Konečně jsem pokročil - vnitřek ;o)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Konečně jsem pokročil - vnitřek ;o)
Tak jsem konečně pokročil. Někteří z Vás to viděli již naživo ale pro Ty kteří to nevyděli to tu je. Dělal jsem to v den srazu v Chrašťanech tak přední tapec potřebuje ještě menší doúprava a zadní bude hotov přes zimu ;o) možná i s palubkou... ale to je ještě ve hvězdách ;o)
Takže před: (lepší fotku bohužel nemám) album_pic.php?pic_id=423
a tady je práce:
Takže před: (lepší fotku bohužel nemám) album_pic.php?pic_id=423
a tady je práce:
- Přílohy
-
- Fotografie(125).jpg (37.7 KiB) Zobrazeno 2043 x
-
- Fotografie(126).jpg (46.57 KiB) Zobrazeno 2043 x
-
- stará sedačka a lišty
- Fotografie(127).jpg (36.65 KiB) Zobrazeno 2043 x

- Přílohy
-
- sedačka s lištama
- Fotografie(128).jpg (28.89 KiB) Zobrazeno 2034 x
-
- s dobrou pomocnicí se pracuje lépe ;o)
- Fotografie(129).jpg (32.64 KiB) Zobrazeno 2034 x
-
- jedna už je na místě ;o)
- Fotografie(130).jpg (51.89 KiB) Zobrazeno 2034 x

A výsledek je zde:

sedačky jsem nechal na origo pojezdech.. takže jdou posunovat a u řidiče jde dokonce i naklápět díky pružině se kterou šla štelovat u origo sedaček výška... ;o) a tapec je v cihlový ankaře.. snad brzy přibyde další ;o)

sedačky jsem nechal na origo pojezdech.. takže jdou posunovat a u řidiče jde dokonce i naklápět díky pružině se kterou šla štelovat u origo sedaček výška... ;o) a tapec je v cihlový ankaře.. snad brzy přibyde další ;o)

tak urcite to bude vypadat lepe az bude vice detailu v cervene, ale cerna k cervene se mi libi, tak proc ne?toitoi píše:ten tapec mně k tomu nesedí

Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám

no mně se teda zdá do oranžova...Chaindler píše:tak urcite to bude vypadat lepe az bude vice detailu v cervene, ale cerna k cervene se mi libi, tak proc ne?toitoi píše:ten tapec mně k tomu nesedí
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Re: Konečně jsem pokročil - vnitřek ;o)
na vlastni oko to vypada moc fajne, ik dyz tu bezovou co sem bloudovi loni radil by podle vypadala lepe
i kdyz v dnesni zmeti vseho bezoveho uz ani ne moc originalne:-)
i kdyz v dnesni zmeti vseho bezoveho uz ani ne moc originalne:-)
Touran BMM
Přesně tak...je to z polska kompie BIMARCO COBRA.... a musím říct, že naprosto perfektní.. dokonce i přítulka usoudila, že se v nich sedí líp než v původníchRitchma píše:Neni to ta polská kopie bimarca ?

toitoi píše:no mně se teda zdá do oranžova...
je to odstín cca cihlové... ty fotky jsou z mobilu, tak omluvte kvalitu a zkreslení... jak říkal Karel, původně jsem se rozmýšelel ještě mezi dvěma odstíny a to žluto oranžovou, tuhle cihlovou a béžovou... nakonec jsem se rozhodl pro tuto cihlovou, protož ostatní dvě by byly příšerný na údržbu.. a navíc tahle je takový kompromis mezi nimi.. něco mezi sportovním a elegantním... příští týden to nafotím líp a dám se fotky;o)
Jinak všem děkuju ;o)

Je velkej problém udělat ty dveře? Taky přemýšlím nad výměnou 

http://www.corsaclub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 

¨newman13 píše:Je velkej problém udělat ty dveře? Taky přemýšlím nad výměnou
vůbec.. pokud máš dobře tvarovatelnou potahovou látku tak to jde jedna báseň... oboje přední dveře byly hotovy tak za hodinu... + 24 hodin schnutí + další hodinka dodělávek.... no a ještě musím zaonačit takové drobnosti, co jsem ještě nestihl ;o)
a zadní tapec vypňuju pu pěnou , aby tam nebyla ta velká prohlubeň... a bude to

Vsak psal..cihlova ankara 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Máš to pěkný bloude
jen ta červená mi tam taky moc nejde, ale třeba to je jak řikáš těma fotkama.

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
na tech fotkach ta barva vypada uplne divne ve skutecnosti to je takovy mezi vinove cerveno ua cihlove cervenou, neco jako je flamenco metla na fabkach
Touran BMM
no asi nejlepsi bude si pockat na nejake rozumne fotky jak to vidimamogh píše:na tech fotkach ta barva vypada uplne divne ve skutecnosti to je takovy mezi vinove cerveno ua cihlove cervenou, neco jako je flamenco metla na fabkach

Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor

jj.. dneska odlétám na pár dnů služebně pryč.. ale až se vrátím tak to nafotím pořádně, ne na mobil a hodim sem....Chaindler píše:no asi nejlepsi bude si pockat na nejake rozumne fotky jak to vidimamogh píše:na tech fotkach ta barva vypada uplne divne ve skutecnosti to je takovy mezi vinove cerveno ua cihlove cervenou, neco jako je flamenco metla na fabkach

to Fiesta: thanx

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Čupr! Jsem si toho všimnul až dneska. Jsem moc rád, že ti tam pásnou, a že ti dělají radost tak, jako mi 
Nejlepší je vysedat tak, že se oběma rukama zapřeš za bočnice a vytáhneš tak prdel pěkně nahoru.

Nejlepší je vysedat tak, že se oběma rukama zapřeš za bočnice a vytáhneš tak prdel pěkně nahoru.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
jj.. díky moc ;o)) je pravda že sedačky jsou naprosto SUPER... dokonce pohodlnější než origo.. jen to vystupování.. řeším to přitažením za A sloupek ;o))))))Ondras píše:Čupr! Jsem si toho všimnul až dneska. Jsem moc rád, že ti tam pásnou, a že ti dělají radost tak, jako mi

- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
toz pekne pekne.....ja chci taky skorapky ale do zadny ve ktery sem sedel se mi nevejde prdel
... radsi by sem sklapeci, bo nevim jestli chci rusit zadni sedaky. a hlavne ted opravuju, na upravy seru, potahovat a flockovat se bude snad pres zimu. naraznik uz mam novej origo, prijde predelat k obrazu memu, ale az bude cas v zime. tedka jezdim s tim rozsekanym, docela zalostnej pohled. Taky zjistuju ze budu potrebovat uz skoro celolak.

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
TO MIKE: No rozhodně ho nemáš větší neš já!!!! ten zadek
uvidíš, si můžeš do těch mejch sednout a bude.... u mě to byla láska na první posez... Jinak zbytek se bude dodělávat také až v zimě... teď prostě není čas