podle vzteku otce si myslim opakZemi píše:Mam CP a zkusenosti vice nez dobre...tojebordel píše:jj pokud nemas CP tak to calne

Moderátor: Zemi
podle vzteku otce si myslim opakZemi píše:Mam CP a zkusenosti vice nez dobre...tojebordel píše:jj pokud nemas CP tak to calne
Zatim jsem nepocitil zmeny (krom zvuku) tak zatim mlcim... Treba to ma ted 120HP...barbucha píše:Jak to že ses nepochlubil s prvním nastartováním? Šlo to v pohodě?Zemi píše:Zajizdim...No_name píše:Zemi:A je to znát,jede to líp??Neboj svezu te v prditku az bude zajete...
A co já? se chci taky svézt v pořádným prdítku.Zemi píše:Zajizdim...No_name píše:Zemi:A je to znát,jede to líp??Neboj svezu te v prditku az bude zajete...
Uz me zvalo par Hondaru, ale porad si nemuzu zapamatovat kdy to je...Vavre píše:A co já? se chci taky svézt v pořádným prdítku.Zemi píše:Zajizdim...No_name píše:Zemi:A je to znát,jede to líp??Neboj svezu te v prditku az bude zajete...
Jedeš letos na Honday?
a ja si jeste pockamVavre píše:No jelikož to je někdy v červnu myslím tak není problém nějaký ten kilometr najet