Prelude 94, 2.3 118kW
Moderátor: Zemi
Prelude 94, 2.3 118kW
víte něco o tomhle autí? mám zatím technické zkušenosti jen s 2.2 motorem a ten se mi nezdál zrovna spolehlivý kor u auta co má více jak 150tis..
tento je 4WS, bez klimy, kuže, váha ( podle majitele ) cca 1200kg.. udajně předchozí majitel chipoval ale on to ověřeno nemá...
takže kdo má, zná?
jít do téhle 'lude pokud má najeto cca 180tis ??
upřímně rozhoduji s emezi 300ZX z31 a touto prelude, jsou to vozy neporovnatelné a každý z uplně jiného žánru za stejné peníze ( skoro ) k lude mne táhne sentiment ( vzpomínky na aera a CD7 ) k Z31čce axkluzivita ( 2 místná us verze ve 3 provedeních v evrope ) - ale možnost pouz veteran papíru..
tento je 4WS, bez klimy, kuže, váha ( podle majitele ) cca 1200kg.. udajně předchozí majitel chipoval ale on to ověřeno nemá...
takže kdo má, zná?
jít do téhle 'lude pokud má najeto cca 180tis ??
upřímně rozhoduji s emezi 300ZX z31 a touto prelude, jsou to vozy neporovnatelné a každý z uplně jiného žánru za stejné peníze ( skoro ) k lude mne táhne sentiment ( vzpomínky na aera a CD7 ) k Z31čce axkluzivita ( 2 místná us verze ve 3 provedeních v evrope ) - ale možnost pouz veteran papíru..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Re: Prelude 94, 2.3 118kW
ps.. je to samozřejmě verze s funkčním 4ws 

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
zkus PreludeZ z honda-clubu, ten jí má se sekvenčním řazenim
http://www.honda-club.cz/mojehonda/view.php?id=28
povolanějšího člověka budeš asi hledat těžko....

http://www.honda-club.cz/mojehonda/view.php?id=28
povolanějšího člověka budeš asi hledat těžko....
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
jj vím ale má ji ted nabořenou 

fakt?Idaho píše:jj vím ale má ji ted nabořenou

na honday byl ok, takže se to muselo stát během těhdle dvou týdnů...
o nikom "kompetentnějšim" bohužel nevím

HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Za kolik?
...... Honzo ceho se bojis? kdyz se ti to posere tak si to opravis ne? 

Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
dave.. právě sháním auto které nepotřebuje opravy, nemám nanne čs v dílně se střídaj dvě supry a přibude asi 300ZX.. anvím motoru jako mechaniyk s enebojím, mám strach z elektiky, čidel a té 4WS 

četljsem práve v kometnឨřích k jeho autu.. nekdy začátkem červan..xenon04 píše:fakt?Idaho píše:jj vím ale má ji ted nabořenou![]()
na honday byl ok, takže se to muselo stát během těhdle dvou týdnů...
o nikom "kompetentnějšim" bohužel nevím
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
jasny jasny..... ja jen ze ty si to das do kupy.....
Je pravda ze dovnitr nikdy nevidis..... nevid kdo to honil za studena, nebo tak.....
To 4WS jak rikas je asi pruser..... ale sam si mi jednou rikal ze si to nikdy nevidel ze by to bylo v prdeli, jen po nejake bouracce
Jinak clovece, ta moje mrcha zere celkem dost olej.....
a nikde pod autem ani kapicka oleje.... a stava se mi ze na volnobeh to ma snahu chipat. 
Je pravda ze dovnitr nikdy nevidis..... nevid kdo to honil za studena, nebo tak.....

Jinak clovece, ta moje mrcha zere celkem dost olej.....

Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
právě nechi nic co bych musel dávat hend do kupy.. nebude na to čas
pochopím výmenu rozvodu, oleje atd, čepy.. ale ne go a podobne 

cena je příjemná 85tis..DaveS píše:Za kolik?...... Honzo ceho se bojis? kdyz se ti to posere tak si to opravis ne?
projedui se a uvidím, je pravda, že 300zx je proti tomu líná mrcha.. ale zase ta targa 

- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
To jo ..... celkem slusna cena..... a to je z CR nebo pro ni pak pojedes do nemecka?
Naposledy upravil(a) DaveS dne 08 čer 2006 23:09, celkem upraveno 1 x.
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
U prelude mas zase sibrIdaho píše:projedui se a uvidím, je pravda, že 300zx je proti tomu líná mrcha.. ale zase ta targa

přesně NA, prdelohrab atd.. a swap na turbo je otázka cca 15-20tisDaveS píše:U prelude mas zase sibrIdaho píše:projedui se a uvidím, je pravda, že 300zx je proti tomu líná mrcha.. ale zase ta targato stary 300ZX je bez turba? zase ale nahon na prdel co?

no ale už je asi rozhodnuto

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Mnoo...to sem taky zvědavej s čím přijdeš....Idaho píše:přesně NA, prdelohrab atd.. a swap na turbo je otázka cca 15-20tisDaveS píše:U prelude mas zase sibrIdaho píše:projedui se a uvidím, je pravda, že 300zx je proti tomu líná mrcha.. ale zase ta targato stary 300ZX je bez turba? zase ale nahon na prdel co?
no ale už je asi rozhodnutonechte se překvapit..

330i E90 

- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Vsazim na preludu 

- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
a nebo nejakou starsi ameriku...... neco jako stary camarro 

Prelude 2.3 4ws jem měl několik let. Je to fajn auto, celou dobu absolutně bez poruchy. Na tu dobu (i na dnešní) nádhernej interiér. Akorát motor nemá projev klasický Hondy. Je silnej ve středních otáčkách, ale do maxima se mu moc nechce. Tahle generace už má elektrickej systém 4ws a ne hydraulickej jako předešlá. V zatáčkách to s tím nebylo tak nedotáčivý a při výjezdu z nich to mírně připomínalo zadohrab. Ale na nerovnejch silnicích to bylo spíš k zlosti a auto se někdy chovalo divně. Já osobně už bych řízenou zadní nápravu nechtěl a u Nissana jí budu taky dávat pryč. Jo ale dobře se s tím parkuje, při malý rychlosti mají zadní kola značnej rejd
Celkově na to auto rád vzpomínám, dobře se s tím jezdilo a bylo i docela rychlý....teda myslel jsem si to než jsem přešel na foukačky 

S tou 4WS nápravou problémy nebejvaj. Drží dobře, ale znám případ kdy člověk parkoval moc blízko u obrubníku a jak se ta náprava začla natáčet, tak se ztrhla a byl průser.. Taky se s ní vzadu víc opotřebovávaj tlumiče. Ne tolik jako vepřeu, ale podobně. Je tam jiný uchycení a tak.Idaho píše:dave.. právě sháním auto které nepotřebuje opravy, nemám nanne čs v dílně se střídaj dvě supry a přibude asi 300ZX.. anvím motoru jako mechaniyk s enebojím, mám strach z elektiky, čidel a té 4WS
Jinak je to ale výchyt a prostě se neutrhne. NEUTRHNE.nikdy. nemožný...

Pravda , nicmene poprve kdyz poznaval zadni napravu sem byl vysrasenej jak ratlik ^^PreludeR píše:
Jinak je to ale výchyt a prostě se neutrhne. NEUTRHNE.nikdy. nemožný...![]()
![]()
![]()
BTW. co mate s tim ze 2.2 je poruchovy motor kdyz ma natoceno vic jak 150K ja mam 220 a porucha kde nic tu nic ^^
"Aha" řekl ježek a slezl s kartáče
prosím něco reálného...kentoya píše:idaho kup si dvoukilo a swapni ho RB26DET
jak jsme pal neco na ježdení, nebudu máít čas na swap..a sorrz ale k dvoukilu jsme s euž vyjádřil. Viděl jsem ejdiné co s emi líbilo - uteklo mi o jeden den, žluté kabrio na libenáku, v uterý, kupoval ho nemčour a odvážel do DE..