Mimoňské války X - dojmy, fotky, videa
Moderátor: Hasis
Re: Mimoňské války X - dojmy, fotky, videa
VIDEO.....VIDEO......VIDEO..........máte někdo? 
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s
máme celý video jak sme ji jeli s vagimpokorneo píše:pls lidišky nemáte někdo nějaký photos z eRZety ???? thank you
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
vagi
jj.... to byla FUN!!toitoi píše:máme celý video jak sme ji jeli s vagimpokorneo píše:pls lidišky nemáte někdo nějaký photos z eRZety ???? thank you
házej .... kolik si zajel ?vagi píše:jj.... to byla FUN!!toitoi píše:máme celý video jak sme ji jeli s vagimpokorneo píše:pls lidišky nemáte někdo nějaký photos z eRZety ???? thank you
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
TROY píše:Jako,že fotr ze mě nebude,ale tohle je masakr fotka![]()
![]()
http://www.bmwklub.cz/misa/tuning.mimon ... C_2699.jpg
jj tohle mě dostalo fakt hustec ...
-
vagi
toitoitoi.. kolik jsem to mel?? nejak minutu styrycet bo co? ja uz nefim..pokorneo píše:házej .... kolik si zajel ?vagi píše:jj.... to byla FUN!!toitoi píše: máme celý video jak sme ji jeli s vagim
hej toi toii proc myslis ze jsem citoval prispevek a umazal img ... nemusis hned citovat fotku primo pod sebou .... 
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
to si pis ze je to fotografka z casakupetet píše:Misa píše:Pár fotek taky ode mne ... http://www.bmwklub.cz/misa/tuning.mimon10
Z Tuning Fora jsem moc lidí nepotkala (nebo spíš už moc lidí neznám) tak aspoň Velbloud s Radkou
![]()
mišo fotíš dobře sedel jsem na tribuně kousek za tebou a jde ti to myslel jsem že je to fotografka z nějakýho časáku
z toho si nic nedělej že jsi nikoho nepotkala ja jen zemiho a to proto že měl na autě značku jinak každý má přezdívku na foru a fotka nikde ale někdy je to taklepší
Jinak opet gratuluji, super fotky!!!!!!!
Naposledy upravil(a) KFJ dne 28 srp 2006 00:56, celkem upraveno 1 x.
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
covece tu diru jsem potkal taky.....nastetsti ne osobne, ale borec co sel predemnou do ni zahucel.....heh...mozna si to byl zrovna tyIdaho píše:bezpečnějš? sorry tento sraz byl co se týče bezpečnosti asi nejvíc odfláknutej za ty srazy co jsem za posledních pár let navštívil, nebo to někdo perfektne sabotoval.Rudi píše:Tak abych pravdu řekl, mě se líbilo, přišlo mi tam bezpečnějc než v květnu, ale hlavně jsem dosáhl skvělého výsledku - porazil jsem na sprintu Audi A6 Avant 2,5 TDI quattro s toitoiem za volantem![]()
gratulace karlovi za čas 12:149 tušimmoc lidí to asi netipovalo, robert co jsem viděl, tak nejdřív 12:150, pak 12:112 nebo tak nějak
![]()
já měl s naftou prej 18,77
Jinka si totiž nedokážu vysvětlit cc 1m hlubokou jámu přesne v místech kde chodili lidi ( sám jsem do ní ve tme zahučel ) pokud chteli jít k hangáru.
bohužel kdo si všiml, měl tento sraz i pár mrvých - i když nepřímo... - za to opřadatelé nemohli. Opět jsem s epřesvědčil že Mimon je supra v pátek ale v sobotu se musí zdrhnout co nejdřív..
viudeDanecek píše:ten za fotakemMisa píše:FCS: sááákra, kterej ty seš? Koukám jsme fotili ze stejnejch míst:smich::smich::smich::smich::smich:
Sorry, ale nahravka na smec se musi poradne odehrat![]()
Jo tvýho tatíka jsem vyděl na sprintech často...dobře si to dávalhonza 2.0 16v píše:no pěkně si nám vyfotil coupečkoFCS píše:Pár fotek jsem dal za pomoci danecka sem A zbytek v galerii![]()
no vemu li to z mýho pohledu tak já sem se tradičně moc nesvez (hasičská zábava a "trocha" alkoholu udělaly svý, tak sem zas akorát jen blbě čuměl a byl sem rád že sem moh chodit..ani mluvit mi moc nešlo..proto sem ani radši nesedal za volant....)a jezdil táta ..s časem relativní spokojenost
..co mě sralo: minibiky , úplně seriový auta na ploše který s etam akorát motaly a to by bylo asi tak všechno.. jo a občas když se člověk na něco zeptal pořadatele, tak on čuměl jak péro z gače a nechápal co chcem, nebo se mu to muselo dlouho vysvětlovat.......
AR147 1,9JTD
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
A bude hůřH-Vtec píše:co to tady je za dvě rejže?:smich: http://photohorizon.net/foto/mimonx/pag ... T0026.html
fuuj teda já sem ale vošklivejhttp://photohorizon.net/foto/mimonx/pag ... T0032.html

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Vagi & Pokorneo: Vagi tam měl čas 1:40 a nějaký drobný (taky to měřil ten fouňa v ruce na stopkách, takže přesnost musela bejt maximální
) a řikali že to je takovej průměrnej čas. Eště pak něco mleli o subaru co to dalo za 1:16 tušim.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
mimoň se vydařila, příště zase...