urcite money
No mitmanenek kdyz mi tak veris no zkusim to no ale nejdriv poladim motor a koupim neony premyslel jsem ze si potahnu ty ruzne hadicky tema pochromovanejma trubkama co prodavaj v koupelnarstvi vypadaj uplne stejne jako ty origo tuning a efekt na 100 procent stejny co na to rikate?, a ten naraznik carlos sainz zkus se poptat v nakejch tuningu firmach protoze to bude dost tezky podle me udelat z lamina no nevim jak ses vzrucnej preji at se ti to povede
JOiu dik za ty fotky jak si je tam dal na stranky vypada to good jen tak dal
No ceny to nejsou moc velké...jsou to většinou 1000kč položky..no,ale tak jde o to aby sis zvolil kompromis a taky co ti bude stačit za úprava motoru.Je to hodně specifické.Trubku seženeš po známosti celkem levně..za ohyb chtěli kolem 100kč,doma si to zpracuješ tak aby ti to vyhovovalo..šrouby jsou už spíše kýč,ale tak vypadá to dobře..já bych nad tím neuvažoval..bych raději stříkl vnitřek motorového prostoru do jiné barvy..to vypadá dobře a cena by snad taky nemusela být moc veliká..
Jinak změna webu tff..trocha stylu je jinak
akorat ze 1.3 a 2.0 je trosku rozdil.se silencerem je to hlasitejsi nez na corolle bez nej..zkousel jsem to i bez silenceru ale to uz se klepou okna.silenost..a pritom tam mam porad kat i stredni tlumic.
tady teda se sielncerem..otacky mas 4tis..byly tam lidi a nechtel jsem to moc turovat http://www.edisk.cz/stahni/25660/MOV003 ... 4.4KB.html
NiTrosak píše:...premyslel jsem ze si potahnu ty ruzne hadicky tema pochromovanejma trubkama co prodavaj v koupelnarstvi vypadaj uplne stejne jako ty origo tuning a efekt na 100 procent stejny
Jako vtip dobrý
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
akorat ze 1.3 a 2.0 je trosku rozdil.se silencerem je to hlasitejsi nez na corolle bez nej..zkousel jsem to i bez silenceru ale to uz se klepou okna.silenost..a pritom tam mam porad kat i stredni tlumic.
tady teda se sielncerem..otacky mas 4tis..byly tam lidi a nechtel jsem to moc turovat http://www.edisk.cz/stahni/25660/MOV003 ... 4.4KB.html
muzu se zeptat co je to za vyfuk?? ma hezky zvuk... nevypada zle...
N1 Style nerez vyfuk..nekdy se oznacuje jako HKS style...pokazdy jinak..je to kopie klasickych JDM vyfuku..videl jsem dokument kde (jestli sem to spravne pochytil) byl prukopnik tohohle stylu vyfuku veilside od kteryho zacalio ostatni okoukavat..
pekna..predpokladam ze je v projektovy fazi? co bude?
Připadá mě to jako stará MR2 rv před 90(nebo před 93?)..
Pár jsem jich v prodeji našel..pokud se mýlím,tak pardon
Na tipcars je jedna celkem solidně upravená v červené barvě
GReddy píše:
pekna..predpokladam ze je v projektovy fazi? co bude?
Připadá mě to jako stará MR2 rv před 90(nebo před 93?)..
Pár jsem jich v prodeji našel..pokud se mýlím,tak pardon
Na tipcars je jedna celkem solidně upravená v červené barvě
JouiCZ píše:Hmm Celkem vymakaná..se mě zdá že na tom je matný lak šedý,nebo to je celé připraveno v plniči?
jasny celý v plniči,ale už je to červený,je to malinko vidět za tou R5,dneska mě to Davidoff vyfotil,tak sem večer nahodim fotos až pak bude čas,tak to celý rozleštim,aby se to pěkně blejskalo