PJ píše:tak nikdo ani nepochválí
tak tady ještě odpověď na věčnou otázku: porsche?? ano
To já jsem chválil, teda jen pro sebe.....!!!
Tak takhle zas*anej motor jsem měl na obou Ibizách taky, když jsem je kupoval savle !!! A tady na tý je i moje zelenomodrá metla, která mě bude stát ranec až si budu chtít nechat stříknout ňáký díly (druhá tvář krásné metalky )!!!
Je vím, že neni tvoje!!! Myslím, že ty bys tu svojí na tyhle stránky nedával, navíc se nechlubil s tihle vzhledem a taky mám pocit, že máš stříbrnou (max. bílou)!!! Já už mám jenom jednu (tu zelenomodrometalízovou) a hromadu náhradních dílů:-D!!!
to JamesT:Prosím tě mohl bys mi vypsat jaký máš náhradní díly pokud bys je chtěl prodávat,ať vím kdyby náhodou se něco stalo.Klidně mi to můžeš poslat na můj meil pavos@seznam.cz díky crazy Ibiza
No hele, prodávat je moc nechci, páč abych pak nelitoval, kdyby se něco podělalo u mě, ale pokud budeš něco potřebovat, poptej se, pokusim se pomoct!!! Z kastle mám jen haubnu a třetí dveře, jenže ty teď prznim ve jménu tuningu!!! Jo a jestě levý dveře (pravý byly na totálku)!!! A pak už jsem si kromě motoru nechal skoro všechno!!! K ho*nu mi je převodovka na 1.2ku a neotevíratelný zadní okna z 3 dveřáka!!! To klidně nechám za symbol. cenu!!! Pak mám 1.5 lt motor, kerej je ale v p*či!!!
To JamesT, chtěl sem se tě zeptat neměl bys doma v dobrem stavu pravý(spolujezdcova strana) přední brzdič (co je pridělanej u kotouče). Popřípadně zakolik bys ho nechal dík
Ahoj NTI připadá že je zarezlí při prudčím zabrzdění mě to táhne do leva, repasoval bych ho ale potřebuji jezdit tak zhánim nejaký použitý v dobrém stavu,jsem z moravy a nevím tady kde bych mohl zehnat nejaky vrakovistě na tento druh auta
Crazy ibiza píše:Ahoj NTI připadá že je zarezlí při prudčím zabrzdění mě to táhne do leva, repasoval bych ho ale potřebuji jezdit tak zhánim nejaký použitý v dobrém stavu,jsem z moravy a nevím tady kde bych mohl zehnat nejaky vrakovistě na tento druh auta
To nemusi byt nutne priznak ze je neco s brzdicem, staci kdyz mas nerovnomerne sjete brzodve desitcky nebo kotouce, spatne serizene brzdy atd ... pokud jsi potom nepatral tak bych se hned do koupe brzdice nepoustel ... nejdriv najdi v cem to vezi, zajed nekam do servisu ad se ti na to jen kouknout nebo nejakeho znameho ... brzdy maj vsichni stejny
kotouce mám dva týdny stáhnutý,destičky mám v pořádku v pondělí sem to měl rozdělané.tak sem se na to díval,ještě mě zbívá ale tomu nevěřím že bych měl nestejnoměrně nafoukaná kola
Crazy ibiza: ty desticky mas zhruba stejne sjete na obou stranach (leve/prave kolo) ?
no pravdepodobne mas diagonalne deleny brzdovy okruh ... takze jeste serizeni brzd ... muzes mit v kazdem okruhu jiny tlak
Maska bohužel neni, nenechával jsem si věci, kerý nejspíš nebudu potřebovat, páč si chci dělat svoji, jen nevim kdy!!!Brzdič by byl, jenže jsem od LBC!!! Jen zas nechápu, proč tohle řešíme v sekci: Fotky ze světa!!!
Tady máte galerii jednoho němce, jenom pokud chcete větší obrázky musíte si zkopírovat adresu do prohlížeče a koncovku napsat velkým písmem JPG jinak se vám nezobrazí: http://seatibizafaertgolf.goracer.de/gr ... /index.htm
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"