Něco pro hondáky....VAFC
Moderátor: Zemi
Něco pro hondáky....VAFC
měl bych tady na prodej tuhle krabičku pro Vtec motory,cena 4 500,- Prdka26@seznam.cz
- Přílohy
-
- vafc.jpg (18 KiB) Zobrazeno 1653 x
Re: Něco pro hondáky....VAFC
jj je to dobrá věcička,mám jí taky
Trošku slev a myslim že to hnedka někdo vezme

Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co umí? Tuším, že změnu okamžiku přepnutí vaček. Je mi s D16V1 vůbec co k čemu?
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
umí to takový drobnosti jako že si mužeš nastavit kdy Ti sepne Vtec a kdy má zase vypnout, řídíš si bohatost směsi,pak to má pár ještě dalších vychytávekOndras píše:Co umí? Tuším, že změnu okamžiku přepnutí vaček. Je mi s D16V1 vůbec co k čemu?

Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s
TH-Vtec píše:jj je to dobrá věcička,mám jí takyTrošku slev a myslim že to hnedka někdo vezme
ty si jí kupoval od Essa, že?
Bavili sme se taky o tom jen spíš přemejšlím o Dual V-tec je to něco podobnýho co Apexi....
Honda Civic EK4 týden a jezdí 
Honda Civic 4.g 1,5 16v

Honda Civic 4.g 1,5 16v
tak sleva rychle na 3 000,- spěchá to
Můžeš mi jí rezervovat do středy? Teda jestli jí ještě máš?Prdka píše:tak sleva rychle na 3 000,- spěchá to
Honda Civic 4.g 1,5 16v

Honda Civic 4.g 1,5 16v
jestli to chceš tak mi napiš SZ s adresou nebo odkud jsi a dohodnem seZuz@ píše:Můžeš mi jí rezervovat do středy? Teda jestli jí ještě máš?Prdka píše:tak sleva rychle na 3 000,- spěchá to
Já sem z Kladna a zatím si nejsem jistá, jestli to opravdu potřebuju. Mám B16A2 civic Ek4, takže teoreticky by mi to pomohlo, ale jakej názor máš na to ty? Zkoušel si to někdy a jak je těžká instalace? kdyžtak mailPrdka píše:jestli to chceš tak mi napiš SZ s adresou nebo odkud jsi a dohodnem seZuz@ píše:Můžeš mi jí rezervovat do středy? Teda jestli jí ještě máš?Prdka píše:tak sleva rychle na 3 000,- spěchá to
zizi.civic@centrum.cz
Díky...
Honda Civic 4.g 1,5 16v

Honda Civic 4.g 1,5 16v