styling-karbon folie? kde?
escape 66 ji ma dela ji rieger, stoji podle rozmeru, ja ji mam na kapote a pohoda, akorat mistni tuneri me malem ukamenovali
ze kdyz to neni primo karbon....ale zase se s ni dela super, nahrejes ji a ona se vrati do puvodniho tvaru. muzes ji tedy nekolikrat sundat a nalepit podle svych predstav, jinak zkus nejakou reklamku, tam ti poradi s montazi, jo, jeste wwwautolepky.cz , www.tuningsamolepka.cz ....je toho dost na netu

- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: styling-karbon folie? kde?
máme stejnej problémwaci píše:Poradíte mi někdo, kde dělají dobře karbon folie do interiéru? Mám tam to umělí dřevo a nějak si na to nemůžu zvyknout. Kdybych si tu folii koupil a lepil si to sám, tak to určitě nebude vypadat pěkně (se znám) Chtěl bych, aby to nějaká firma udělala tak, aby nebyli vidět prostřihy atd... Taky by to mělo být z kvalitnějšího materiálu abych si tam za půl roku nevyblejskal bílí plošky...
Máte s tím někdo zkušenosti? Poradíte? Díky

bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
a co to radsi laknout?? do nejake vhodne barvy
jinak me napada ten finish point bo jak se ta firma jmenovala
Touran BMM
www.finishingpoint.czamogh píše:a co to radsi laknout?? do nejake vhodne barvy
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
však mně to napadlo od tý doby co tady to téma je, ale vůbec jsem si ten název nemohl vybavitamogh píše:nooo to sem mel na mysli))

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
premejslel jsem na finishing nechat udelat kola, ma nekdo zkusenost?
ps. zkusenosti v zime?
bych jim to protahnul aspon vsema rocnima podminkama kdyz do toho pujdu 

Vectra B