Jelikož na to nikdo v tématu čalounění neodpovídá dávám dotaz sem - pak to klidně smažte ....
Mám takovej neobvyklej dotaz. Jelikož mě stále napadaj kraviny...
Když si potáhnu střechu koženkou, jak to bude s její výdrží?? (autem nejezdím denně a v zimě mi stojí pod přístřeškem na špalkách) Existujou přípravky na impregnaci??? Může se použít normální koženka (která se pak pouze naimpregnuje) nebo se musí použít nějaká speciální??
Teoreticky by měly, protože si pamatuju, že nějaký starší auta to měly a kabrio maj také "plátěné" střechy...
Předem díky za odpovědi.
Venkovní impregnace koženky??
Venkovní impregnace koženky??

Re: Venkovní impregnace koženky??
Sconto nebo jakýkoli nábytek. Impregnace na kůži. Možno použít i na látku. Impregnace se nanáší houbou. Povrch je pak vodě odolný a i povrchově více odolný.. stačí se poinformovat přímo tam kde to prodávají (sconto naprVelbloud píše:Jelikož na to nikdo v tématu čalounění neodpovídá dávám dotaz sem - pak to klidně smažte ....
Mám takovej neobvyklej dotaz. Jelikož mě stále napadaj kraviny...
Když si potáhnu střechu koženkou, jak to bude s její výdrží?? (autem nejezdím denně a v zimě mi stojí pod přístřeškem na špalkách) Existujou přípravky na impregnaci??? Může se použít normální koženka (která se pak pouze naimpregnuje) nebo se musí použít nějaká speciální??
Teoreticky by měly, protože si pamatuju, že nějaký starší auta to měly a kabrio maj také "plátěné" střechy...
Předem díky za odpovědi.

- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
Indulona? A zbytek muzes nechat pro cernocha s let-lampou.
BTW. kabria maji bud platenou strechu (tam bych jako nahrazku pouzil impregnaci na stany
) a nebo kozenou (impregnace na kuzi), ale kozenkovou nikoli, ne?
BTW. kabria maji bud platenou strechu (tam bych jako nahrazku pouzil impregnaci na stany

Joui - díky moc... Tak v tom případě do toho půjdu ;o)