Mimoňské války - jak bylo

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Zamčeno
Lucky
Kontaktovat uživatele:

Re: Mimoňské války - jak bylo

Příspěvek od Lucky »

Termik: Taky jsme pařili v Hangáru,asi do třech :wink:

sic

Příspěvek od sic »

Břéťa píše:
sic píše:
Břéťa píše:No ja uz na valky kaslu, za 2hod jsem si dal 3 zkusebni jizdy a ostatni jsem prostal ve fronte od konce drahy na zacatek... Pojedu uz jen HSM... Co me dorazilo tak mi dali na merenej sprint drahu kde bylo na startu rozlitejch asi 5L oleje (prej nekomu vytekla prevodovka)...
to je tak na 3 auta :lol:
Nevim jak ty, ale ja mam v aute necele 4L.. :lol:
ja mam 2 :lol:
when I grow up, I want to be a racing driver

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Pet píše:
Břéťa píše:
toitoi píše:jo a ti hasiči tam přijeli hned potom no, ale věřím že tam toho musel dost zůstat, teda ten zbytek na kterým to klouzalo
Jj zustalo toho tam dost, jsem si rikal kua co je to tam predemnou cernyho asi nejakej asfalt nebo co, no kdyz jsem se chtel rozjet tak to bylo jasny... Takze prvni start se mi to zadusilo a druhej jsem prohrabal... :roll:
Výmluvy :lol:
Se nepotrebuju na nic vymlouvat, jen konstatuju... :lol: To ze jsem kokot a bez slicku nedokazu odstartovat za to si muzu sam... :oops:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Pet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pet »

Břéťa píše:
Pet píše:
Břéťa píše: Jj zustalo toho tam dost, jsem si rikal kua co je to tam predemnou cernyho asi nejakej asfalt nebo co, no kdyz jsem se chtel rozjet tak to bylo jasny... Takze prvni start se mi to zadusilo a druhej jsem prohrabal... :roll:
Výmluvy :lol:
Se nepotrebuju na nic vymlouvat, jen konstatuju... :lol: To ze jsem kokot a bez slicku nedokazu odstartovat za to si muzu sam... :oops:
Já vim, ale rejpnout si musi :hlazeni :D

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Tak tady jsou i fotky ode mě

http://www.srazy.ic.cz/mimon9trhyy
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Lucky píše:Termik: Taky jsme pařili v Hangáru,asi do třech :wink:
j my byly taky asi do tří, ale spíš v tom stanu vedle, tam bylo teplejc :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

toitoi: Tvoji kárku jsem tam taky zahlédnů,ale jenom jednou a to jsi asi zrovna přijel,pak už ne...Jinak mě nějak moc extra zima nebyla..až tedy kolem 4 - 7hodin ráno..ve stanu takovej dým od pusy a pomalu jinovatka na zubech :lol: Sem usnul asi tak na 10minutek a pak mě probudil někdo s laďákem,kterej jsem měl skoro u hlavy...;o/ Jo a prej tam měla bejt Hanychová? Viděl jsi ji tam někde? Já tedy vůbec :D

wwwerca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wwwerca »

Ja byla taky poprve.Nejdriv minusy.Bohužel sem se nestihla přes ty kolony dostavit na sraz fora.Letiste se mi taky zdalo jako jedno velky parkoviste,cekala sem ze to bude trochu vic rozdeleny.Noc byla silena,nejaky dementi predvadeli svoje audio,nastesti se jim asi po 15 pisnickach vybila baterka.Odjezd v sobotu navecer byl dost desnej,navic sem na prijezdu na tu hlavni silnici nevedela kam odbocit,protoze to nebylo oznaceny.
Plusy taky nejaky vymyslim.Pekny auta,dobrej patecni prijez,pekny sprinty a uz nevim co.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Lucky píše:toitoi: Tvoji kárku jsem tam taky zahlédnů,ale jenom jednou a to jsi asi zrovna přijel,pak už ne...Jinak mě nějak moc extra zima nebyla..až tedy kolem 4 - 7hodin ráno..ve stanu takovej dým od pusy a pomalu jinovatka na zubech :lol: Sem usnul asi tak na 10minutek a pak mě probudil někdo s laďákem,kterej jsem měl skoro u hlavy...;o/ Jo a prej tam měla bejt Hanychová? Viděl jsi ji tam někde? Já tedy vůbec :D
co to je ta hanychová? nevím, akorát vím že tam asi byla nějaká vip párty a tak sme s kujonem až sme měli trochu popito tam šli, ale byly zeptali se nás odkud sme tak sme řekli že z Mezu, a voni ať táhneme a myslím že brblali něco vo supře takže asi párty pro lidi z VIP parkingu
a zima byla no, já nakonec spal v autě s kámoškou takže sme stan ani nevyužili, teda já vlastně nespal, celou noc byl docela rachot a jak se začlo rozednívat tak už jsem neusnul
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

