Tuning za 100 000Kč

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

SpeedyS4
Kontaktovat uživatele:

Re: Tuning za 100 000Kč

Příspěvek od SpeedyS4 »

Francescova oktavka..tomu se ale neda rict ze to jsou lehke upravy co by cajtum nevadily :D
http://www.racingforum.cz
http://www.teplice-tuning.cz

Subaru Impreza WRX STI 02 - 300PS

Pinky

Příspěvek od Pinky »

amogh píše:to snad nejde nenajít ne

odkaz je hned na uvodni strance octavia clubu, kdyztak je i clanek na autotuning.cz

http://www.bravetuning.cz/klub/01-franta/franta.htm
DIK :D

Pinky

Příspěvek od Pinky »

SPEEDY T.C.T. píše:Francescova oktavka..tomu se ale neda rict ze to jsou lehke upravy co by cajtum nevadily :D
No to je jasny ale ptal se na konkretní věc a tak jsem dal tenhle příklad...

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

kentoya píše:na úpravy nespěchej nic ti neuteče, čti prohlížej, dělej si poznámky a za dva tři měsíce už budeš mít slušnou představu co na kolik vyjde a co je důležitější, jestli je důležitější podvozek a brzdy a kola atd anebo styling a všechno ostatní je vedlejší, ale můj názor je ten,
1. co neubrzdíš to neukecáš
2. pokud tě nepodrží tlumiče a kola v zatáčkách, tak ty plasty stejně orveš
3. zdravá kastle - delší život
4. věnuj se autu ono ti věnuje pocit z jízdy
5. a teprve ted tam rvi plasty a muziku

já bod 5 moc nepoužívám v tomto znění já používám a teprve ted začni honit koníky pod kapotu
1.6 ku ubrzdis i se seriovou brzdou, podvozek ten je pro 1.6ku taky dost nadimenzovany ..........

jinak bod 3 az 5 plne souhlasim

..... zacal bych prodejem 1.6 ky a koupi alespon 1.8T :wink: .... pak bych se zabyval stylingem
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

jaryn72
Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna

Příspěvek od jaryn72 »

MSG píše:
jaryn72 píše:Za 200000 se da dobre nakoupit.Mas to ale stesti,ze muzes do uprav investovat rovnou 100000. 8)
za to už máš fungl novou dacii... :?:

No jo.To ale neni auto. :D
:afro: JARYN
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.

jaryn72
Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna

Příspěvek od jaryn72 »

tomoking píše:
kentoya píše:na úpravy nespěchej nic ti neuteče, čti prohlížej, dělej si poznámky a za dva tři měsíce už budeš mít slušnou představu co na kolik vyjde a co je důležitější, jestli je důležitější podvozek a brzdy a kola atd anebo styling a všechno ostatní je vedlejší, ale můj názor je ten,
1. co neubrzdíš to neukecáš
2. pokud tě nepodrží tlumiče a kola v zatáčkách, tak ty plasty stejně orveš
3. zdravá kastle - delší život
4. věnuj se autu ono ti věnuje pocit z jízdy
5. a teprve ted tam rvi plasty a muziku

já bod 5 moc nepoužívám v tomto znění já používám a teprve ted začni honit koníky pod kapotu
1.6 ku ubrzdis i se seriovou brzdou, podvozek ten je pro 1.6ku taky dost nadimenzovany ..........

jinak bod 3 az 5 plne souhlasim

..... zacal bych prodejem 1.6 ky a koupi alespon 1.8T :wink: .... pak bych se zabyval stylingem

Pokud ho budou jen ukazovat a jizdni vlastnosti je nezajimaji,tak ta 1,6 jim bude stacit.1,6 je fakt na nic. :D
:afro: JARYN
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

kola, podvozek, vsechny cerny plasty do laku, mozna decent folie, xenony...

PepoV6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PepoV6 »

jakudo píše:
Vavre píše:No hlavně jestli je to auto rodičů, tak bych do toho nevrážel vůbec nic, a koupil si auto svoje, a pak si s tím pohrál, z vlastních skušeností vím že to nedělá dobrotu. Až pojede někdo z rodičů tim autem a stopnou je někde cajti, a zaplatí párkrát za něco co jste na tom udělali pokutu tak je hned problém technická další problém, cokoli se rodičům nebude líbit problém, budete s tím autem pořád jezdit problém. Ale jestli máte takhle 100000 v prasátku tak to bude asi u vás trochu jinak. To je můj názor
100000 v prasátku neznamená jiné poměry, ale šetření...hodně lidí mi vyčítá, že pořád jen šetřím a šetřím, ale pak si kupuju věci, co jiné nemají- A třeba taky od 2. ročníku na střední makám (teď jsem v 2 na vysoké). Je to jen o tom, kde se dá ušetřit:) A proč dát ty peníze do auta rodičů? Rodiče jsou velice tolerantní:) a taky je důvod ten, že to celé předěláváme kvůli bráchovi - je na střední automobilní a baví ho se v autech hrabat... Taky necchceme dělat nějaký bsolutně brutální úpravy, co by měli policajtům nějak moc vadit. Chceme to udělat decentně , ale hezky :)
Súhlasím s Vavre. Vrážať svoje prachy do cudzieho auta, ani nápad. Myslíš že tvojí rodičia sú tolerantný? To si povedz za rok keď to auto budeš mať na športovom podvozku s veľkými kolesami a nízkymi gumami. Ešte som nestretol rodičov ktorým by sa páčila jazda každý deň do práce na tvrdom a nízkom podvozku keď sa musia vyhýbať aj tej najmenšej jamke aby si nedolámali kríže a nezničili kolesá. Na tvojom mieste by som dalej šetril a potom by som si kúpil svoje auto a vrážal do neho. V tom najhoršiom prípade kúpil auto za 50t a za dalších 50t ho servisoval (to by bratovi rozhodne viac pomohlo ako lepenie plastov) a upravil, ale rozhodne nevrážať do cudzieho auta, časom to budeš určite lutovať..
Opel Calibra 2.5 V6
www.ppf.borec.cz

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

amogh píše:to snad nejde nenajít ne

odkaz je hned na uvodni strance octavia clubu, kdyztak je i clanek na autotuning.cz

http://www.bravetuning.cz/klub/01-franta/franta.htm
no jo, jsem lemra. Vůbec mě nenapadlo se kouknout na stránky octavia clubu... :)
dik

PepoV6: ale s tím autem naši téměř vůbec nejezdí. Táta vůbec a máma minimálně. Většinou, když mám přijet v pátek domů, tak s ná´ím jede do práce, abych si tam mohl dát věci. Jinak drtivou většinu kilometrů s ním najezdím já...

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“