Accord
Moderátor: Zemi
Re: Accord
Waci gratuluji 
BTW . @ll: O víkendu jsme s Buldou konečně uklidili dílnu ( thanx to Bulda ) a Supřičku zatáhli dovnitř.. místa je dost, a práce může začít

BTW . @ll: O víkendu jsme s Buldou konečně uklidili dílnu ( thanx to Bulda ) a Supřičku zatáhli dovnitř.. místa je dost, a práce může začít

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Zaseklej snímač rezervy paliva nebo něco podobnýho - zkus zjistit co signalizuje nízkej stav a pak to zkontrolujwaci píše:Prosím poraďte, při zapnutí klíčku se mi rozsvítí všechny kontrolky jen né ta na benzín. Zkoušel jsem jí vyměnit za kontrolku (žárovku) od ABS, ale tím to není. Žárovka je OK. Kde by mohla být chyba? Né že by mi vadilo, že na mě nemrká oranžová kontrolka, ale je to jistější když funguje. Palivoměr ukazuje jak má, ale ta malá mrcha prostě nesvítí...

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Re: Accord
me to taky na Honda Accord Coupe vefungovalo a nikdy sem nato neprisel proc i kdyz sem mel vsechno zozebrany a promereny kamos co tam dela tak rikal ze to tyhle USA verze nemaj tak sem se na vysral