Teď mě už nic nenapadá tak jestli máš nějakej nápad co ještě udělat tak poraďmr_xx píše:Merglos : co s tím zamýšlíš dál udělat ?

Moderátor: Ritchma
Proti feldě to sakra jedePepezx píše:Do 605 sem byl dlouho zamilovanej... Ale ZX je zx ... jinak se moc těšim až mi někdy svezeš jak to jede....
O tom sem slyšel od Peťana se SierrouLukash píše:Proti feldě to sakra jedePepezx píše:Do 605 sem byl dlouho zamilovanej... Ale ZX je zx ... jinak se moc těšim až mi někdy svezeš jak to jede....Určitě tě svezu.Na sprintech v Milovicích jsem jel proti mercedesu 190 2.3 16V.Na startu jsem byl rychlejší a do cíle jsme dojeli stejně.
Dík mam z něj ohromnou radost .. jede jak z praku ....akorat moc tvrdej podvozek na tu nasi vesnicischade.fan píše:to Pepezx:No tak to je nádheraje moc pěkný
no asi vim,o čem mluvíšPepezx píše:Dík mam z něj ohromnou radost .. jede jak z praku ....akorat moc tvrdej podvozek na tu nasi vesnicischade.fan píše:to Pepezx:No tak to je nádheraje moc pěkný
schade.fan píše:no asi vim,o čem mluvíšPepezx píše:Dík mam z něj ohromnou radost .. jede jak z praku ....akorat moc tvrdej podvozek na tu nasi vesnicischade.fan píše:to Pepezx:No tak to je nádheraje moc pěkný
stačí když se podívám na Peťanovu sirku když přijede z chaty
jj to asi joPepezx píše:schade.fan píše:no asi vim,o čem mluvíšPepezx píše: Dík mam z něj ohromnou radost .. jede jak z praku ....akorat moc tvrdej podvozek na tu nasi vesnicistačí když se podívám na Peťanovu sirku když přijede z chaty
njn to bydli 4km ode me![]()
ten bude zejtra koukat az dorazi