jen bych se chtěl zeptat, jestli by jste mi někoho doporučili či někoho neznáte...
Jde mi o to, potřeboval bych zahladit škvýry v origo nárahníku, zahladit místo po spz, a přelom mezi spodním lízátkem do hladka a celý připravit pod lak.. a dále mám prahy a potřeboval bych je napasovat na auto a budou chtít pravděpodobně také dolaminovat... zda existuje někdo šikovnej z Prahy či okolí... ale aby mě to nestálo víc než novej nárazník...
Díky předem za radu ;o)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
v brně bych věděl, ale to je ti k hovnu, já vím....
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
mno díky moc.. ale Brno je pro mě opravdu z ruky... klidně to může být na trase Praha - Kolín... ale dál už je to pro mě zbytečný... zatím na to nespěchám, ale potřeboval bych alespoň představu za kolik by to bylo
díky ale tuhle pomoc nechci.. si nepamatuješ jak to dopadlo s tím nárazníkem od Evičky, tím "novým" co jsem si nechal udělat a je furt ve stejným stavu a nakonec ho vyhodím a s tou poloosou, kterou budu muset najaře vyměnit??