http://www.srazy.ic.cz/mimon9trhyy/ipage00120.htm

tady bordel honí ne? :lol:
pěkný fotky trhyy 8) tam vypadá Clio líp než ve skutečnosti :smich:
nerad se fotim :smich:
http://www.srazy.ic.cz/mimon9trhyy/ipage00155.htm
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

toitoi: Hanychová Agáta :lol: o tom VIP jsem taky slyšel,ale to už jsem byl rád,že jsem byl rád...tak jsme tam už taky nešli :wink:
Jasný no,kdyby tam nebyl takovej rachot,tak se možná i usne no..jak se rozednívalo,tak jsem taky už jen čučel jak ubíhají hodiny...:D

Paik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paik »

Ten bawor v pozadi ma skoro stejny kola jako ty :lol: :lol: :lol:

Termik

Příspěvek od Termik »

to Lucky: v tom druhym bylo teplejc v tom prvnim hrali lip a byl tam dostupnejsi bar :lol: ... Ve druhym byli u báru vsichni nacpany :twisted:

to toitoi: tebe jsem tam videl celkem casto, ale nejak jsem se od unavy nemel ke kecani :?: :oops: .. A co se tyce toho stanu tak tam bylo teploucko, to se musi nechat

Tu Hanychovou jsem mozna videl, zrovna kdyz jely ty missky nebo co to bylo na motorkach tak jsem chca..... teda byl sem na prochazce..... :lol:

Jinak prijel jsem v patek na obed a do soboty vecera jsem nespal.... Dneska jsem naspal 15 hodin :) :D
BMW...V8...

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Termik píše:to Lucky: v tom druhym bylo teplejc v tom prvnim hrali lip a byl tam dostupnejsi bar :lol: ... Ve druhym byli u báru vsichni nacpany :twisted:

to toitoi: tebe jsem tam videl celkem casto, ale nejak jsem se od unavy nemel ke kecani :?: :oops: .. A co se tyce toho stanu tak tam bylo teploucko, to se musi nechat

Tu Hanychovou jsem mozna videl, zrovna kdyz jely ty missky nebo co to bylo na motorkach tak jsem chca..... teda byl sem na prochazce..... :lol:

Jinak prijel jsem v patek na obed a do soboty vecera jsem nespal.... Dneska jsem naspal 15 hodin :) :D
jako auto nebo nás? večer nebo přes den? hele jestlis nás večer v tom stanu viděl taks měl přijít na škopek byl fun :lol:

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Termik: Já jsem včera usnul taky hned...kolem 21 už jsem chrápal a ráno v půl 11 jsem se probudil :wink: Jinak na ty "procházky" jsem musel chodit hodně často...nejhroší bylo,stojím si takhle na procházce a 2 metry ode mě tam projel někdo s půjčenou čtyřkolkou...nebo na mě taky zasvítil někdo d álky dálkovejma...takže taky sranda :D

Civic_VT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Civic_VT »

Teď trochu k té mobilní motorové brzdě.
Někdo tu řekl, že je to výkon na kolech a že to určitě nenaměří hodnoty, co si majitelé aut domýšlí a o kterých sní.
Souhlasim s ním, člověk musí být při různých úpravách výkonu svého miláčka nohama pevně na zemi. Ale nechápu to, že jsem vyhrál sprint na 400m na Mimoňských válkách v kategorii do 1600ccm s výkonem 113koní na kolech (údaj naměřený na DYNO motorové brzdě v Příbrami).
Dal jsem za to 1000,- Kč a zjistil jsem, že motor má výkon 137 koní a to má mít v základu bez úprav 118kW (160koní).
Motor má najeto cca 12 tis. km po generálce, tlaky ve válcích přesně podle tabulek. Mám tam filtr J&R, odstraněný katalyzátor, místo něj rezonátor, výfukové potrubí s průměrem 63mm a skoro průchozí koncový tlumič OTTO Racing z USA. A podle motorové brzdy mi výkon klesl o 23 koní. To se mi hodně nezdá.
Ta úroveň měření, jaká byla teď na Mimoni, byla sice hrozná, ale asi o 1000% lepší, než byla v Příbrami. Kdo viděl, jakým způsobem mi auto měřili, ví, o čem mluvím. Je vidět, že se zlepšují, ale existuje nějaká záruka, že naměřené hodnoty jsou opravdu správné???!!! A jak by to asi mělo být s reklamací?? Existuje vůbec nějaká?? Jak byste reagovali vy?? Dokáže 960kg vážící auto se 113 koni na kolech zajet 400m za 14,429s ?????
Tommy VTEC (čti ftek)
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz

