Další otázky zodpovím

Moderátor: Ritchma
přesně nevím, chtěl jsem to zvážit na šrotáku ale ještě jsem se tam nedostal...DC píše:kolik to váží?
představa o ceně?
o.k. kolem šesté ti pošlu fotkyMuke_Gti píše:Zdar, pošli mi kontakt a ještě nějaké foto na muke@centrum.cz, přijedu se podívat...
jsem z Trutnova , a ty sedáky jsem kupoval nový loni... Hned jak přijedu domů tak ti pošlu fotkyMuke_gti píše:Jasný, super. Jestli bude tak pěkná jak vypadá tak bych to čápnul. Mám teď 206 Gti, ale do budoucna sem plánoval malýho ďábla (205 Gti) a k tomu nějakýho velkýho turboropáka kombi,třeba Mondeo TDCI (to víš, rodina). Myslim že tahle kárka by moje potřeby splňovala...Ty recara co tam sou ty jsi kupoval nebo sou to nějaký starší přendaný? Jde mi o velikost sedáku, starší maj sedák většinou krátkej, a z toho mě bolej záda...Jo, a odkud jsi? Díkes za info...
beru tě za slovo, pošlu fotky a uvidíš ... pár lidí už volalo, ale zatím nezávazně, mám inzerát zatím jen jeden den... tak večerMuke_gti píše:Ok. Tak mě ber jako vážnýho zájemce, když se mi to bude líbit tak to vezmu. Jmenuju se Michal Geleta a jsem z Tábora. Večer pošli foto a číslo, ať se dohodnem...zatim čus
máš to tam ... koukni na to a uvidíš...Muke_Gti píše:Zdar, pošli mi kontakt a ještě nějaké foto na muke@centrum.cz, přijedu se podívat...
1: potřeboval jsem kačkyumek píše:a dozvime se konecne proc jsi prodal?
¨Fiesta píše:kuwa tem je krásnej...a nestál ani moc kaček
co se stalo s těma origo kolama bral bych jeHugo Boss píše:¨Fiesta píše:kuwa tem je krásnej...a nestál ani moc kaček
¨no přivezl jsem ho na plechách včera večer a hned dneska jsem na to šoupl alespon tyhle