RYTÍ A BROUŠENÍ SKLA TIFFANY TECHNIKA Chci se předbežne zeptat kdo bude mit zajem o zakazkove ryti do skla od znameho budu mit vyritiho Seata (fotku)na zadni pravim skle na aute v Patek sem dam foto jeho dila co mi vytvoři do patku a přebežne se ptam kdo bude mit zajem.Cenik a vše okolo toho dodam v Patek(Cenny nebudou nekterak přehnani).Vytvoři cokoliv podle vlastniho navrhu obrazku ,fotky,dle přani.Všechny obrazky jsou jeho dila nic stahleho z netu!!! (protože jsou prováděny výhradně ručně, mùže být každý výrobek považován za originál)
Přílohy
M-hl.lev.jpg (24.6 KiB) Zobrazeno 392 x
Naposledy upravil(a) wsnw dne 17 črc 2007 14:09, celkem upraveno 5 x.
to je vostrá věc.. nedávno jsem to videl na jednom francouzskym foru jak si to enkdo nechal delat na espace. fakt vostry,.. akorat von to mel uz dost preplacany. byly tam fotky i jak se to vybrusovalo
bóďa píše:to je vostrá věc.. nedávno jsem to videl na jednom francouzskym foru jak si to enkdo nechal delat na espace. fakt vostry,.. akorat von to mel uz dost preplacany. byly tam fotky i jak se to vybrusovalo
Kluci tak to pada dneska mi volal,že je to sklo moc velka plocha a že to nepujde hlavne že hazel machri jak to umi.Sem ted za kretena smažtu tuhle sekci kluci