Umístění přijímače dálkového ovladače na auto

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Stoobi
Kontaktovat uživatele:

Umístění přijímače dálkového ovladače na auto

Příspěvek od Stoobi »

Předem se omlouvám, jestli to je špatná sekce, ale nevěděl jsem kam jinam to dát... :oops:

Každopádně mám takovej dotaz. Koupil jsem Mazdu MX3 s dodělávaným dálkovým ovladačem na zamykání, ale doma se mi válí jiná sada dálkáčů - jsou lepší, takže bych je tam rád vrazil, ale nemůžu najít, kde je ten původní přijímač. Původní majitel taky neví, protože auto už koupil s tím a tak by mě zajímalo, jestli někoho nenapadá nějaké místo, kam se většinou přijímače umísťují...měl jsem rozdělanej středovej panel, ale tam jsem nic nenašel. Jediné co mě napadá je, že na palubku byla vyvedená dioda s indikací zamčení právě od přijímače, takže asi půjdu po kabelu, ale co jsem na to tak koukal, tak to bude asi sranda...:)

Takže jen tak pro info, kdyby někdo věděl takový ty typický místa, kam se to cpe.

Díky
Mazda MX-3 V6 1.8 24V 98kW/133PS

hrnec09

Příspěvek od hrnec09 »

zkus zpětný zrcátko
Opel Astra f 1.4 - prodano
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual

máca

Příspěvek od máca »

nekdy je ustredna zaroven houkacka alarmu, koukni se k motorovymu prostoru, jinak jeste zkus vyndat kaslik spolujezdce

Stoobi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No siréna je daná v motorovým prostoru, ale kabel od ní vede do kabiny, asi to opravdu vypadá na to, že bude někde za kastlíkem...

Jirkaking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirkaking »

Stoobi píše:No siréna je daná v motorovým prostoru, ale kabel od ní vede do kabiny, asi to opravdu vypadá na to, že bude někde za kastlíkem...
kolik vede kabelů z houkačky ? jestli víc jak dva tak jednotka je v houkačce, pokud jen dva tak bych taky hledal buď za kastlíkem spolujezdce, nebo v místech u nohou řidiče nebo spolujezdce-boční plast
FORD SIERRA 4x4 2.0 DOHC EFI

Vyrábím LED neony více http://tuning-forum.org/viewtopic.php?t=29760

Stoobi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jen dva, takže je to určitě v kabině...dneska to prozkoumám, snad najdu...

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“