Tuning 106ky

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

padja

Příspěvek od padja »

jj asi maš pravdu asi se na to vyseru dam jen možna nějaky ty zrcatka pač mam jedno praskly ale jinak jako jsem přemyšlel i o ty 106 sport to viš že se mi libila vic ale tohle jsem koupil za rozumný prachy takže to řešit nějak zatim nebudu možná to po zimě prodam ale nevim no ja jsem jako s jizdnima vlastnostma spokojenej celkem to jede!A je pravda že tu na tom foru moc dlouho nejsem a že jsem přehlidl tu sekci... styling...a řikam samej tuning tak to do toho dam... :D Tak fakt srry snad jsem to tu nějak nenarušil! Prostě mi šlo jen o to ziskat nějake pěkne fotky...s upravama ne motor spiš jako design..Ale nějak to nevyšlo :lol:

MPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MPI »

Zemi píše:
padja píše:Brečet??Kdo tady brečí??Ja jen že jako samej rozum a ho*no :D A takový jako co mam s řadičkou...a ať to prodam tak to je fakt dobra rada.... :?
Aha jsem to trochu flakal a nejak jsem preskocil posledni posty... Clovece ale tady bych fakt nic neupravoval... Abys neco pocitil a stalo to za to musel bys utratit hodne penez... To nic ve zlym. Kdyby to byla 1.4 XSi tak to by jeste slo. 8) A kdyz ten styling tak jedine bodykit z S16 anebo proste z tech GTi mrtvolek.
8)
Škoda Felicia 1.3 MáloPowerInside
Citroen Saxo VTS 16V - občas to jezdí
http://www.cct.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sik-foto.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

kujon
Kontaktovat uživatele:

Re: Tuning 106ky

Příspěvek od kujon »

Ano, bodykit z s16 mám na prodej :) Ale na to už si koukal na peugeot-klubu, ne?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

první, co bych udělal, tak vyhodil ty zadní lampy bo jsou fakt šílený a tomu autu ani neslušej
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Jj, přesně jak řiká Rudi. Když jiný zadní lampy, tak buď smoked jak má Richard (v případě tmavýho auta) a nebo tyto, který se dle mě hoděj na všechno ;) A btw - má je koukám i ta taliánská bestie s brčko_poloosama :D :D

Obrázek
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

Maki

Příspěvek od Maki »

skoda nejakou fotku bych ti pridal ale ted to mam na zimakach a pak mam jen stary fotky ale casem to nafotim a dam ti to sem

elviiis

Příspěvek od elviiis »

padja píše:co bych s ni měl ty rozume mam tam zpátečku!!Koukam že tady asi ani svoje auto řešit nebudu ..... :( Jako ja jsem si ho před chvilkou koupil a budu ho prodavat ne?Jsem s nim spokojenej chtěl jsem jen trochu poradit asi tu rady hledat nebudu takovyhle rozumy.... :nono:
první tuning by byl dát tu převodovku dohromady i když máš spátečku tak šajtra nemůže bejt v poloze žirafího krku při pastvě... já moc do pažoutů nedělám ale co jsem jel naposled ve 106ce tak měla šajtru hezky vzpříma i při zpátečce... Ale jak bylo zmíněno na styling je jiná sekce a pokud ti vyhovujou výkonostní vlastnosti toho auta tak jen uprav vzhled v prvé řadě koly (13" nebo 14") a jak bylo zmíněno ty zadní světla jsou fakt čudné... řekl bych že už je to out...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

Novys106
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Novys106 »

se podivej na www.sharks.own.cz

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“