vyrez na spz
vyrez na spz
cau lidi chtel bych udelat varez pro spz do narazniku jak jse to dela
Re: vyrez na spz
vyřežeš... a dovaříš plasty do požadovaného tvaru
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
Jo přesně tak ty to jsou hesla tady 

Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
třeba takhle jestli ti to pomůže viz foto
- Přílohy
-
- 07102009575.jpg (44.65 KiB) Zobrazeno 1796 x
-
- 07102009576.jpg (56.48 KiB) Zobrazeno 1796 x
-
- 07102009578.jpg (64.52 KiB) Zobrazeno 1796 x
VW Scirocco Seidl Tuning, Schmith TH Line 9x14 atd.
Peugeot 206 all day car
a ještě 2x VW scirocco
Yamaha FZR 1000 Exup Genesis 150 poníků jako adrenalin
Peugeot 206 all day car
a ještě 2x VW scirocco

...
- Přílohy
-
- 07102009579.jpg (71.21 KiB) Zobrazeno 1793 x
-
- 07102009580.jpg (87.62 KiB) Zobrazeno 1793 x
-
- 07102009581.jpg (73.33 KiB) Zobrazeno 1793 x
Peugeot 206 all day car
a ještě 2x VW scirocco
Peugeot 206 all day car
a ještě 2x VW scirocco

....
- Přílohy
-
- 07102009583.jpg (73.09 KiB) Zobrazeno 1792 x
-
- 07102009584.jpg (57.13 KiB) Zobrazeno 1792 x
-
- 08102009590.jpg (77.52 KiB) Zobrazeno 1792 x
Peugeot 206 all day car
a ještě 2x VW scirocco
Peugeot 206 all day car
a ještě 2x VW scirocco

......
- Přílohy
-
- 11102009603.jpg (45.63 KiB) Zobrazeno 1791 x
Peugeot 206 all day car
a ještě 2x VW scirocco
Peugeot 206 all day car
a ještě 2x VW scirocco

greene:podle mě moc složité já jsem vyřízl jako ty zhnul dovnitř a dolaminoval.
ted je otázkou s čím bylo víc práceKes@m píše:greene:podle mě moc složité já jsem vyřízl jako ty zhnul dovnitř a dolaminoval.

Peugeot 206 all day car
a ještě 2x VW scirocco
Peugeot 206 all day car
a ještě 2x VW scirocco

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo by od věci dodat, že zadní SPZ musí být osvětlena. Dále je zákonem daná nějaká minimální výška (od silnice ke spodní hraně SPZ), ve které musí být značka umístěna. Pokud člověk nechce mít zbytečný problémy, měl by tyhle věci dodržovat.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
podle me pokud ji bude mit greene osvetlenou, tak nebude mit problem 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady je ta vyhláška o uístění

VYHLÁŠKA Ministerstva dopravy a spojů č. 243/2001 o registraci vozidel a dale vyhláškou č. 291/2004 Sb., kterou se mění vyhláška č. 243/2001 Sb., o registraci vozidel, ve znění pozdějších předpisů
§ 28
Způsob umístění tabulky registrační značky na vozidle
(K § 7 odst. 4 a § 79 odst. 1 a 5 zákona)
(2) Tabulka registrační značky musí být na vozidlo umístěna svojí spodní hranou dole a přibližně vodorovně k vozovce. Na tabulku registrační značky ani do její těsné blízkosti nesmí být umístěny žádné nápisy nebo vyobrazení, které by narušily její čitelnost nebo rozlišovací schopnost, pokud není v této vyhlášce nebo zvláštním právním předpisu stanoveno jinak.
(3) Tabulka registrační značky musí být umístěna na silničním motorovém vozidle vpředu a vzadu, s výjimkou vozidel uvedených v odstavci 4, a to kolmo ke směru jízdy. Silniční motorová vozidla mají tabulku registrační značky umístěnu vpředu uprostřed, pokud není v technickém průkazu zapsáno její umístění vlevo. Vzadu mají silniční motorová vozidla tabulku registrační značky umístěnu uprostřed nebo vlevo. Přípojná vozidla, traktory a samojízdné pracovní stroje mají tabulku registrační značky pouze vzadu uprostřed nebo vlevo. Vpředu musí být tabulka registrační značky umístěna na vozidlo tak, aby její spodní hrana nebyla níže než 200 mm a vzadu níže než 300 mm od roviny vozovky. Horní hrana tabulky registrační značky umístěné na silničním vozidle nesmí být výše než 1 200 mm nad rovinou vozovky, pokud je v technickém průkazu zapsáno umístění vyšší, může být nejvýše 2 000 mm. Na traktoru nebo samojízdném pracovním stroji může být nejvýše 4 000 mm
m.artty : Hele já vím jak je to ve vyhlášce jako mladej začátečník jsem jí tahal na straně a nepodsvícenou pak mě draply flastr 2 kila hádka a nic tak jsem po předělávce nárazníku jí udělal takto a posvítil takže ty světla nekoukají ven mám jí sice tak 18cm nad zemí ale na to sere pes když budou chtít mají tam dalších ASI 49 možností na kastly si něco vybrat 

tohle jsem dělal jako zakázku tudíž ne pro mne. na scirocco bych si něco takového nedal a mám SPZ tam kde má být už jen proto že nebudu rujnovat nárazník od Seidlu za 400 euro
. Toto je na G3. Je to laminát tudíž výřez na osvětlení SPZ je otázkou pěti minut. výšku SPZ nad zemí bych řešil v případě že jí bude dotyčná osoba tahat po zemi jinak asi ne a myslím, že orgáni nejsou zas takový pedanti i když se najdou vyjímky. ale podstatou tohodle tématu není osvětlení a ani výška ale jak to udělat, takže přednášku z vyhlášky bych sem moc netahal
. Kdo upravuje auta a dělá podobné věci je vždycky na hraně s tím co je povoleno a ne.

Peugeot 206 all day car
a ještě 2x VW scirocco
Peugeot 206 all day car
a ještě 2x VW scirocco

Přesnýgreene píše:tohle jsem dělal jako zakázku tudíž ne pro mne. na scirocco bych si něco takového nedal a mám SPZ tam kde má být už jen proto že nebudu rujnovat nárazník od Seidlu za 400 euro. Toto je na G3. Je to laminát tudíž výřez na osvětlení SPZ je otázkou pěti minut. výšku SPZ nad zemí bych řešil v případě že jí bude dotyčná osoba tahat po zemi jinak asi ne a myslím, že orgáni nejsou zas takový pedanti i když se najdou vyjímky. ale podstatou tohodle tématu není osvětlení a ani výška ale jak to udělat, takže přednášku z vyhlášky bych sem moc netahal
![]()
![]()
. Kdo upravuje auta a dělá podobné věci je vždycky na hraně s tím co je povoleno a ne.

hele teda podle vyhlasky spz nesmi byt vpravo v zadu??
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak to taky vypadá, tak ne.... asi by bylo možné mít v TP zapsanou vyjímku, ale to je celkem nemůžné, pokud nemáš známé, co se nechají uplatit 

nebo takhle http://www.tuningbazar.cz/inzerat-29156/" onclick="window.open(this.href);return false;