Styling BX seriál :-)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No myslim že to je na první pohled vidět, kdo za tim vězí....tohle je typickej Bertoneho styl z 80. let....asi nejtypičtější je pak Citroen XM, z toho to uplně čiší....první návrhy Favorita vypadaly dosti podobně....instalater píše:F.N.T (Jergi) píše:Zajímavý, na týhle káře s rukopisem od Bertoneho je dobrý, že se s těma hranama dá dobře pracovat a je spousta prostoru pro fantazii....to mne potěšilo, že víš, kdo navrhoval tenhle vůz
ale pro tuhle káru platí 2x to, že nic se nemá přehánět
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
pred deseti letl jsem mel taky toho exota 4x4, moc jich neni, jake tam mas odpruzeni, porad ty vosi hnizda, me se to porad sralo, nebo spise teklo, byl jsem z toho na nervy , ta kapalina neni zrovna levnainstalater píše:No to já jsem taky rád že už jsem se ktomu dobral ... jed doufám, že to na zahájení sezony v Brně stihnuZemi píše:Konecne se to rozjelo!Drzim palce...
ale ještě ani nevím kdy to Brno je
-
- Kontaktovat uživatele:
joo hydropneumatické odprožení to má a je to super .... měl jsi prostě smůlu ale když se tomu dá, co má, tak není co řešit .... když jsou v pr*eli trubky tak je třeba je vyměnit všechny, ne jen jednu ..... jinak to potom stojí peníze na kapalinědynomax píše:pred deseti letl jsem mel taky toho exota 4x4, moc jich neni, jake tam mas odpruzeni, porad ty vosi hnizda, me se to porad sralo, nebo spise teklo, byl jsem z toho na nervy , ta kapalina neni zrovna levnainstalater píše:No to já jsem taky rád že už jsem se ktomu dobral ... jed doufám, že to na zahájení sezony v Brně stihnuZemi píše:Konecne se to rozjelo!Drzim palce...
ale ještě ani nevím kdy to Brno je

Přesně tak jak psal instalater, musí se to prostě udržovat a pak je to good
Podle mě co se týče pohodlnosti neni nad jízdu v Bx, Xantii nebo Xm

Podle mě co se týče pohodlnosti neni nad jízdu v Bx, Xantii nebo Xm

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Jo ten vypadá pěkně ale na to že je to benzín tak má dost nalítánoKrosmen píše:Máme v bazaru taky jedno BX s timhle motoremn na prodej....ale ne 4x4.....Snad i ve stejný barvě....
To je asi opravdu kus od kusu. Moje první auto bylo kdysi dávno Citroen CX25 GTi Turbo. Přestože to tenkrát bylo víc než 10let staré auto, tak hydraulika fungovala bezvadně. A motor i s tak těžkým autem neuvěřitelně mávalinstalater píše:joo hydropneumatické odprožení to má a je to super .... měl jsi prostě smůlu ale když se tomu dá, co má, tak není co řešit .... když jsou v pr*eli trubky tak je třeba je vyměnit všechny, ne jen jednu ..... jinak to potom stojí peníze na kapalinědynomax píše:pred deseti letl jsem mel taky toho exota 4x4, moc jich neni, jake tam mas odpruzeni, porad ty vosi hnizda, me se to porad sralo, nebo spise teklo, byl jsem z toho na nervy , ta kapalina neni zrovna levnainstalater píše: No to já jsem taky rád že už jsem se ktomu dobral ... jed doufám, že to na zahájení sezony v Brně stihnuale ještě ani nevím kdy to Brno je
a to že nefungují regulátory a další zařízení hydrauliky ? Hydraulika taky potřebuje co 60 tisíc proplach a jak se nedělá zaserou se sítka a taky to nefachčí jak má. Prostě to potřebuje svoje, aby byl člověk spokojenej

jj Cxko je taky pěkná loď , skoro jako Skylinebarbucha píše:To je asi opravdu kus od kusu. Moje první auto bylo kdysi dávno Citroen CX25 GTi Turbo. Přestože to tenkrát bylo víc než 10let staré auto, tak hydraulika fungovala bezvadně. A motor i s tak těžkým autem neuvěřitelně mávalinstalater píše:joo hydropneumatické odprožení to má a je to super .... měl jsi prostě smůlu ale když se tomu dá, co má, tak není co řešit .... když jsou v pr*eli trubky tak je třeba je vyměnit všechny, ne jen jednu ..... jinak to potom stojí peníze na kapalinědynomax píše: pred deseti letl jsem mel taky toho exota 4x4, moc jich neni, jake tam mas odpruzeni, porad ty vosi hnizda, me se to porad sralo, nebo spise teklo, byl jsem z toho na nervy , ta kapalina neni zrovna levnaa to že nefungují regulátory a další zařízení hydrauliky ? Hydraulika taky potřebuje co 60 tisíc proplach a jak se nedělá zaserou se sítka a taky to nefachčí jak má. Prostě to potřebuje svoje, aby byl člověk spokojenej
Škoda jen, že mi ho kámoš totálně rozstřelil před Krčskou nemocnicí
. Jinak ti přeju, aby u BXka taky všechno fungovalo jak má, a doufám že s 4x4 to na sprintech pořádně rozjedeš

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je wostrýinstalater píše:výška nad zemí je na krabičku stovkových cigaret a jak je to dole, tak tam normální krabičku nedáš

Skoro jako Lowrider

A budeš dělat i to lakování podle toho okruhovýho Bx podle kterýho to děláš?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No neřikám že to bůhvíjak umim ale snad bych nějakej další TV tvýho Bxka zvládnulinstalater píše:No kdyby se našli machři co dělají VT a udělali mi pár grafických návrhů a barevných kombinací, vůbec bych se na ně nezlobil..... ale chtěl bych ho červené ... na BX se hodí nejvíce
Na tvym Bxku už mam nějakou tu Vt praxi

Tak sem nahoď ty fotky který cheš upravit a co chceš upravit