rozdil to opravdu jewsnw píše:folii tam maš a chceš zrcadlo to je teda sakra rozdil a to jsem taky o tom uvažoval folii dat do SeataMalllory píše:ja ale nemam zajem o folii, tu tam mam a jsem s ni nespokojena. Chci zrcadla... píše:ale kdyz si ji muzes koupit a nastrihnout si to sam ne?
videl sem ji myslim ze na cernaku v globuse a nebyla tak draha
zrcadlová folie zespod kapoty
no taky uvažuju nad těma zrcadlama, a to jsou normálně klasický zrcadla, nebo něco odolnějšího? přece jenom s kapotou se mlátí, kroutí se, apod...
a jestli je to obyč zrcadlo, tak si myslím, že by to někde ve sklenářství udělali levněji
a jestli je to obyč zrcadlo, tak si myslím, že by to někde ve sklenářství udělali levněji
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Re: zrcadlová folie zespod kapoty
Do sklenářství si přivezeš šablony z tvrdého papíru a podle toho ti udělaj zrcadla jakýhokoli tvaru.
Když máš pod kapotou zrcadla, tak s ní nasmíš mlátit a kroutit asy...
Když máš pod kapotou zrcadla, tak s ní nasmíš mlátit a kroutit asy...
-
AdieuD
- Kontaktovat uživatele:
hmmm.. ja jsem taky polemizovala, ale ja spis folii, laminatka se trochu krouti a to by se pravym zrcadlum nelibilo... nemluve o tom, ze je dost clenita ve vyztuhah..
kde schrastim tu folii?
kde schrastim tu folii?
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
- creater
- Kontaktovat uživatele:
já ji viděl v každým BAUkrámě mezi samolepícíma tapetama, je o hodně silnější než tapeta a blbě se lepí ohyby, polepoval jsem s ní mladýmu světla na čtyrkolceAdieuD píše:hmmm.. ja jsem taky polemizovala, ale ja spis folii, laminatka se trochu krouti a to by se pravym zrcadlum nelibilo... nemluve o tom, ze je dost clenita ve vyztuhah..
kde schrastim tu folii?
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"