Galerie French cars
Moderátor: Ritchma
Re: Galerie French cars
na zem už se natom maká ne jen natom
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
www.revilohifi.cz
Pak to bude asi pecičkaBob píše:na zem už se natom maká ne jen natom

to doufám ale až po zimě to bude praví ořechoví
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
www.revilohifi.cz
www.revilohifi.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
pepe, citronku, neumel by si mi sehnat tu origo strisku ze zx volcano? kupovala jsem tu, co delaji jako tuning dil a kvalita priserna 

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
myslim, ze je to takovy maly mostik, co maji ZX a sedi prilepeny na dverich, neni tam zadna mezera...Pepezx píše:me sem ji na aute co sem ted prodal... kupoval sem ji za 800 byla origo mam od ni krabici.. ja se ti pozeptamdoufam ze myslime to same:)
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
podal sem ti inzeratek v klubuAdieuD píše:myslim, ze je to takovy maly mostik, co maji ZX a sedi prilepeny na dverich, neni tam zadna mezera...Pepezx píše:me sem ji na aute co sem ted prodal... kupoval sem ji za 800 byla origo mam od ni krabici.. ja se ti pozeptamdoufam ze myslime to same:)

podpis odstraněn adminem. Ivan
-
- Kontaktovat uživatele:
diky moc..Pepezx píše:podal sem ti inzeratek v klubuAdieuD píše:myslim, ze je to takovy maly mostik, co maji ZX a sedi prilepeny na dverich, neni tam zadna mezera...Pepezx píše:me sem ji na aute co sem ted prodal... kupoval sem ji za 800 byla origo mam od ni krabici.. ja se ti pozeptamdoufam ze myslime to same:)
kdyz neco napisu ti SZ

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Zadek dobrej, předek se mi nelíbí vůbec, kola taky ne... Ale hlavní že se líbí tobě 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
byl teď v časáku ne??
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
to křídlo mi tam taky moc nesedí ale jinak krasevec
miraF: krasavec
ty pavuciny v barve kastle a vylesteny limce delaj hrozne moc
nebyl by nejakej link s vice fotkama popripade nejakejma informacema? docela by me zajimalo jak na tom tvy fuega jsou... jak je na tom vubec cervenak? a stribrnak, co ma vubec pod kapotou? koukam stitek vzadu na liste neni.. doufam ze bud dvoulitr nebo turbo
dodnes me sere to ze fotr prodal naseho krasnyho zlatyho dvoulitra v original stavu nejakymu blbeckovi kterej krasnou a na fuego prakticky bez koroze kastli nechal shnit nekde na zahrade a ten dvoulitr z toho nabastlil do nejakyho svyho hnusnyho votunenyho shnilyho GTS
ale jednou bych si chtel jeste nejaky poridit, dat to od zakladu do kupy a pod kapotu 2.0T z jednadvacy 

nebyl by nejakej link s vice fotkama popripade nejakejma informacema? docela by me zajimalo jak na tom tvy fuega jsou... jak je na tom vubec cervenak? a stribrnak, co ma vubec pod kapotou? koukam stitek vzadu na liste neni.. doufam ze bud dvoulitr nebo turbo

Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
...
...stránky nemám,a červenák je na tom zle,sice motor.prostor zahlazen( bez topení)+ náký další věci( bezrámový dveře,adaptér na jiný zrcátka,bez okapníčků atd.),ale už mě to nák nebere,sériovka na bílým mě bere víc,tak fakt nevím co s tím dál???,ale kola na červenáka mám už jiný,taky 15",ale jiný jak BBS!,motor bohužel jen 1.6 GTS 96 PS,ale dostal jsem při koupi tehdá ještě stříbrnáka motor + převodovku + vozík ND zdarma,tak ten náhr.motor je ted rozdělanej a kámoš mi dělá hlavu,takže nákej koník navíc bude,...NeviM píše:miraF: krasavecty pavuciny v barve kastle a vylesteny limce delaj hrozne moc
nebyl by nejakej link s vice fotkama popripade nejakejma informacema? docela by me zajimalo jak na tom tvy fuega jsou... jak je na tom vubec cervenak? a stribrnak, co ma vubec pod kapotou? koukam stitek vzadu na liste neni.. doufam ze bud dvoulitr nebo turbododnes me sere to ze fotr prodal naseho krasnyho zlatyho dvoulitra v original stavu nejakymu blbeckovi kterej krasnou a na fuego prakticky bez koroze kastli nechal shnit nekde na zahrade a ten dvoulitr z toho nabastlil do nejakyho svyho hnusnyho votunenyho shnilyho GTS
ale jednou bych si chtel jeste nejaky poridit, dat to od zakladu do kupy a pod kapotu 2.0T z jednadvacy
MiraF: no tak jestli nevis co s cervenakem, tak mi ho venuj, ja se o nej postaram
ne kecam, nemel bych na nej vubec cas, ted sem na tom tak, ze nestiham ani biturbo, natozpak abych si poridil jeste dalsiho zabijaka casu
ale porad verim tomu ze si ho jeste jednou poridim 
vrkuboy: mas to pekny, prosimte, co jsou zac ty mlhovky, to jsou z faceliftovyho scenica, nebo nejaky jiny? a mohl bys mi zmerit jejich prumer? prosim prosim, ja marne shanim nejaky pekny ciry, nejlepsi by byly uplne rovny a ne sesikmeny podle narazniku...a potrebuju aby meli prumer neco kolem 11 cm..

vrkuboy: mas to pekny, prosimte, co jsou zac ty mlhovky, to jsou z faceliftovyho scenica, nebo nejaky jiny? a mohl bys mi zmerit jejich prumer? prosim prosim, ja marne shanim nejaky pekny ciry, nejlepsi by byly uplne rovny a ne sesikmeny podle narazniku...a potrebuju aby meli prumer neco kolem 11 cm..
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
-
- Kontaktovat uživatele:
to bóďa průměr nevím, ale jsou to origo z renaultu megane coupé i ten nárazník je z coupé jen je upravený a trošku prodloužený
to mc-otka jen uvedu na pravou míru nejsou to mračítka, jsou to čtyři samostatná světla Morette, ale dik za nazor mě se ty světla líbí daleko víc nez angel eyes které má už kde kdo. A navíc večer při dálkových je to jako ve dne
to mc-otka jen uvedu na pravou míru nejsou to mračítka, jsou to čtyři samostatná světla Morette, ale dik za nazor mě se ty světla líbí daleko víc nez angel eyes které má už kde kdo. A navíc večer při dálkových je to jako ve dne

Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
To sem psal ja, akorat sem si nevsim ze je prihlasenej brachabóďa píše:MiraF: no tak jestli nevis co s cervenakem, tak mi ho venuj, ja se o nej postaramne kecam, nemel bych na nej vubec cas, ted sem na tom tak, ze nestiham ani biturbo, natozpak abych si poridil jeste dalsiho zabijaka casu
ale porad verim tomu ze si ho jeste jednou poridim

vrkuboy: aha, tak to mi je k bohuzel k prdu, ja tam prave z megana mam a vubec tam nesedej a perou se s tou mrizi co je mezi nima a navic to sou z megana pred faceliftem, takze nejsou ciry..
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)