Regulator tlaku paliva. Prelude
Moderátor: Zemi
Regulator tlaku paliva. Prelude
Nazdar vsichni. Zajimalo by me par informaci ohledne regulatoru tlaku paliva. Hlavne jestli je mozna jeho instalace na motor 2.0 16v BB3 . Tj. bez V-tec. To samy ohledne Oil Cap-u. Jaky jsou plusy a minusy a vubec veskery zkusenosti, ktery mate hazejte sem. Diky Fsem.
tim myslel ze kazda palivova pumpa precerpa jenom urcite mnozstvi kapaliny. aby ti pak nahodou pri plnym boostu neprestal chodit benal do motoruPreludeR píše:Nevim co myslis tim vychazet palivova pumpa... Nic jinyho delat nechci, nez to tam nainstalovat a litat.. Kolik to prida hp? Kazdej navic je dobrej...

CA18DET inside 

Aha. Ja myslel, ze si tim manualne regulujes mnozstvi paliva pripoustenyho do motoru. Takze se nikdy nestane, ze by tam neslo NIC. Ale proto se ptam, abych vedel. Jaka je teda uplna funkce tyhle vychytavky? A s Oil Capem to nic spolecnyho nema, ale je to lepsi ho mit? Ptam se jako rybha, ale nevim...
Re: Regulator tlaku paliva. Prelude
rozumík.. při boostu??,
neblbni to je prelude 

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Oil Cap = víčko n aolej ?? ptám se portože tenhle jedinej komponent mi to připomíná ( doslovný překlad
) nebo si to pleteš s OCT ( oil Catch Tank )??

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
jo, regulujes tim mnozstvi paliva, ale kazda pumpa ma svuj limit, nad ktery proste nezvladne tlacit..PreludeR píše:Aha. Ja myslel, ze si tim manualne regulujes mnozstvi paliva pripoustenyho do motoru. Takze se nikdy nestane, ze by tam neslo NIC. Ale proto se ptam, abych vedel. Jaka je teda uplna funkce tyhle vychytavky? A s Oil Capem to nic spolecnyho nema, ale je to lepsi ho mit? Ptam se jako rybha, ale nevim...
idaho: co ty vis, treba mu to dela pshhhhhhhhhht

CA18DET inside 

a taky ty seriove vstriky nemusi stihat podobne jako cerpadlo.Lobo píše:stejne jako kazdy vedeni paliva...rozumik píše:ale kazda pumpa ma svuj limit, nad ktery proste nezvladne tlacit..
a taky ze treba nad 5/6bar by uz mely bejt prutokovy srouby..
a pocitej taky stim ze zvednes zatizeni vstriku a rychlejc odejdou
chudak asi nevedel co ho ceka

CA18DET inside 

Mno mozna nekde videl vicko s logem Skunk, TypeR nebo tak neco a ma dojem, ze to je vic nez jen kosmeticka zalezitostIdaho píše:Oil Cap = víčko n aolej ?? ptám se portože tenhle jedinej komponent mi to připomíná ( doslovný překlad) nebo si to pleteš s OCT ( oil Catch Tank )??

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Poprve jsem o oct slysel od chlapka v Cartechu, kdyz jsem se ptal na ten mini-hribek prave u ventilovyho vika. Pak mi vysvetlil, ze oct je rozhodne lepsi alternativa, prave proto ze filtruje olej a ne vzduch. Ale spis me zajima, jestli to ma nejakej vliv na vykon a spotrebu. Na zivotnost motoru asi urcite..Logicky.
At zas nejsem
At zas nejsem

OCT ti životnost motru nezlepší, OCT slouží k tomu aby ti šla "čistší " smes do válcu - tj bez přímesí oleje, kdyby sis přečetl co ti tu píšou a nečekal až ti to nekdo naservíruje až pod nos, věděl bys to.. Pokud nemáš zájem absortovat informace které ti tu někdo dává tak se radši neptej...PreludeR píše:Poprve jsem o oct slysel od chlapka v Cartechu, kdyz jsem se ptal na ten mini-hribek prave u ventilovyho vika. Pak mi vysvetlil, ze oct je rozhodne lepsi alternativa, prave proto ze filtruje olej a ne vzduch. Ale spis me zajima, jestli to ma nejakej vliv na vykon a spotrebu. Na zivotnost motoru asi urcite..Logicky.
At zas nejsem
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak rika Bololo... Regulator ti neprida zadnej vykon... Leda bys jim ochudil smes za pomoci widelambdy... Ja ho mam na aute a od te dobry to lepe startuje.
A take pri plne zatezi to necuka... Par uprav mam, ale zadnej extrem...

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848