Chtěl bych si do fáčka dát nějakou jinou protože jí mam dost zkrácenou tak mi tam nějak nedrží origo a místo toho tam mam nějakou od původního majitele zřejmě od benzínky, ale něco v ní chrastí a hrozně mě to štve. Jenže všude maj takový ošklivý, líbilo by se mi něco jako dělával dřív bidrin, naprosto jednoduchou kouli nebo něco takovýho jednoduchýho jednobarevnýho, spíš černou nebo bílou nebo tak něco a za rozumnou cenu kolem 500kč, ale něco hodně hladkýho ne žádný zářezy, díry apod
Něco takovýho ale za menší cenu do fáva je tohle nadbytečnej luxus -
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Hm, ta vypadá pěkně, dneska ještě zkusim jestli by mi do fáva nepasovala ta z mýho saxa, pokud ano tak možná objetuju pár korunek na sparco sport + racing Bohužel myslim že to pasovat nebude
myslim že ve fáčku mam tuhle sračku za dvě kila, bohužel mezi tim kovem nebo co to je a plastem rádoby karbonem neni ta guma nebo co to je a tak to chrastí jak vzteklý, navíc kvalita zpracování nulová, vzhled ukrutnej, no děsný
ICEman píše:Když už to Ritchma založil,tak já se taky přiživím.Snad se nebude zlobit.Scháním řadičku,která by měla seshora startovací tlačítko.Nevíte o něčem?
Tak si pak dej bacha, aby jsi za jízdy nestartoval
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
ICEman píše:Když už to Ritchma založil,tak já se taky přiživím.Snad se nebude zlobit.Scháním řadičku,která by měla seshora startovací tlačítko.Nevíte o něčem?
Proč je na tom pytlíku řadící páky ten vršek? Netušíte? Se mi líbí kdybych k tomu vzal tohle -
Vrsek ma uvnitr zavit, sesroubuje se s radickou - radicka ma vespod takovou tu krytku sroubovaci, aby nebylo videt cerviky co to drzi u fofrklacku, takze tu odmontuje a misto ni pak nasroubujes vrsek toho pytliku. Drzi to samozrejme ten pytlik u radicky.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Jo to sem si myslel, jenom sem nikde nezjistil jestli je to totálně univerzální na všechny řadičky spraco nebo ne, ale vypadá to že jo. To je šikovná věc to si asi pořídim
ja do feliny poridil tvarove stenou jak to sparco,ale potazenou kuzi,pak tam mel za cca 1200 s vrskem z pruhledneho plastu a pod tim karbon(pravy ne imitace)...janak ve fakanovi sem mel radicku od birdina,ta mi zustala i doma(typ co meli myslim integry)-radi se s ni fajne,ale buh dopust aby na to dlouho svitilo slunko,sem si spalil ruku jak ten zlodej v sam doma o tu kliku
hele poraďte jak to vyřešit, když tam mám takovej ten nadzvedávací kroužek na řazení zpátečky, co s tím
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
sotomaior píše:pak se pochlub cos poridil me se libi ta od MOMO co hazel na zacatku Ritchma,ale nemuzu ji nikde najit
no, to bude až za dlouho....ještě to chce doladit exteriér
sotomaior píše:to sem zvedav co tam das za kola misto tech 15"....ty se mi tam docela libily
to by mě taky zajímalo, a nechceš je na feldu?