vesnickej tuning Š 100 L

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

kedlubre top je dzaracka autii? :smich: jinak se nekdy ozvi oheldne tech prihlasek at ti to muzu dat a konecne neco delas :lol: :lol: :lol:

Kedlub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kedlub »

Eiffel a PJ:hele nedelejte si ze me prdel vite jak to bolelo kdyz me zajel? :smich: :smich2: :lol: zkuste si to nekdy 8) :lol:

Kedlub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kedlub »

Chester:nene to neni Dzarackovo fáčko to je kamos toho neznas :lol: ty jatro jedno pracuju kousek od tebe tak mi je hod do prace a hodime zrovna rec :drink2: :smich:

Prochy1551
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prochy1551 »

Traktor Rulezzzzz

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

Kedlub píše:Chester:nene to neni Dzarackovo fáčko to je kamos toho neznas :lol: ty jatro jedno pracuju kousek od tebe tak mi je hod do prace a hodime zrovna rec :drink2: :smich:
no alt o bych zase musel k foru do bytu a tam se mi uz neche uz tam oxiduje fofr :lol: :twisted:

Kedlub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kedlub »

Chester píše:
Kedlub píše:Chester:nene to neni Dzarackovo fáčko to je kamos toho neznas :lol: ty jatro jedno pracuju kousek od tebe tak mi je hod do prace a hodime zrovna rec :drink2: :smich:
no alt o bych zase musel k foru do bytu a tam se mi uz neche uz tam oxiduje fofr :lol: :twisted:
tak to je supr :zapomel: tak rekni segre ja si tam nekdy skocim a muze mi ty papiry dat :?: a je to vyreseny :lol:

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“