Termik

Příspěvek od Termik »

toitoi: viděl jsem obojí (ale spíš ve dne), jak tebe tak autí, ale jak jsem psal... Byl jsem tak nějak dead :?: , nicméně ta FUN předcházela tomu DEAD :D

Lucky: heh, když jsem trochu vystřízlivěl (ráno) tak jsem se podíval na kalhoty a až po kolena zalítaný od bláta... Co já zas dělal :pray: :smich2: ...
BMW...V8...

pokorneo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pokorneo »

hle je možný někde najít výsledky z Rychlostní zkoušky ?
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Paik píše:Ten bawor v pozadi ma skoro stejny kola jako ty :lol: :lol: :lol:
se opičí parchant :lol: to byl myslim zrovna ten sprint, kdy vedle mě jela tadle žlutá M3ka, pak 330D a Corvetta ... jel jsem tam za nima na tom sprintu jako SAFETY CAR :lol:
VW - Very Wonderful

Mirda

Příspěvek od Mirda »

Daneček měl fotečky vážně pěkný 8) Celková Mimoň mi přišla jako jeden velkej chaoz.Člověk musel pořád dávat bacha,o ty kokoty nebyla vážně nouze.
Ráno sem dorazil po osmej a docela sem uvítal na třetí bráně,že se výběrčí přemístili oproti loňsku až do půlky příjezdový cesty.Zpátky po sprintech se už sice člověk trmácel v koloně,ale odsejpalo to :?:
V Novým Berštejně bylo na benzínce pár motorkářů a pak to začalo,celou cestu z Dubé až do Mělníka se to jen hemžilo dobrovolnýma dárcema orgánů,občas vážně z toho šel i mráz po zádech :(
Mezi Mělníkem a Velvary sem si zablbnul s jedním Golfem VR6, naznačil že předjede,já přidal a on nikde,trošku mo to trvalo než srovnal krok a pak předjel.
Nejvíc mi pobavil jeden bílej Passat na dálnici někde za Berounem.Nejdřív to tam valil jako kráva a pak mu nějak ve větší rychlosti docházel dech.Oba sme dojížděli kamion a on ve snaze,že snad bude rychlejší bo co to vzal ve 180ti vedle kamionu přes odstavnej pruh...vážně magor.
Prostě sobota byla ve znamení závodníků :lol:
Strašně moc rád bych na HSM,snad mi to vyjde a nebudu v práci.Chci vidět sprinty a nepotřebuju ty stánkaře okolo :alien:
Jinak velká poklona pro ŽELVU :poklona:, to auto jede vážně jedna báseň
G3 Variant 1,9 TDi Fratelli Bosio Sprint 764, EGR off Obrázek

audinar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od audinar »

ten danecek je profik uz sem mu to rikal u fotek z letnan
mam audi a4 1,6l quattro v lehkym tuningu: narazniky, prahy, kridlo, vetrani na kapote, chromovy zrcatka, clonitko AUDI, cerny okna, tocici kola, a upravy motoru na 145koni + predelani pohonu

Maco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maco »

Civic_VT píše:Teď trochu k té mobilní motorové brzdě.
Někdo tu řekl, že je to výkon na kolech a že to určitě nenaměří hodnoty, co si majitelé aut domýšlí a o kterých sní.
Souhlasim s ním, člověk musí být při různých úpravách výkonu svého miláčka nohama pevně na zemi. Ale nechápu to, že jsem vyhrál sprint na 400m na Mimoňských válkách v kategorii do 1600ccm s výkonem 113koní na kolech (údaj naměřený na DYNO motorové brzdě v Příbrami).
Dal jsem za to 1000,- Kč a zjistil jsem, že motor má výkon 137 koní a to má mít v základu bez úprav 118kW (160koní).
Motor má najeto cca 12 tis. km po generálce, tlaky ve válcích přesně podle tabulek. Mám tam filtr J&R, odstraněný katalyzátor, místo něj rezonátor, výfukové potrubí s průměrem 63mm a skoro průchozí koncový tlumič OTTO Racing z USA. A podle motorové brzdy mi výkon klesl o 23 koní. To se mi hodně nezdá.
Ta úroveň měření, jaká byla teď na Mimoni, byla sice hrozná, ale asi o 1000% lepší, než byla v Příbrami. Kdo viděl, jakým způsobem mi auto měřili, ví, o čem mluvím. Je vidět, že se zlepšují, ale existuje nějaká záruka, že naměřené hodnoty jsou opravdu správné???!!! A jak by to asi mělo být s reklamací?? Existuje vůbec nějaká?? Jak byste reagovali vy?? Dokáže 960kg vážící auto se 113 koni na kolech zajet 400m za 14,429s ?????
Musim Ta opravit,vyhralo Saxo,tu je mail od casomiery
Dobrý den,

analyzoval jsem protokol a máte pravdu, v protokolu máte čas, který uvádíte. Výsledky jsou opraveny.

