Honda Accord Aerodeck

Moderátor: Zemi

Odpovědět
Trhyy
V.I.P.

Honda Accord Aerodeck

Příspěvek od Trhyy »

Na příští rok plánujem koupit náký "nový" auti, zatim to vyhrává asi Honda Accord Aerodeck 2.0i (100kw/136k) r.v.98, nemáte s tim někdo náký zkušenosti? Jaký jsou nejčastější poruchy, na co si dát pozor a tak??
Díky moc :D
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

supr autíko, a s 98 bys moc problémů mít neměl, pkud bydeš vybírat něco konrétního dej mi vědět a něco zjistím..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

.:]{UBIS:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:]{UBIS:. »

Měli sme 93ku.. vylezl jsem z autoškoly a na každý křižovatce sem hrabal nabo mi to chcíplo.. silný auto docela.. rozhodně si myslim že je pěkně prpacovaný.. nevim jak 98 ale 93 byla.. detaily v zavazadlovým prostoru, interiér a tak.. jinak problémy s ní nebyli žádný.. jediný co sme měnili byl výfuk a to ještě předčasne.. Tatík ji kupoval novou v 93 a po 10 letech sme ji prodali. Byla to 2.2i.

K
www.cardomain.com/id/kubis

EX: MAZDA MX-3
EX: BMW E36 318is coupe
HONDA CIVIC 02 coupe
RENAULT R19 cabrio Karmann

WWW.BRYXLE.CZ
.:]{:.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

waci píše:Koupil jsem model sedan. Rv 98 a zatím jsem spokojenej. Je to sice jen 1,8 se 115 koňma, ale mě to stačí. Když chci jet rychle nebo závodit, jedu Rapidem. Pokud uvažuješ o novější verzi -98 výš, tak sedan je hezčí ale aerodeck je praktičtější.
Sedan hezčí aerodeck praktičtější.. no jsou to dve auta, která nejdou srovnávat jak kvalitou zpracování ( Anglie vs USA ) tak i pohodlím. Designově jde ovšem o uplně rozdílné modely. Earodeck vychází z modelu Accord coupe ( má s ním společné motory,¨podovzek, interiér a celou přední část vozu ) zatímco se sedanem nemá nic shodného ( pozor u některých modelů jsou shodná ramena a čepy ale ne u všech ročníku.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“