Used style!

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

No....a to jsou ceny který se daj sehnat ještě mnohem líp....už i u nás je několik brouků se vzducháčem. Dá se to...
Já jsem spíš na german look...to je moje parketa:)

http://www.keversite.nl/fotoalbum/fotos/26945.jpg
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars

slawec76

Příspěvek od slawec76 »

náhodou, german je super... určite má väčšie pochopenie medzi ľuďmi, než ratt 8) asi sme na to ešte nedozreli :roll: a ty už máš svoju 1303 postavenú, alebo sa ešte len chystáš?

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

Mám postavenou....no.teď je teda ještě motor venku a tak.))) Ale to jsou jen předsezonní upravy:)))
ale bohužel to zatím není nic extra:(( Mám 1303ku..takže už poslední model, kulatý okno, McPherson vepředu..atd....ale je to zatím jen 1,3 dvojkanál:( Bohužel. Časem.
Teď jen předek sníženej, pěkný kola, čirá optika a tak. novej lak...zatím toho je předemnou ale ještě hodně....časem nějaký 17tky. podvozek,brzdy, motor....atd atd:(((
+ some daily cars

slawec76

Příspěvek od slawec76 »

fuuuha, je toho viac než dosť... držím palce 8) a tie 17- tky budú niečo v štýle CULT, alebo skôr od nejakého renomovaného výrobcu?

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

No nic jinýho než porsche.))) Cult nedělaj 17tky:( Tak cca do těch 16tek.... Pod tím brzdiče Porsche...snad i nápravy a náby atd. z 944ky...a tak dál. Ale to všechno až jednou. Teď mám 15tky...repliky EMPI...tak alespoň něco.) Ty jsou cult:) Ale ještě musej dostat novej lak, límec už je vyleštěnej.
+ some daily cars

slawec76

Příspěvek od slawec76 »

tak to má byť... dúfam, že budú riadne vyleštené :lol: a chystáš aj nejaké kozmetické úpravy, alebo nechávaš všetko pôvodné? A ,, strešný nosič,, bude? Kufre, stany, a tak...?

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

Ne ne...nosič a tak.to je výsada dědků.....já mám přece jen 1303ku....takže ne...vzhled je zatím uplná serie, a půjdou jen vytýhnout blatníky. Nic víc. Když teda nepočítám vepředu je čirá golg1 a vzadu smoky. Ale jinak žádná změna na vzhledu.
TOhle je mrtě stará fotka..ale lepší nemám. Je to ani nedostavěný:( Bez kol, nesnížený atd:( bez nárazníků, práh tam není:( Ještě folie na chromech.) Ale lepší nemám:(
http://minicooper.wz.cz/nepatrisem/prvni.jpg
+ some daily cars

slawec76

Příspěvek od slawec76 »

keď si domyslím spomínané veci, tak to je v pohode 8) ja by som bol celý bez seba keby som takého brouka mal... a na akú farbu to pôjde? niečo z pôvodného vzorkovníka, alebo nejaká metalíza?

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

Tak tohle je novej lak:) I když možná tak nevypadá:) Takže teď tam rozhodně zůstane tahle. Jednou..to je daleko....takže teď takhle..jen předek a zadek je níž...jiný kola (i když tyhle jsou dobový dost ceněný..ale nic moc nevypadaj no:() Vepředu čirá,a to je celý....jde to pomalu:(
+ some daily cars

slawec76

Příspěvek od slawec76 »

niekedy stačí aj málo, a 1303 veľa netraba :lol: hlavne, že to je urobené kvalitne a s citom pre detail 8)

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

Tak hlavně je mu 33 let:)) Takže to chce i péči a dát to pořádně všechno do pořádku...ale díky za pochvalu:)) Na sezonu dodám nový fotky.
+ some daily cars

slawec76

Příspěvek od slawec76 »

tie by sa zišli... ináč s náhradnými dielami nie je problém? 33 rokov je dosť dlhá doba

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

Ne ne....díly, tuningový díly. jakýkoli přestavby, žádnej problém. Ani v čr...natož ebay a tak dál. Přece jen. Brouk je nejrozšířenější auto na světě. Takže bez problémů.
+ some daily cars

slawec76

Příspěvek od slawec76 »

a celkovo chrobáky sa pohybujú v akých cenových reláciách? napr. 1303, alebo aj staršie ročníky... a čo tak Karman Ghia, alebo T1?

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

Ponorku neřeš...ta začne na 200 000 jako vrak:) a končí na 600 000 kč jako zajímavej kousek.
Karmann se dá....jeden je na prodej i tady na foru, a o pár vím. A brouk... jde o to co od toho chceš. Reálná částka je cca 100 000 aby to bylo tak nějak v kupě, s papírama. A trochu k světu.
Jinak se vyplatí německo.... ebay a tak. Někdy jo, někdy ne. Ale je tam spousta brouků. U nás něco kupovat. To je nesmysl. Ceny a stav neodpovídaj.
+ some daily cars

slawec76

Příspěvek od slawec76 »

a u dovezených áut tohto typu nie je problém s prihlásením?

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

No jasně že je.)) U nás to je dycky problém:(( Já to mám na veteránskejch....a jinak na brouky jsou dostupný papíry...cca kolem 20 000....na karmanna je to horší:( a bus na něco přihlásíš:) Zatím:((
+ some daily cars

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Used style!

Příspěvek od Bordel »

tohle se mi libi, ne to snizeni, ale ten "lak" :lol: 8)
Obrázek
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

slawec76

Příspěvek od slawec76 »

TROY píše:tož vitaj :lol: koukni do vw koncernu - obrázků tam je mrtě 8)
nemohol by si hodiť nejaké odkazy? HM 8)

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

TROY podle mě myslel do sekce tohodle fóra VW concern....a je tam pár obrázků no.)) Ale samá novota....golf1+ pche:(
+ some daily cars

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“