Chybu mohla zavinit nečistota v cíli první jízdy. Poučíme se.

zdravím

Pepa Hejral

St. Č. 54 – protokol

StcC 54 marek-gx 12:59:53.514

CilC 54 marek-gx 13:00:07.954 14.440 2. Cil

StcD 54 marek-gx 13:07:32.281

CilD 54 marek-gx 13:07:46.698 14.417 1. Cil
Takze vitazny cas je 14,417

FCS
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCS »

Už to začíná :lol: :lol: :lol:

FCS
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCS »

audinar píše:ten danecek je profik uz sem mu to rikal u fotek z letnan
nekecej :lol: :lol:

Civic_VT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Civic_VT »

Tak jsem zas tak dlouho čekat nemusel. Celou dobu jsem čekal, kdy si začne někdo stěžovat na výsledky sprintů a už je to tady!!!
Asi řidič saxa nemohl přenést přes srdce, že ho předjela japonská seriovka z čech, když jel takovou dálku kvůli prvnímu místu. Tak napsal mailíka firmě, co měla na starosti časomíru a Ti, aby se ho zbavili, udělali mu výsledky jaký chtěl...
Ale mě to je jedno, jel jsem si jen změřit čas, abych měl srovnání, protože jsem v Mimoni ještě nebyl a Mimoň by měla být přesná...
Snad má teď Saxík lepší spaní....
Tommy VTEC (čti ftek)
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Maco píše:
Civic_VT píše:Teď trochu k té mobilní motorové brzdě.
Musim Ta opravit,vyhralo Saxo,tu je mail od casomiery
Dobrý den,

analyzoval jsem protokol a máte pravdu, v protokolu máte čas, který uvádíte. Výsledky jsou opraveny.

Chybu mohla zavinit nečistota v cíli první jízdy. Poučíme se.

zdravím

Pepa Hejral

St. Č. 54 – protokol

StcC 54 marek-gx 12:59:53.514

CilC 54 marek-gx 13:00:07.954 14.440 2. Cil

StcD 54 marek-gx 13:07:32.281

CilD 54 marek-gx 13:07:46.698 14.417 1. Cil
Takze vitazny cas je 14,417
No tak tohle prcam. Je tu vubec nekde v CR sraz kde meri perfektne?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Civic_VT píše:Tak jsem zas tak dlouho čekat nemusel. Celou dobu jsem čekal, kdy si začne někdo stěžovat na výsledky sprintů a už je to tady!!!
Asi řidič saxa nemohl přenést přes srdce, že ho předjela japonská seriovka z čech, když jel takovou dálku kvůli prvnímu místu. Tak napsal mailíka firmě, co měla na starosti časomíru a Ti, aby se ho zbavili, udělali mu výsledky jaký chtěl...
Ale mě to je jedno, jel jsem si jen změřit čas, abych měl srovnání, protože jsem v Mimoni ještě nebyl a Mimoň by měla být přesná...
Snad má teď Saxík lepší spaní....
Neres to... Ja jsem zajel hur jak minule a kamos s kterym jsem jel stejne mi pak nadelil 0,3s. :D Vid Franto? :D Ale je asi fakt ze jsem se na tu lampu nemel vysrat... :lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

LadyCroft
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LadyCroft »

bylo dobře, ale fakt už to neni ono. fakt jsem si snad nejvíc užila páteční chlastačku jinak to bylo podle mně o ničem. furt stejný auta, vstupný no commnet..nevim, prostě mi to letos neoslovilo
HONDA CIVIC 4.GEN 1991 - PRODÁM PAPÍRY,JAKÉKOLIV ND ...
nová kára-peugeot 206 :)

audinar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od audinar »

ja bych taky chtel zmerit ale as to prahy se mi nechte
muj bracha byl v mimoni s mym autem kde prej merili ale meli uz plny kdyz se tam byl zeptat takze to nezmeril a jesli meri blbe tak tonechci
mam audi a4 1,6l quattro v lehkym tuningu: narazniky, prahy, kridlo, vetrani na kapote, chromovy zrcatka, clonitko AUDI, cerny okna, tocici kola, a upravy motoru na 145koni + predelani pohonu

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

audinar píše:ja bych taky chtel zmerit ale as to prahy se mi nechte
muj bracha byl v mimoni s mym autem kde prej merili ale meli uz plny kdyz se tam byl zeptat takze to nezmeril a jesli meri blbe tak tonechci
ty jsi vážně debil :roll:
audinar píše:tet sem prijel ale s prace bouzel sem tam nebyl no snad priste
mate nekdo naky audiny a4 rat se kouknu

no není to už trapný...
Naposledy upravil(a) Rudi dne 07 kvě 2006 22:04, celkem upraveno 1 x.
VW - Very Wonderful

Zamčeno

Zpět na „Fotky ze srazů“