Jelikoz jsem pred par dny pri zahrivani slicku totalne odvaril spojku, tak jsem se rozhodl, ze si poridim neco poradneho. Nejsem si vsak jisty, s rozmery a typy dilu na mou crx a tak se obracim na Vas, jako na odborniky pres japan cars. Objevil jsem pritlacak s lamelou, ktery se mi zamlouva. Ted bych jeste potreboval poradit, jestli to bude pasovat. Abych sakra neobjednal neco spatneho.
Mam crx ED9 1.6 DOHC, r.v. 1989 s motorem D16A9.
Jde mi o to, ze tam jsou snad 4 druhy sad. Se 4mi a 6ti rameny a potom prumer 200 a 212mm. pokud se nepletu, tak prave moje auto by melo mit tu lamelu se 4ma "packama" a prumerem 200mm, ale nejsem si tim vubec jisty. Potreboval bych radu. Pak se chci jeste zeptat na pritlacak. Koukal jsem na ten, ktery se mi libi, zapsal jsem si jeho objednaci cislo a pak jsem prepl na crx r.v. 91 a k memu udivu tam ten pritlacak byl taky a dokonce pod stejnym objednacim cislem, coz se mi zda divne. Na model 91 by mel byt prece trochu jiny, ne? Hazim tedy linky na lamelu a pritlacak, ktery bych chtel objednat. prosim, poradte, jestli je to v poradku. Loziska bych snad mohl objednat tady v Cesku (pokud nebudou soucasti pritlacaku).
lamela (typ 4P200D): http://www.speedyperformanceparts.com/p ... &brand=act
pritlacak (typ H023X): http://www.speedyperformanceparts.com/p ... &brand=act
PREDEM DIKY ZA RADY.
Lamela, pritlacak na ED9
Moderátor: Zemi
Lamela, pritlacak na ED9
Live4Ride Syndicate
Tak zkušenej abych ti poradil, jestli je tvuj výber vhodný nebo nejsem, každopádně většinou, pokud budeš kupovat spojkový kit, tak právě ten kit se zkládá z ložiska, lamely a přítlačáku. pokud to budeš pořizovat zvlášt, tak se ozvi, to ložisko ti seženu levně, stejně jako bych sehnal ten kit - od standartních dodavatelů. Ozvi se mi kdyžtak přes SZ.
Osobně mám velice dobré zkušenosti s kity Sachs - vydržely více než origo kit od HOndy, ale zase na druhou stranu auto jsem měl na normální, trošku dravější ježdění, take zase nějaké hight performance to nebylo..
Osobně mám velice dobré zkušenosti s kity Sachs - vydržely více než origo kit od HOndy, ale zase na druhou stranu auto jsem měl na normální, trošku dravější ježdění, take zase nějaké hight performance to nebylo..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz