Used style!
Mám postavenou....no.teď je teda ještě motor venku a tak.))) Ale to jsou jen předsezonní upravy:)))
ale bohužel to zatím není nic extra:(( Mám 1303ku..takže už poslední model, kulatý okno, McPherson vepředu..atd....ale je to zatím jen 1,3 dvojkanál:( Bohužel. Časem.
Teď jen předek sníženej, pěkný kola, čirá optika a tak. novej lak...zatím toho je předemnou ale ještě hodně....časem nějaký 17tky. podvozek,brzdy, motor....atd atd:(((
ale bohužel to zatím není nic extra:(( Mám 1303ku..takže už poslední model, kulatý okno, McPherson vepředu..atd....ale je to zatím jen 1,3 dvojkanál:( Bohužel. Časem.
Teď jen předek sníženej, pěkný kola, čirá optika a tak. novej lak...zatím toho je předemnou ale ještě hodně....časem nějaký 17tky. podvozek,brzdy, motor....atd atd:(((
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars
+ some daily cars
No nic jinýho než porsche.))) Cult nedělaj 17tky:( Tak cca do těch 16tek.... Pod tím brzdiče Porsche...snad i nápravy a náby atd. z 944ky...a tak dál. Ale to všechno až jednou. Teď mám 15tky...repliky EMPI...tak alespoň něco.) Ty jsou cult:) Ale ještě musej dostat novej lak, límec už je vyleštěnej.
+ some daily cars
+ some daily cars
Ne ne...nosič a tak.to je výsada dědků.....já mám přece jen 1303ku....takže ne...vzhled je zatím uplná serie, a půjdou jen vytýhnout blatníky. Nic víc. Když teda nepočítám vepředu je čirá golg1 a vzadu smoky. Ale jinak žádná změna na vzhledu.
TOhle je mrtě stará fotka..ale lepší nemám. Je to ani nedostavěný:( Bez kol, nesnížený atd:( bez nárazníků, práh tam není:( Ještě folie na chromech.) Ale lepší nemám:(
http://minicooper.wz.cz/nepatrisem/prvni.jpg
TOhle je mrtě stará fotka..ale lepší nemám. Je to ani nedostavěný:( Bez kol, nesnížený atd:( bez nárazníků, práh tam není:( Ještě folie na chromech.) Ale lepší nemám:(
http://minicooper.wz.cz/nepatrisem/prvni.jpg
+ some daily cars
+ some daily cars
Tak tohle je novej lak:) I když možná tak nevypadá:) Takže teď tam rozhodně zůstane tahle. Jednou..to je daleko....takže teď takhle..jen předek a zadek je níž...jiný kola (i když tyhle jsou dobový dost ceněný..ale nic moc nevypadaj no:() Vepředu čirá,a to je celý....jde to pomalu:(
+ some daily cars
+ some daily cars
Ponorku neřeš...ta začne na 200 000 jako vrak:) a končí na 600 000 kč jako zajímavej kousek.
Karmann se dá....jeden je na prodej i tady na foru, a o pár vím. A brouk... jde o to co od toho chceš. Reálná částka je cca 100 000 aby to bylo tak nějak v kupě, s papírama. A trochu k světu.
Jinak se vyplatí německo.... ebay a tak. Někdy jo, někdy ne. Ale je tam spousta brouků. U nás něco kupovat. To je nesmysl. Ceny a stav neodpovídaj.
Karmann se dá....jeden je na prodej i tady na foru, a o pár vím. A brouk... jde o to co od toho chceš. Reálná částka je cca 100 000 aby to bylo tak nějak v kupě, s papírama. A trochu k světu.
Jinak se vyplatí německo.... ebay a tak. Někdy jo, někdy ne. Ale je tam spousta brouků. U nás něco kupovat. To je nesmysl. Ceny a stav neodpovídaj.
+ some daily cars
+ some daily cars
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Used style!
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.