PS: docela to spěchá, předem díky

Moderátor: Zemi
No, 18" by byl asi fakt extrém. Myslím, že tam dáme ty 16ky, aspoň mu to líp pojede než na nějakejch 18kach. A když se dají pneu s nízkym profilem, myslim si že vzhledovej efekt to taky splníxenon04 píše:viděl jsem i na 18" ale to už je moc...
dal bych max 17"
16" se určo vejdou bez uprav
jj, 16ky na 205/45 bude asi best volba. Ale jak řikám, je kámošovo, tak záleží na něm. Já jen radím a nechávám si radit od Vásvagi píše:ja mam 15" a pneu 195/50 a mista je jeste dosthodil bych tam 16" 205/45 popr. 215/45 bejt tebou, ja to mam v planu taky az budou love
a kazdopadne snizit
mám jako zimní ATS cup 15" 7palců šířka a ET 25 nebo 28... lezou z blatníků hezky resp. vzadu ještě jakžtakž s blatníkem, ale vepředu už lezou ven dostPuLo píše:Ked sme u 5g civica tak sa spytam:)
Zaujima ma s akou najmansiou pripustnou hodnotou ET disku je mozne "obut" civica 93r.v. kde vyrobca predpisuje 45. Dnes som totizto nasiel jedny pekne 14" elektrony no tam bolo ET 25-30 nepamatam si presne....
Este dodam ze su tam seriove tlmice a tie blatniky by toho mozno vedeli vela ukryt no neviem co to spravi pri vytacani kolies. Vdaka za pripomienky.