ne nadarmo používám podobnou větu jako hašek ve svém díle, protože jako zabití Ferdinanda změní život mnoha lidem v evropě a nejen asi v ní, tak asi i tahle "koupě" změní život mě.
Předem pro lidi, kteří chtěji hanět :
1) Ano vím, že jsme si koupil 1á let starou šunku v hrozném stavu a že do ní budu jen cpát prachy..
2) nezastávám názor že Supra bez turba není Supra, je to jen trošku slabší Supra

Tak ted něco bližšího :
Ročník 87, obsah 3.0 24V, 165tis km ( pravdepodbně stočené tacho ) černá barva, targa, kožený interiér.
Pravý bok je poškozený a neumělě opravený ( cca 2cm vrstva kitu ), sedadlo šoféra má protrženou kůži ( cca 15cm šlic ) celkově je kastle ( pokud opominu ten šlic od svodidel ) v celkem dobrém stavu jen jsou dulky v tarze, jako by se někdo pokoušel ji utěsnit poklapáním kladivem nad středem čelního rámu.
Interiér až na tu jednu sedačku a dvířka kastlíku ( jsou zkřížená ) je OK.
Veškeré el. vybavení funguje, jen občas zlobí tempomat ( je dost zanesenej takže ho budu čistit ).
Těsnící gumy na tarze jsou v horším stavu, ale netečou ( jako by někdo lepil více vrstev.. )
v rozmezí 2-2,5 tis otáček lehce klepe něco vzadu ( Diferák? polosa ?? )
Má sprasený výfuk ( za svody trubka až na konec a tam malý konový tlumič - průchozí ).
Včera jsem byl na testování tlumičů - náhodou jsem jel okolo místa kde byla akce od kelly, tak jsem skočil pro supru a přijel - kupodivu jsou OK - tedy podle testeru

Má fouklé těsnění pod hlavou ( ted řeším objednávku ).
tak co byste chtěli vědět více?
Jinak pokud srovnám s CD7 ( o 9 let novější ) tak v současném stavu má zrychlení zhruba stejné, lepší trakci v zatáčkách ( zatím jsem ji moc nedráždil a ani neplánuji ), chudší interiér ale více pohodlí ( to mne překvapilo ).
Jinak pokud by to někoho zajímalo, tak finální cena byla o 1/4 nižší než původní požadovaná..

jinak nehledal jsem extra sporták, ani neplánuji nějaké extrémní upravy, ale pokud mám být upřímný, beru ji jako předskokana pro výkonější verzi ( v horizontu 2 let ). Hlavní věc co mluvilia pro bylo stáří, relativně dostupné díly, agresivní vzhled, počet válců a targa.